АПРИЛчето е малък акробат, в корема прави салто след шпагат. - ТЕМА 14

• 31 893
  • 777
  •   1
Отговори
# 75
Хайде и аз да се запише, че се чудех какво става с темата, а то имаме нова  Grinning

# 76
  • Перник
Карамел', за такава машинка нямаше да се сетя никога. Благодаря, че сподели, ще търся да взема и аз.   bouquet

# 77
  • София

Мисля,че всичко е от тежестта и връзките. И аз ходя доста бавно от известно време, защото ме боли и ми се стяга корема, но като понамаля спира. Сега на дневен ред са ставите, но това е при всички:) след ставане от стол или леглото докато се раздвижа е някакъв ужас....

Добро утро от мен момичета, пожелавам ви хубав уикенд!

# 78
  • Пловдив
Добро утро и честит празник ,на тези които празнуват,който и от двата празника да са си избрали.Аз да се оплача вчера от едно невинно кихане май си прищипах нерв или нещо, точно под гърдата,не мога да се наместя цяла вечер в леглото,а и като съм права или седнала изпитвам лека болка.Така че внимавайте как кихате!!!

# 79
Добро утро,момичета!  newsm78 Вие не спите обаче,тц...  Laughing
maria8621 и аз съм с контракции от доста време,уж се мъча целодневно да съм в легнало положение и пак си ги получавам...дори в момента в който се завъртя наляво веднага ми се втвърдява корема и няма преобръщане  Thinking Все още ми е най-удобно по гръб.Не съм броила колко пъти на ден получавам контракции но...са поне 10-15.
Ставите ме болят и мен,ходя бавно и тромаво,запъхтявам се,дори когато говоря по-бързо,като бабичка съм станала,чак ме е яд на мене си.Оооо и черешката на тортата....обзавела съм се и с космодиск,умотала съм се цялата с ластици,абе..жалка картинка.
Св.Валентин,Трифон Зарезан,ММ ми предлага да отидем на ресторант,ама как да издържа там  smile3518 като и вкъщи не мога да седна на масата да се навечерям,като хората...ям права или нося всичко в спалнята в полулегнало положене...Имаше желание да ме изненада УЖ,но удари на камък,пак изненадата ще е от мен,индийският ресторант ще дойде у нас,чрез поръчка по телефона. И така весел уикенд на всички!

# 80
карамелче много, много ми беше полезна  Hug

Добро утро и честит празник на всички!
Кой каквото празнува, да празнува!Важно е поводи за празник да има  Laughing

Аз също съм схваната яко.Не знам и аз точно къде, но стъпя ли на десния крак, дясната страна на дуп*то направо ме режи.Вътре костта някак си...адска болка е.

# 81
  • София
И аз като Карамел ползвам машинките за комари с ултразвук на Чико. Има големи за стая и малки, които могат да се закачат на количката.

# 82
Добро утро момичета. Виртуално ви изпращам по едно парченце торта по повод рожденният ми ден днес. А на всички вас - весел празник, който и от двата да си изберете. Изпийте и по една глъдка любовно или трифонзарезанско вино и заради мен Wink Hug

# 83
Red tree, радвам се, че съм ти била полезна относно дишането. Напоследък доста пиша, и все глупости, приятно ми е, че все пак нещо хубаво съм споделила!

И мен болки всякакви ме гонят, нощем едва спя, будя се по няколко пъти на нощ. Освен болките, носът ми се запушва, много е кофти. Добила съм вид на огромна подута кифличка със зачервени очи...

Amy lee,абе това плетене не  е за всеки. Разучавам сега една плетка honeycomb,вчера почнах една шапка, влезе ММ. Забравих си реда, обърках се, и накрая разплетох всичко. Днес почвам отначало.  Close

И аз ще проуча въпроса с комарогонките, че ако ходим по горички и паркове, ще е полезно. Вкъщи комари няма, от естеснвените методи съм чувала, че саксии с босилек на прозореца ги гонят. Бочко имат репеленти с миризма на грейпфрут, може би са по-малко химитреска.

Hapiness, дъщерята изкара ски курса докрая. Последния ден са ги качили на влека. Детето един път не се размрънка или оплака, въпреки  че улучи такова студено време. Не умее да разказва добре, но си личи, че е доволна. Ние родителите също! Peace

Последна редакция: сб, 14 фев 2015, 09:05 от giada on the road

# 84
  • София
Болезнени нямам,но са доста на често 8--10 мин.Спрях даже и да засичам,то при мен си е ежедневие.,,

Док какво казва? Ако по мрънкаш малко може и да ти влееят някоя друга банка кормагнезий, питай, може да се уговорите даже да не лежиш в болница а само за вливки да ходиш. Не е хубаво да се мъчиш. Знам че ти от доста отдавна си ги имаш.

Кармелче ще пратиш ли линкче към машинката? Че както планираме лятото в мк да си поседя там е ужас с комарите. Мен не ме ядат никакви, но бебчетата са им сладки.

Ро3и какво решихте за количка? Аз сега започнах пак да се колебая, има едно Куини доста намалено в Аико. Побърках ММ.

За болки не говорете. Аз снощи едвам отидох до спалнята, бебчо ми направи корема на решето.

# 85
Маце
ето това е преносимата, закача се навсякъде, мъничка е
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 5961dbc6c32eca5f4
ето и такава за вкъщи
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/4237

Аз обаче се страхувам тази година какви комари ще има и дали и този път ще се справи машинката, защото миналото лято в целия град имаше буквално не комари, а истински хеликоптери.Бяха ужасни, много гладни и бяхме на вън с по 5 слоя репеленти, машинки и всичко подобно.

# 86
  • Варна
Запис в темата(в предната пропуснах) и честито на Тиквичката за малките тиквички.
Това за комарите не го бях помислила. Мен много ме хапят и лятно време съм в битка с комарите. Не знаех, че съществуват такива машинки, Карамел Hug

# 87
Честит празник на всички, който каквото празнува  bouquet. Ние с ММ не сме по тея празници и не се очертава да празнуваме. Сега обаче ММ се е затворил в кухнята и не ми дава да влизам Rolling Eyes Heart Eyes, дано накрая изненадата да е положителна (не да чистя цял ден след нея Mr. Green)
GiadaО аз не мога да помня Laughing. Отбелязвам си започването на всеки нов ред или начало край на определен брой бримки, в противен случай съм загубена кауза. Първата ми шапка съм я почвала едно 5-6 пъти, защото все се намираше кой да ме разсее, пък аз се мъчех да броя Crazy.

А такава машинка за комарите определено ще си вземем този път. И аз и детето сме като магнит за ужасните комари и цяло лято си ходим надупчени, нищо не ни спасява

# 88
  • София
11ALIS99, честит рожден ден   bouquet дано бъде един много прекрасен ден за теб, а и за всички останали празнуващи или не  Wink

Сега като споменахте за комарите ме хвърлихте в размисъл как ще се боря с тях. Мен много ме хапят, надувам и страшен сърбеж получавам. Дано бебчо да не е като мен. Машинка с ултразвук не съм ползвала до сега. Кума ми обаче си беше инсталирал на смартфона приложение срещу комари с ултразвук и твърдеше, че помага. За съжаление аз го чувах въпросния ултразвук и страшно много ме дразнеше, та не знам дали няма да чувам и машинката. То знам, че има различни честоти на които се излъчва, може би ще трябва да намеря приложението да проверя честотата му и да сравня с машинката. Но като си представя, че бебо също може да го чува направо ме е страх, да го подложа на такова нещо.

# 89
Amy lee, благодаря за успокоението! Значи постоянство ...

Общи условия

Активация на акаунт