АПРИЛчето е малък акробат, в корема прави салто след шпагат. - ТЕМА 14

• 31 891
  • 777
  •   1
Отговори
# 735
cvety83 ,нашата количка си има чанта в коплекта  Peace

# 736
  • Бургас
Лина, Гиада, Шантел - май искате да ме зарибите с тоя сериал, а? Party  Wink

Аз гледам и Скандал. Също ми е много интересен, гледам го по Нова .

Някоя от вас беше писала за отпуска за бащинство. Моят мъж няма да си взима. Има да чисти стара отпуска и ще пусне нея. Имайте предвид,че тия 15 дни бащинство се плащат от НОИ и се изчисляват като при нас.

# 737
Не знам правилно ли е за АБ, но не посмях да рискувам, защото кашлицата ми е меко казано ужасна, а и Т е висока. Днес вече поне нямам Т, но пък започнах с хремата и не мога да дишам  ooooh!
Месец май миналата година изкарах един вирус, който подцених и на косъм да стигна до болница с пневмония и сега предпочетох да го взема, защото всичко се разви много бързо.
АГ каза, че става за бременни и нямало проблем, дано  Praynig
Гася компа, защото много ми дразни. Пазете се момичета  Hug

# 738
Шльоки-Пльоки честит ти 9 месец Simple Smile. Стискам палци всичко да върви гладко! То там където не усещаш движение сигурно му е гръбчето. Моя в лявата част му е телцето и аз движение усещам повече в дясно където са му ръцете и краката Simple Smile

# 739
  • София
Момичета, някой да пусне тема, ако не ви се чака аз да я пускам, че още не съм се прибрала. Ако искате ме изчакайте де, на мен ми е много приятно, но късно довечера ще сколасам:) преценете
Не издържахме на хубавото време и пак хукнахме по чукарите с моя мил:)

# 740
  • София
Привет мамчета Simple Smile ех какво ми е хубаво днес с това слънчево време. Много зареждащо е.

За погачата, аз определено съм фен на тази традиция. Миналата година за племенника аз я замесвах и ми беше много приятно да ми връчат такава важна задача. Embarassed е мама помогна доста де, че аз нямам време за месене често и не исках да експериментирам точно тогава сама да я правя. Готина традиция е, защото става събиране по женски и е забавно. Една приятелка пък миналата година, го направи още по-забавно, като минахме официалната част със сладките неща и погачата всички се качихме на Витоша на Дендрариума. Мъжете се бяха събрали там предварително и бяха направили барбекю. Стана супер готино цялото събитие.

За хълцането съм чела, че е хубаво, защото така се развивали добре дробчетата. Попитах ви как е при вас, т.к. бебо като хълца почти винаги започва и яростно да ме рита. Направо изглежда сякаш се нервира нещо Simple Smile

Аз също го усещам да рита почти само в дясна. Док каза че така се е завъртял с гръбче леко на ляво и било хубаво да е така. В лявата част само от време на време ми повдига корема с дупето си Simple Smile много е смешно като се надупи така и корема ми изкача от ляво като планински връх Laughing

Шльоки-пльоки, честит 9ти месец и от мен, то при теб съвсем не остана  Simple Smile
Цвети, нашата количка също си има чанта, не е много голяма ама ще я видя как ще е и после ще мисля дали да не взимам друга.

Последна редакция: сб, 21 фев 2015, 16:09 от alvinda

# 741
Ada, мерси, за крок пот бях чувала, но не знаех точно какво представлява. Ще обмисля и този вариант.

Cvety83, за мен ползата от чантата е спорна. Ние си бяхме взели заедно с количката, и чантата на същата марка, но на мен не ми хареса впоследствие. Някакси беше по-обемна визуално, отколкото събираше, и ме дразнеше като се клати на дръжката на количката. Предпочитам ранички. Дадох я 2 години по-късно на приятелка с бебе, и тя остана супер доволна, даже още я ползва за детенцето. Ей такава е

# 742
Момичета, вие като си взехте количките,какви чанти за тях си купихте?Чудя се,гледам,но 150 лв за чантата на моето MUtsy не ми се дават.Много сте бездейни днес,явно всички сте на разходка.
И Рози промени ми, моля те термина на 05,04,че нещо има грешка на първата страничка.

В хиполенд съм въждала на по-прилични цени от 30-60лв. .Аз си взех от Касида за 40лв., много прилична. И на мен не ми се даваха 120лв. за чанта..

# 743
Po3u ако ти се занимава, ще ме направиш ли на 29 години Simple Smile
Шльоки_Пльоки честит 9ти месец  Hug

# 744
  • София
В джъмбо имаше доста евтинки чанти. Но за Муцито следи и в olx.

Ро3и не се притеснявай може и утре да я направиш, нали казахa можем до 53-4 стр да я откараме

# 745
  • Под кленовите дървета
Привет Simple Smile
Миналия пък си взех чанта от Продавалника за 15 лв. и изгледа 2 бебета Simple Smile

За погачата - аз съм ЗА и много се кефя на традицията. Както и тази, като се прибере мама и бебе, на масата да има сладка питка, мед и само сладки неща, да е сладък живота на бебето.

Обаче не разчитайте хората да се съобразяват, че идват при бебе, ако са болни. Обяснявате като на идиоти. Моята снаха цъфна с грип при бебето ни, на 23 ден, да празнуваме РД на мъжо и не сметна за редно да ме уведоми, че е болна. Аз и бебето изкарахме цялото празненство затворени в стаята и ми беше много кофти, беше 30 юбилей.

Аз захранване правих с купени пюрета, домашните колкото и да се старах не ги уважи. Включвах идеи от ЗВБ, но като цяло система, в която на нежния бебешки стомах му се връчва непасирана храна, не ме радва. Затова комбинирах много системи и като вкарах една храна, му давах да опитва и парченце от същото сварено - морков, картоф, броколи, авокадо. Но изчаках да прокарат двата зъба Simple Smile)

# 746
Jasmin_veni, права си, че някои хора не се съобразяват дали са болни, или не да се отмъкнат при малко бебе.Този факт много ме тормози и изнервя.А такива неъсобразителни хора аз направо си ги навиквам.Точно януари месец, когато 2 пъти пих АБ, излизам с една приятелка и я усещам, че не й е читаво положението и направо си я питах и отговорът беше "Нищо ми няма за сега, май само носът ми тече", ако искате ми вярвайте-изкуфях на макс, то така се почва.Как може да не се съобразяват грам и до ден днешен нямам обяснение!  Crossing Arms

# 747
Аз днес бях на погача Party. Да ви кажа нямаше много дечица, моето също не беше, защото е сополива и не й беше мястото там. Правих предния път погача и сега пак ще направя със сигурност. Всички около мен също правиха, макар да не сме стояли 40 дни затворени вкъщи. Също така ходих и на 40 ден да ни четат чиста молитва.

За захранването - бях (и донякъде още съм) много стриктна какво яде детето. Исках всичко да е домашно приготвено, по възможност с домашни, от село продукти. Купешки пюрета съм давала само в много краен случай, като сме на почивка за по дълго и не е имало как да готвя. Такива неща като зрънчо, чипс, снакс, бонбони, вафли и тн. детето ми още не знае що за чудо е това. Дано и бебето успея да опазя от целия джънк дето се излива в градинките и парковете.

За правописа - рядко се дразня, сигурно защото и аз правя много грешки. Такива неща като запетайки и тирета слагам само когато хвана химикалката Laughing. През компютъра/таблета редовно "изяждам" я буква, я сричка. А на колко места слагам интервал без да е нужно ooooh! Joy, цяло чудо е че хората ме разбират какво пиша Mr. Green. Но за това пък приемам всякаква критика без да се обиждам Simple Smile.

# 748
  • Бургас
И домашни пюрета е яла и купешки и държавна и частна кухня. Аз не си гледам плодовете и зеленчуците на терасата, нитп пък животните, така че няма как да съм сигурна в продуктите. Затова смятам и с това дете да процедирам по същия начин.
За погачата не виждам какво толкова се замислихте за болни и здрави. Все пак се очаква децата да се родят април ( края на март)  , така че 40- тия ден се пад през май. Тогава няма толкова болни колкото сега.

# 749
За готвенето - аз имам мултикукър на Филипс, от както го взехме друг уред не съм пускала. Имам и хлебопекарна, но пека хляб в кукъра, единствения му проблем е, че не меси, но пък хлебопекарната се справя много добре с тази задача. Който иска да пише за рецепти, всичко готвя в него, дори телешко, което по принцип ми ставаше жилаво, сега е супер разкапващо се.  И най- хубавото зарязвам го да си готви сам, не го наглеждам и кухнята не мирише както с котлона.

И аз мисля да ви взема протектор за спалнята, много добра идея дадохте.

Днес голямо шматкане му направих - кафенца, срещи...

За погачата и аз съм намислила да правя Simple Smile Тъкмо малко социален живот да видим и ние.

От вчера ми се пие Бейлис (аз по принцип мразя такива сладки неща)...направо го сънувах, но съм решила, че няма да пия и това е Crossing Arms

Кажете сериалчета готини, да си сваля нещо за гледане - нещо не много натоварващо.

Общи условия

Активация на акаунт