АПРИЛчето е малък акробат, в корема прави салто след шпагат. - ТЕМА 14

• 31 873
  • 777
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,от мертенските мами съм,но ви следя с интерес
Monicaaa Много добре си обяснила за днешната лекция БРАВО!  smile3501

# 61
Мерси за темата!   bouquet
Моя господин продължава да е с главата нагоре, центриран е поне този път, ама категорично не ще с дупето нагоре... Crazy Иначе 39 см и към 1600 гр. Като подпрял бузата с ръка, все едно мисли на света проблемите, много сладък Simple Smile След прегледа въпреки препятствията последната една седмица, ми стана едно такова леко, ходихме в един хипермаркет да пазарим, а аз през цялото време си подсвирквах, хората сигурно ме помислиха за луда!!!  Blush
Изследвания не ми пусна никакви, не каза да ходя на тонове предстоящите седмици, което много ме учуди, защото знае за мутацията, каза само да си направя доплерово изследавне при инвитро специалиста ни и вече март като ходя да й нося всички изследвания и снимки направени до момента, плюс кардиограма от личния лекар!

Мен нито от къпане ме е страх, нито от обличане, само от рев който не мога да спра се ужасявам.  Thinking

# 62
  • Варна
Хоп, да се запиша и аз в новата темичка.

Моника, ето къде се намира ул. Ген. Гурко =
Скрит текст:

Суампи и Алвинда, благодаря ви за разясняването относно болничните, беше ми полезно.

Моя малък мъж пък е обърнат с главата на горе и постоянно ме подпира в ребрата...също така ме подритва в пикочния мехур....нооо остана още малко има няма 2 месеца и ...ще си гушкаме сладко човече  Hug

# 63
Diana Qneva, добре съм си научила урока днес.  Joy

pakri, благодаря! Аз се сетих къде е магазина. Само трябва да помисля кой да изпратя да купи това, което харесах.  hahaha

Rafi_11, тази красива тема е дело на Ро3и, не е моя заслугата.  Laughing

И един  въпрос. Сега влизам в банята и гледам пъпа ми вътре станал един тъмен, все едно кръв е текло. Пък никъде няма следи от кръв, не ме и боли. Дали да звънна на доки?  newsm78

# 64
Честито на тиквичката  Party Ето че на бял свят се появиха и първите ни близнаци. Да са живи и здрави всичките и бързо да се възстановявят.
А на другите момичета предлагам да си изчакаме поне докато влезем в 9-ти месец, а лично аз искам и да го изкарам  Simple Smile

# 65
Diana Qneva, добре съм си научила урока днес.  Joy

pakri, благодаря! Аз се сетих къде е магазина. Само трябва да помисля кой да изпратя да купи това, което харесах.  hahaha

Rafi_11, тази красива тема е дело на Ро3и, не е моя заслугата.  Laughing

И един  въпрос. Сега влизам в банята и гледам пъпа ми вътре станал един тъмен, все едно кръв е текло. Пък никъде няма следи от кръв, не ме и боли. Дали да звънна на доки?  newsm78

Оооуууфф извинявам се! Голяма съм заспа значи  Blush

Кой е този магазин на Гурко, че ми стана любопитно.
За пъпа да не ти е излезнала стрия

# 66
Моя пъп също потъмня вътре,откакто ми се появи линеа негра(май така се казваше)  Blush
Аз искам да ви попитам,тези от вас,които сте с контракции,забелязали ли сте дали с напредването на бременноста ви се зачестяват и контракциите? Имам чувството,че при мен тези дни са доста на често  newsm78

# 67
Магазина е Чочко Бочко във Върна, който Red tree, показа по-рано.

Ама той пъпа ми вътре е станал такъв тъмен, не отвън някъде. Отвън нищо му няма, дори не ми е изпъкнал още.
Моята линеа негра е много светла, но я имам от доста време.  Добре не съм само аз с тъмен пъп вътре. Все едно ми е мръсен.  Joy hahaha

# 68
моника,не исках да го кажа,но точно така изглежда  Embarassed

# 69
  • София
Vaseto29, супер! Значи спокойно да поръчваме! Simple Smile
РоЗи, ако лятото е горещо реално само бодита, роклички и туники ще трябват. Панталонки за вечер и рано сутрин. 2010, когато Филип се роди имаше доста топло лято и редовно го разхождах само по боди, а като заспеше го покривах с лека памучна пелена.
За играчки е много рано. Дрънкалки, ако са от плат. Имахме една пластмасова на Tiny love и редовно се удряше с нея. Има добри варианти с различни на пипане материи. Активната гимнстика е добър подарък или шезлонг.
Люлка имаме от баткото. Когато я купувахме го сложихме в нея в магазина и за 5мин заспа! Това никога не се получи вкъщи! Сега мисля да вземем шезлонг за проба, но като начало по-евтин или от Продавалника, или от Джъмбо.

Да ви подсетя да си вземете комарници за количките и креватчетата, че малките стават на решето, а всякакви машинки за в контакта и т.н. препарати против комари са забранени до 3 години. Не, че комарите са се забързали, но сега се сетих!  Crazy hahaha

maria8621, от около седмица почти всяка вечер имам поне 2 болезнени и няколко неболезнени контракци... Засега не правя нищо по въпроса, но ако станат повече или на определен интервал се запътвам към болницата... Тук прочетох за няколко вдишвания с корема от Giada, мисля беше поста и установих, че това ми отпуска корема.

# 70
Моя пъп също потъмня вътре,откакто ми се появи линеа негра(май така се казваше)  Blush
Аз искам да ви попитам,тези от вас,които сте с контракции,забелязали ли сте дали с напредването на бременноста ви се зачестяват и контракциите? Имам чувството,че при мен тези дни са доста на често  newsm78
При мен се зачестяват, когато ходя. Каква ти е дозата магнезий? Напоследък обаче доста намалих темпа (на ходенето) и вече не са толкова често. Не го намалих заради тях, а заради ужасните болки, които имам в дясната тазобедрена става. Чак вече се плаша дали е само от бременността или не е износена. Преди да забременея правих доста обиколки на стадиона (живея до такъв), като съм гледала другите никой не е правил по толкова дори и мъжете. Май това беше грешка. Вие как сте с тазобедрените стави  Sad

# 71
Пак се намесвам ,но ако може да попитам Red tree наистина ли е така с машинка за комари.  Мислех си,че тя ще ми е спасението,че много комари има при нас Thinking

# 72
Болезнени нямам,но са доста на често 8--10 мин.Спрях даже и да засичам,то при мен си е ежедневие.,,

# 73
  • София
Пак се намесвам ,но ако може да попитам Red tree наистина ли е така с машинка за комари.  Мислех си,че тя ще ми е спасението,че много комари има при нас Thinking

За съжаление е така, Диана...Има репелент, който пише, че е безопасен за бебета, но не бих пръскала толкова малко дете с нищо - казва се Хепи Джо, изписано на кирилица.
Ето листовката: http://www.marvi.bg/raid-elektricheski-izparitel-s-laminiran-pal … -komari-3473.html

maria862, пиеш ли магнезии? Според мен е добре да говориш с тоят лекар.

Днес направо прекалих с писането! Лека нощ!  Peace

# 74
Записвам се в новата тема  Peace
И да кажа, че имах една машинка за комари Чико за количката, много бях доволна от нея.
Две години я мъкнех навсякъде и онзи ден сина ми я счупи.
Действа на принципа на ултразвук, с батерии.
Две лета детето нямаше ухапано от комар.
Даже като го изкарвах от количката, му я закачах за дрешката - тя е малка и много компактна и го предпазваше идеално.

Общи условия

Активация на акаунт