АПРИЛчето е малък акробат, в корема прави салто след шпагат. - ТЕМА 14

• 31 864
  • 777
  •   1
Отговори
# 45
Честита темичка! Много ми харесва заглавието!  Simple Smile 
Didolino и аз в сайта на косара си харесвам много неща, ама мисля да направим едно ходене до Сф и на място да ги видя!
Аз мога да се похваля, че вчера бях на бебешки шопинг и страшно много се забавлявах  Heart Eyes Вече си имаме комплект за изписването  Яба даба дуууу  Joy  Не знам защо..колкото и да слушам, че бебчетата в началото трябва да са по облеченки аз пък на моето му купих и една малка тениска с шортички..мн са сладурски, а майка ми мн странно гледаше...ама все пак лятото в Плд си е горещичко и аз не спирам да си го представям полуоблеченко със сладки сбръчкани крачета и ръчички! За размер гледам да взимам от 56 см, че другите мн миниатюрни ми се виждат.
И с моя бременен мозък забравих дали честитих на tikvichka, затова още веднъж да са живи и здрави всички   bouquet
Не помня кой говореше за дебитни карти, но аз вчера висях 15 минути пред банкомата и така и не си спомних пин кода ми..пълна трагедия, бяло петно! !!   Shocked  дойдоха ми няколко идеи, но добре че не ги изпробвах, че се оказаха далеч от истината....Извинявай мило мое бебе, но си искам обратно мозъка!   Mr. Green

# 46
  • София
Цитат
Оттук съм си харесала доста неща, но чакам НОИ да се проявят като платци и да се развихря. http://www.chochkobochko.com/index.php?route=product/category&path=69

аууу разкошни неща, поръчвала ли си досега? виждам че са английски? Значи чакам и аз НОИ и ще поръчам нещичко  Laughing

Ох, не съм, Маце, и за качеството не мога да гарантирам, но искам да поръчам много неща, доствката е безплатна над 85 лв...направо ръцете ме сърбят!
Ей в това съм влюбена  Heart Eyes
http://www.chochkobochko.com/image/data/20.01.2015/F56A1679.JPG

ааа поръчай гоо!  Crazy Crazy Crazy  много е сладурско!

# 47
  • София
Нали!  Crazy Heart Eyes Blush

# 48
  • София
Лелееее, това рокле е жестоко!!!
И аз може да поръчам нещо, въпреки че тия неща на фона на английските намаления по Коледа ми се струват направо скъпи:) А и имаме супер много дрешки... Ох, много сте лоши!

Само аз ли съм купувала размер 50? Уж са лееко уголемени, но пак имаме поне 4-5 бодита и 2-3 гащеризончета 50.

# 49
  • София
http://funkykids-bg.com/
тук също има сладки неща,някои се повтарят с тея от чочко бочко,но не съм гледала цените дали са същите

# 50
  • Под кленовите дървета
Запис в новата темичка Simple Smile Благодаря за прекрасното оформление Simple Smile

lady_vanila, ти поне си бременна, мъжо ми блокира моята кредитна карта, българската Simple Smile Без да е бременен Laughing

# 51
Най-сетне запис и от мен Simple Smile РоЗи, мерси за новата тема   bouquet

Честито на Тиквичката, да са и живи здрави бебчетата!

Относно бодитата, скъсах се да търся намалени от английските сайтове с копчета, но в крайна сметка всички които взех са през главата. Дано се оправим Grinning Grinning Grinning Усещам, че ще бъде "забавно"...

# 52
Red tree, страхотна рокличка.  Laughing Аз уж нямаше да купувам повече дрехи (че малко съм прекалила с намаленията), но на това няма да устоя дълго.  Whistling
Момичетата от Варна, знаете ли къде се намира магазина, че не се сещам коя беше ул. Ген.Гурко?

За размерите, аз добре че съм взела и много малки, че нашата бебка за сега върви мъничка

Аз не знам за вашите бременни мозъци, но моя никакъв го няма. Тръгнах да пиша нещо сега и го забравих за 10 секунди. Боже не съм добре, луда работа.  #Crazy hahaha

Последна редакция: пт, 13 фев 2015, 21:12 от Monicaaa

# 53
jasmin_veni лоша работа...не знам какво оправдание има мъжа ти  Grinning Ние поне си имаме извинение! Дано с напредване на месеците да не се задълбочава  Wink

А за мамите, които ще си купуват помпа за кърма сега видях на Авент, че е с 30 процента намалена в този сайт http://www.pakostnik.com/bg/r-chna-pompa-za-izcezhdane-via-comfort-philips-avent

# 54
  • София
Радвам се, че ви харесва сайта, момичета!  Hug Наистина цените не са най-ниски, но поне не се занимаваш с посредници и доставки.

swampi, и този го поглеждам!  Simple Smile

И на мен в небременно състояние ми се е случвало да си блокирам едната карта. Сега си имам този код записан в телефона като тел. номер и като го забравя си го поглеждам.

# 55
  • София
Като Ви слушам с каква скорост пазарувате дрехи , май някой трябва да Ви прибере кредитните карти  Grinning Grinning Grinning
Аз вчера изкупих Ремедиума, май успях да взема всичко необходимо за 1-я месец и "драмата" с пъпчето. Нямам спомени тия капки Вит D от кой месец се даваха или вече не ги предписват?

# 56
Мони, благодаря за темата   bouquet

С тези сайтове, които поствате не мога да стана от компютъра, а имам работа  Mr. Green
Момичешките неща са толкова сладки, такива сладки роклички има, че ме сърбят пръстите да поръчам и в тази връзка да ви питам, вашите мъже нормално ли възприемат беба да носи рокли, ММ като му спомена, че искам да и взема рокли реагира така все едно ще е само по гащи, май ще я ревнува  Laughing

За картите, ако му дам на ММ карта и след това не си я взема в същия ден изчезва, много го бива да ги губи, а после аз ходя по банките да преиздавам  ooooh!

# 57
  • Перник
Благодаря за новата тема   bouquet
Да я изпълним само с хубави новини и дано няма повече подранили бебета!  Crazy
Лелеее като гледам с каква скорост пазарувате се плаша...ние сме взели само малко дрешки и една приятелка ми донесе една торба, защото живее в чужбина и април няма да може да си дойде, но не сме избрали още количка и креватче, имаме идея, но не и точно определени модели. Все се успокоявам, че има още доста време...аз от края на март влизам в 9-тия месец. Ииии най-накрая честита ми 30 седмица и на мен  Mr. Green само още 10-тина седмици и ще си гушкаме бебче  baby_neutral
За болничните-моите всеки месец започват да се обработват от 10-то число и на 15 раб. ден ми ги изплащат.

# 58
Аз поръчах от Фънкикидс едно гащеризонче и две бодита с дълъг ръкав преди време. А от Чочко съм поръчвала за баткото. Хубави са нещата и идват бързо.  Peace

# 59
  • София
В този сайт, който red tree пусна има доста неща на george:)
Не са толкова скъпи, наистина. Моят мозък просто в увреден;)
Иначе за рокличките - ние имаме няколко, но размер 62 и нагоре. Не сме имали чуденки дали стават... Но преди малко отварях гардероба да видя - купила съм адски много бодита до 62-68 размер, тук таме някой гащеризон (по 3-4 на размер някъде) и всичко на всичко 5 долнища;) Малката ще си ходи по гащи май, хахаха;) Може би ще наваксам тия дни....
Само дето никакви играчки нямаме. Две дрънкалки и това е. И днес едни приятелки ме питаха какво да купят за бебето и това им казах - играчки, люлка нямаме... Май тия неща са по-подходящи да останат като подаръци.

Хаха, да ви кажа нещо смешно;) лежа си аз на дивана, а мъж ми приготвя музика за колата за утре и идва при мен с преносимата колонка и ми я лепва на корема;)  Много се зарадвах и седим и чакаме бебка как ще реагира на музиката, ама тя никаква не се обажда;) и си викаме "горкото дете, сигурно си спи спокойно и си вика "тия идиоти какво са ми я надули тая простотия, не виждат ли колко е часа" както когато нашите съседи надуваха колоните по никое време" Simple SmileSimple SmileWink

Общи условия

Активация на акаунт