АПРИЛчето е малък акробат, в корема прави салто след шпагат. - ТЕМА 14

• 31 917
  • 777
  •   1
Отговори
# 90
Запис и от мен в новата тема, докато не сте я изписали  Simple Smile
11ALIS99, честит рожден ден! Прекрасен ден на теб и на всички останали - празнуващи или не. Ние преди 4 години на този ден се запознахме с ММ, така че ще празнуваме - ще ходим на кино и на заведение  Wink
Като чета за болничните, се радвам, че още не съм излязла, даже ще си ги взема по-късно от колкото ми се полага, защото си работя от вкъщи и се чувствам добре. Единствено съжалявам, че не мога да ходя много-много по лекции.
За обличането през главата изобщо не се бях замисляла и съм купувала неща, които ми харесват, а не с оглед на това, как се обличат. Все ще се справим някак си  Simple Smile

# 91
Честит рожден ден Аlis! Желая ти здраве и много положителни емоции! Не знам дали съм забравила,но честно да ви кажа, с предната бременност нямах никакви схващания,проблеми със съня,киселини и много др.неразположения,които имам сега. Не знам дали да отдам това на възрастта....
Иначе ние за Св. Валентин няма да ходим никъде,но си взехме тортичка и бонбонки - всичко в сърцевидна форма. На тази дата през 2009г. ММ ми предложи брак и аз естествено приех Grinning

# 92
Добро утро, дами! Ние отиваме за количка и матрак. Стискайте палци. голяма драма с тази количка, така и нямам някоя присърце и да кажа:"ето тя е". Все някакви компромисни варианти. А ММ не спира да се чуди кое точно по тях им определя цената от 1000 лв и много се дразни като ги види, че частите са направени "колкото да стане нещо там", или са с голям луфт,или едва влизат.
11ALIS99 Честит рожден ден! Жива,здрава и много щастлива мама!  Tada Ще кажа на ММ да минем да си купя парченце тортичка по случай твоя чрд  Laughing
Мацето аз на Куинито не й харесвам само факта, че е триколка(преди не ми правеше впечатление,н доста мами с поотраснали деца се оплакват) и това, че е доста обемна дори и когато се сгъне. А ние като пътуваме, винаги сме и с 2 колела...та мястото ще ни е кът.

# 93
Здравейте мами,

И аз съм една от вас - чакаме бебче - момиченце през април Simple Smile Отдавна ви чета и сега реших да се включа с въпрос, особено към майките в южните райони на София. Избрали ли сте педиатър за бебоците или поне имате ли препоръки за някои? Това ми се струва доста трудоемка и задачка, в която има доста висока доза късмет. Затова всякакви препоръки - добри и не добри за педиатри в района са добре дошли Simple Smile

# 94
Ох, с комарите е страшно! Аз съм много алергична, като ме захапят освен, че сърби, се поддува мястото...колкото дланта ми е стигало! Досега най-ефективен за мен е Аутан - напръскавам се хубаво и си имам и за след ухапване случайно ако се наложи. Отделно с мен имам работеща подобна машинка с ултразвук (само с нея обаче не е мн ефективно, н моята е подарък и е др марка), имам и гривна против комари. Grinning
Като сме си вкъщи ако има някой комар, промушил се случайно, вкл Райд. Сега с беб не знам как ще го спасявам! Вкъщи лесно, но за вън само тоя комарник на количката няма да върши работа. Ще проуча тя машинка на Чико и ще търся и някякви с миризми, които стават за бебета.

# 95
Поздрави за Алис и Меги за хубавите поводи!
Чакайте да ви почерпя виртуално за 14 февруари, досега съм майсторила:

Макар че не съм от празнуващите, тази година реших да зарадвам детенце.

Калитарка, има и качествени колички, които си заслужават парите. Моята е ABC Design отпреди 4 години, до това лято съм я ползвала (когато детето е болно и не може да върви например), и ще я ползвам и с второто бебе. Мноого здраво нещо! Сигурна съм, че има и други здрави марки, особено немските.

И аз съм така с комарите - много се издувам, но гледам да не обръщам внимание. Според мен качеството на Аутана в БГ е по-лошо, ако ходите някъде в чужбина, си купувайте оттам.

SunnyVilly, добре дошла. Къде в южните райони си локализирана?  Simple Smile Нашата педи за голямото дете е на Родопски извор, но сега си мисля да пробвам лекарите в МЦ Новум. И после да прехвърля другото дете при този, който по-ми допада. Обсъждали сме по-назад доста подробно, да не оспамвам допълнително темата. Ако искаш може на лични.

# 96
Алис, честит рожден ден! Нека се сбъднат най-красивите ти желания!
Меги, честит празник! И аз се нареждам до теб - ние като пълни репички с мъжа ми вдигнахме сватба навръх 14 февруари преди четири години и започваме петата Simple Smile Да са ни здрави и щастливи браковете  Heart Eyes
Giada, майстор си и благородно ти завиждам за енергията  bouquet Ммм, меденки ли са? С канела Shocked Дано за всички ни оставащите дни до раждане са щастливи, влюбени и пълни н неочаквени радости!

# 97
Здравейте и от мен в новата тема.
Днес ми е много усмихнат ден и се чувствам страхотно, може би защото се събудих от целувка от малкия ми мъж и аромат на зюмбюли (любимите ми) от големия. И ММ ми предложи на тази дата, затова я харесвам.
Алис честит рожден ден, бъди много здрава, усмихната и доволна от живота   bouquet
Аз ползвах същата машинка за комари и съм много доволна.
За болезнените контракции: АГ каза, че не е много добре и ме прегледа обстойно, като видя, че всичко е наред ми каза да не спирам магнезия (с риск да пренося, но по-добре от преждевременно), да лежа, колкото мога повече и след 10 дни иска да ме види пак.

# 98
  • София
Giada, полезни постове имаш! Simple Smile Не е само този за дишането!
Страхотни сладки! Ние нищо не правим за този празник. Детето от сутринта повтаря, че било ден на любовта и по-късно ще му помогна да направи валентинка за баща си. Може пък довечера да пийна глътка, две вино, но откакто съм бременна много рядко ми се пие, само в началото ми се пиеше ледена бира, но тогава още беше топло.

И аз не понасям добре ухапванията от комари, но те не ме хапят много. Филип е алергичен към комари и бълхи, а как го хапят и намират, направо не е истина! Става на огромни пъпки, сърби го... До кортикостероиди за мазане е стигал. Гривни, репеленти...страшна работа е. Направо настръхвам като си помисля, че идва топлото време.
Такава машинка на Чико имаме от баткото, даже я намерих преди малко, трябва да и се смени батерията, но не бях доволна от нея. Закачах я на количката, а комарите си кацаха върху нея. После взех комрник от плат и вечер хубаво го опъвах върху количката и само това помагаше.
Вкъщи комарите влизат от външната врата, на прозорците и вратите има комарници.

Alis, честит рожден ден! Много здрава и щастлива да си! Здраво бебче да гушкаш април!

Честито на всички с поводи да празнуват днес!   bouquet

# 99
И аз да се запиша в темата   Peace

Честито на всички, които имат повод за празник днес   bouquet

# 100
Здравейте и честит празник - според каквото празнувате  Wink
Alis, честит рожден ден - много здраве, усмивки и всичко най-хубаво   bouquet

Аз днес се включвам набързо - има ли някой който ще ражда в Шейново и били ли сте не ден на отворените врати там? Thinking

# 101
  • София
Happiness, аз ще съм в Шейново, имам си лекар там, само да избутам още някоя седмица Praynig
Едно от момичетата беше на отворените врати. Иначе аз вече съм раждала тук и през бременноста също лежах. Ако имаш въпроси, пиши ми на лични.

# 102
  • софия

Happiness, аз ще раждам в Шейново, не съм била на отворени врати, но първия път там раждах.

# 103
  • София
Привет момичета! Честит празник на празнуващите Simple Smile Ние ще имаме гости довечера - използваме повода да се сберем компанията. Сега ще почваме с ММ да приготвяме софрата Simple Smile
Happiness аз също ще раждам в Шейново. Първия път раждах там нормално без избор на екип (имах докторка, но тя излезе отпуска точно преди да родя и аз не се обадих на заместничката и). Останах доволна от всичко и сега пак ще съм там, но мисля с акушерка този  път  Peace
Тази машинка за комарите е много сладурска и не я знаех. До сега не са хапали щерката - докато беше бебе ползвахме комарник за количката, но като цяло в района в който живеем няма комари, а като сме пътували някъде сме си носили ел. машинка за стаята, а за навън сме мазали детето с на Бочко препарата - много е добър. И ние го ползвахме де...

# 104
Здравейте!
Да дам отчет,бях на преглед заради тези контракции снощи и няма нищо притеснително.С бебка всичко е на ред,плацента,води,доплер всичко е ок.Шийката също си е на ред.За контракциите каза да си пия магнезия и да не се притеснявам,чувствителна ми е матката и туй-то  Crazy Най-вероятно от движенията на бебето се свива матката.Каза да почивам повече и това е(не че правя нещо по цял ден)  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт