АПРИЛчето е малък акробат, в корема прави салто след шпагат. - ТЕМА 14

• 31 897
  • 777
  •   1
Отговори
# 690
Ей , няма да се спи, моята мома е решила да рипа ръченица  Laughing

Цвети, ти си с мен и аз съм на 5-ти - в 9-ти месец влизаш от 36-та седмица, а именно на 8.03 (двоен празник)

# 691
  • Перник
тиквичке, стискам палци скоро да качат грамове малките мъже и да си ги приберете вкъщи! Много се радвам за добрите новини около вас!  Hug
тифани, бързо оздравяване!  Hug
Ние с ММ вчера и днес правихме разместване и малко ремонт в спалнята и направо се чувствам като парцал. Много бързо се изморявам, направо ужас  Whistling и бебо нещо се покри след това натоварване днес, но  хубавото е че приключихме и направихме място за бебешко креватче baby_neutral
За правописа - много се дразня на елементарни грешки, които си личи, че не са допуснати в бързината, но все пак грамотността не е приоритет на всеки.
Благодаря, че написахте за количките Тутек (не си спомням коя беше писала  Blush), бях и хвърлила око от известно време, но явно ще вземем на Адбор.

# 692
Не знам на кой какво му обясняват по лекциите, но моите води изтекоха точно като по филмите.
Изведнъж и много.
Беше придружено и с прорязваща болка за секунда.

На моята приятелка при първата бременност точно по същият начин и изтекоха пред мен.
Бяхме седнали на кафе и изведнъж се оказа с гьол под себе си.
При втората бременност се чуди цял ден текат или не текат.
Ходихме 2 поредни дни в болницата, като първия превръзката и не реагира да са околоплодни води.
Втория обаче си бяха води и така  Laughing

# 693
  • Под кленовите дървета
аз пък съм тук, ако на някоя не й се спи Simple Smile))

Някой украси ли се с хемороид? Blush

# 694
И аз не спя. Гледам Elementary и ме е страх да си легна, че предната нощ беше кошмарна. Май имаше вече оплаквания от хемороиди, и то доста...  Thinking

# 695
  • Под кленовите дървета
Аз такова нещо не съм имала хроничен.  имах един с първата бременност - скри се сам, след изкървяване. Показа се след раждане - скри се сам. Сега пак имам - показва се, скрива се, дразни ме тая гад.

# 696
  • Sofia
Giada, и аз не спя и гледам Elementary  на 24 серия на 1ви сезон съм  Joy
И хич не ми се спи. Снощи горе долу успях да спя нормално, само дето сънувах края на света  hahaha Развинтило ми се е въображението  Laughing

Jasmin, много неприятно....

Последна редакция: сб, 21 фев 2015, 01:44 от Shantel

# 697
 И аз не спя...скучно ми е. Излизах с приятелки, бяхме на кино и сега не ми се спи никак.

# 698
  • Под кленовите дървета
а при нас дребния се тръшка...това не е моето дете последните месеци Thinking

# 699
Аз съм на сезон 3, 12 епизод. Оградила съм се с възглавници,  ММ не посмя да припари до дивана

Последна редакция: сб, 21 фев 2015, 02:02 от giada on the road

# 700
Смехорани Държа го и не го пуснам на мъжо  Wink  Ramones ги чувам за пръв път и съм очарована,нищо чудно, че е бързал да ти предложи   Heart Eyes
РоЗи и doly_dog честита ви количка  Hug
Parkis честито ви постоянно зъбче  tooth
Jasmin  Joy Joy Joy приятелката ти хич няма черно чувство за хумор  Joy Joy
Welinty със здраве да си ползвате скрина   bouquet
тифани бързо оздравяване!не знам защо при вирус са ти изписали АБ
Тъй...минаха 45 мин докато ви изчета. Сега да измисля какво ще правя останалите 2 часа, докато се съмне. Не ми се спи. Не мога да си намеря място. А и само глупости сънувам.  #Crazy

# 701
  • Под кленовите дървета
ми тук съм бе, чадо, сподели кви катаклизми сънуваш Heart Eyes Heart Eyes
Време ти е за някое сериозно я трилърче, я ужасче, барем почнеш да сънуваш хубави сънища Laughing Само да не е Пришълеца, сцената как изскача от корема hahaha

# 702
  • София
ми тук съм бе, чадо, сподели кви катаклизми сънуваш Heart Eyes Heart Eyes
Време ти е за някое сериозно я трилърче, я ужасче, барем почнеш да сънуваш хубави сънища Laughing Само да не е Пришълеца, сцената как изскача от корема hahaha

Хаха, и аз много често се сещам за тази сцена. Особено моя мъник като започне да прави едни супер бързи и резки удари и започвам да се чудя, дали не иска дупка да ни пробие в корема.

# 703
  • Бургас
Аз съм на сезон 3, 12 епизод. Оградила съм се с възглавници,  ММ не посмя да припари до дивана

На Elementary ли? Кажи,моля те, ще станат ли гаджета Джоунс и Шерлок?

# 704
  • Варна
Добро утро и от мен,
тъкмо станах преди половин час и сега ви черпя с едно кафенце. Simple Smile

Тифани, аз така вдигнах темп, но не съм пила антибиотик, до последно се мъчих. Кашлях много, и ми мина от джинджифил с мед, много чай топличък, и лучен сок със захар, на всеки час по 1 лъжица. Също така си мазах трахеята, гърдите отпред с мед 2 нощи подред. Много ми помогна.

Лина, Гиада, Шантел - май искате да ме зарибите с тоя сериал, а? Party  Wink

Общи условия

Активация на акаунт