Мартенички бели и червени за МАЙски бебчета засмени

• 29 725
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
здравейте мами

честити месечинки   bouquet

днес излизахме на разходка и в градинката имаше много деца, малката направо пощуря от радост, толкова им говори и ги гледа, искаше и тя да стъпи на земята, но аз не съм й взела обувчици още и затова не се получиха нещата, но скоро ще поправя тази грешка, но поне се полюля на люлката..

Силвето, още няма бенки, но със сигурност ще й излязат, и аз и баща й имаме

темите, които предлагате са страхотни, пак ще ми е трудно да избера  newsm78

# 631
  • Toronto, Canada
Genni тук има доста супи, аз правя доста рецепти от този сайт. Пилешка супа съм правила с филе.
http://babyfoodsrecipes.blogspot.ca/p/1.html?m=1

# 632
Здравейте,
 bouquet честита месечинка и от нас! Да растат дечицата здравички и послушнички Heart Eyes

При нас вече яденето е каквото за нас без сол,отделям и тогава подправям (днес готвеното е пилешка супа-отделих в 2бурканчета супа + малко месо и мслко черно дробче и едно бурканче само бульон със зеленчуци)
Тази вечер вечеря само бульон със сухарче. За в др ден ще има спанак с ориз Simple Smile
Яде и домаши бисквити,тиквеник,както и мъфиноподобно тесто ,ама директно в тавата и нарязано с нож...
не са й вкусни пюретата,затова минаваме на наша храна и за сега хапва с апетит newsm78 може би защото са повепе компонентите...хапва с апетит

Тук има някакви рецепти, но като ги гледам подлежат леко на преработка ..
Скрит текст:
http://lakomnik.bg/детско-меню-cat17.html
Десита  Hug бързо възстановяване ти пожелавам

Последна редакция: нд, 22 мар 2015, 21:30 от monicat

# 633
  • У дома
 Hug Благодаря ти Цвети, вече харесах няколко рецепти.
Мони, аз вече спирам да купувам пюрета Peace

# 634
Добър вечер мами.Ние сме много кисели не е спала милата вчера вечерта едно хленчене,днес разходката ни премина в носене на ръце,абе крива работа..Следобед,както спеше и  из веднаж един истеричен жален рев.Така изплака при първите две зъбчета,не се,стърпях и проверих със 300 зора и опс с 9 зъбче сме.
Мами,утре съм на гинеколог,че това с МЦ още е мираж при мен?
 И ние сме на ВИЕ с пюретата,от самото начало не ги хареса.
Хайде,лека и спокойна вечеееер

# 635
Добро утро
Честти месечинки на месечинковците

Соник, благодаря за рецептата. Мяркала съм я и аз, така че сигурно е от тук

Бенки - като беше дребосък ми сеструваше, че има петно на едното рамо, но майсе загуби. Сега ма на коремчето. Ще видим какво ще излезе. Има родилно петно на челото, което сенадяванм да изчезне. Аз имам мн.бенки, след бременеенето още повече. Дерматоложката каза, че били от това и от излагане на слънце без защиат до 20 годишна възраст. Така, че внимавайте с малчовците.

Браво Гени. Това само от диетата ли е или вече има ефект от замразяването?

като гледам до годнка май няма да въвеждам 4то твърдо хранене. Не можем да направим количеството мляко, защото ляга рано.

Пюрета вече купувам само плодови. Имам запаси от месни и останали някои зеленчукови. Ще трябва да взема едно риба като реша да въвеждам. Готвя и отделно, защото гледам да има разни варени зеленчуци, а аз не ги ям.

И при мен МЦ е мираж. Вече мисля, че ще вляза в ранна критическа.

# 636
Добро утро момичета
Тъкмо гледах прогнозата и хич не ми хареса Naughty Тази облачност с превалявания въобще не ми се нрави Crossing Arms
Бенки не съм забелязала да има. Аз поне от време на време ни забелязвам поне по 2 нови бенки на лицето или ръцете. Въпреки , че ползвам крем за лице с фактор 15, но каквото такова.
Сутринта ядохме овесени адки   chef Пак благодаря за идеята дано да ни се нормализира коремчето.  Simple Smile
Вчера бяхме в парка, пълно с деца и малката полудя  Joy Не искаше да слиза от люлката. Само си говори нещо на бебешки, а понякога и се кара. Ситринта я заварих по корем и плаче , защотоне може да се обърне  hahaha
днес се надявам да не вали, за да можем да отидем да си вземем бележка и да се запишем за ДК. Че ако трябва да си търсим бурканчета и чанта ще падне голямо обикаляне.  Joy
момичета хубаво обсъждаме манджите на малките, но аз вече не знам какво да готвя и на нас.  Joy тотално съм блокира.
Да ви оплача - не знам аз ли ставам сомнамбул или ММ се опотва да ме изкара такава  Joy Сложих малката в неиното легло и заспах, ММ не беше легнал още. Събуждам се към 3 че малката кашляше и тя при нас на спалнята  Joy А аз не помня да съм я местила newsm78 Сутринта питам ММ и той вика аз като легнах беше там  newsm78 Това не е за първи път и нещо ме съмнавя, защото той иска да ме гони аз да спя в другата стая, а той с малката на спалнята Joy Та ще я видим тази работа
Е хаиде лек ден

# 637
  • София
Оо, диляна, много ме разсмя. И на мен постоянно ми се случваше в първите месеци. Внимавам да не легна върху него, а той си е в неговото легло, а аз не помня да съм го местила....
Честити месечинки на всички празнуващи. То направо не остана до годинката. Чакаме я Дари да поведе хорото. Мони, какво и готвите?
Гени, аз съм давала супа от карфиол със заешко на гербер и се харесва.
Тук като че ли е хубаво времето. Събота направихме един дълъг парк. Но аз като че ли съм отвикнала. Хич не се сетих да го проверя и по вдно време като затръгвахме, ми тя цялата му дупа мокра подгизнала. Иии нещо памперси в количката няма. Иначе резервни дрехи от до. Ужас. Срам. Качих си го в колата върху найлоново пликче да не цапа и подгизнал си го прибрах.

# 638
Малката бенки няма,има родилно петно на дупето.Ние имаме 3 твърди хранения и 3 млечни АМ.От два дни яде само по няколко лъжици ядене,млякото си го пие ,но друго не иска,стиска устата и това е.Вчера я водихме до Зоо,радва се само на мечката. Има ли мама раждала в Щерев?Хубав ден на всички ,ние се обличаме и излизаме.

# 639
Честити месечинки на всички Simple Smile
Ние тъкмо заспахме, че сме от раннобудните днес.
Иван има 2 бенки: на крачето и на вратлето. На крачето я забелязах нможе би когато беше на 4-5 месеца. А на вратлето преди месец. Мн са дребни, като точици. Родилно петно има на тила.
От нашите манджи не му давам, че сме специални ние с ММ. Повечето неща не ги ядем. Та на Иван трябва да си му готвя отделно. Не искам да става като мен.
Тук времето е мрачно днес. Разходката преди обяд я пропускаме. Ще видим за следобедната какво ще правим.
Аз снес ще му давам броколи. Не ги обичам и не се бях сещала за тях. И вчера на пазара видях и му взех. Дано да му хареса.

# 640
Добро утро!

Аз съм много притеснена, Елена не иска да яде нищо, нито храна от кухнята, нито пюрета, нито каши, а сега и млякото отказва. Снощи на вечеря хапна 2-3 лъжички супа и започна да плаче, дадох мляко, изпи 50 мл. и не искаше повече, преди лягане със зор и дадох 80 мл. Сутринта в 7 изпи 180 мл на почивки, в 11 и приготвих овесени ядки с масло и сирене хапна 3 лъжички и започна да плаче, направих АМ и за 45 мин. е изпила 80 мл и то със зор. Вода не иска да пие, а ако опита да пие, уж я пие и в един момент всичко изтича от устата и, същото се случва и с АМ. Не знам дали е от зъби, но от четвъртък започна да намалява храната и водата и днес вече нищо не иска. Довечера сме на консултация и ще питам, но дотогава ще се побъркам от притеснение, на вас случвало ли се е нещо подобно?

Последна редакция: пн, 23 мар 2015, 12:26 от mishka88

# 641
  • Майна Сити
Мишка, ние сме в абсолютно същата стачка - с 300 зора си пие млякото, от кухнята хапва 3-4 лъжички и започва да плюе, да се разсейва...А преди беше доброто прасенце  Confused Добре че майка ми изпрати едни гръцки каши, та поне с тях се лъжем, иначе направо ще си умре от глад. Иначе е много енергичен (даже на моменти имам чувството че прекалено), бърбори си, смее се...Явно стачкува човека, но не мога да разбера още какви са му исканията  Grinning

# 642
Ние в събота и неделя имахме стачка твърда храна да не види само мляко и банан ама аз да чупа и да давам, днес вече си хапва добре. 

Ще ходя на гинеколог в сряда че вече 10 месеца секса е мираж пробваме всеки път при желание но нестава болката е ужасно силна. От раждането имах 12 вътрешни шева и 8 външни много ме е страх само от мисълта че ще пъхне онзи спекулум в мен. Въпрос: някои с разкъсване да са го преглеждали със спекулум, боли ли?

# 643
Аз имах 3 външни и поне 10 вътрешни, преглеждали са ме на 6-тия месец след раждането, болка нямаше. При мен сексът беше ужасен до към 4-5 месеца след раждането, направо ужасна прорязваща болка и усещане, че съм прекалено тясна и ще се разкъсам, но само в началото, после не болеше. От 4-5 месеца всичко си е както преди, даже е и по-хубаво, само да имаше повече време за такива занимания Crazy. Не се притеснявай от прегледа, поне ще знаеш дали има физическа причина за болката или е на психическа основа Hug.

Момичета, благодаря ви! Успокоих се малко, дано бързо премине тази стачка и да започне да си хапва както преди, че ще останат само бузите от нея.

# 644
  • У дома
Добър ден мами Party
Мишка, спокойно нали знаеш, че и ние бяхме така, ела сега е виж от три дена няма наяждане това дете. Така се бях уплашила и аз, ние нищо не искахме да ядем, направо ребрата и стърчаха, като е вдигнеш и само кокали беше. Сега е "кюфтенце" Sunglasses
Днес направих, пиле с ориз и спанак, и пилешка супа hahaha Още не е яла, ще видим дали ще хареса манджите.
Джуфи, спокойно мен на 3 месец, ме прегледаха даже лекарката ми каза, че не може да повярва че съм раждала преди 3 месеца Joy Аз имах само 3 шева или пък 4, бяха newsm78 Казаха ли ти в болницата да правиш "упражненията на Хегел"? Тук от 5 ден след раждането започнах нон-стоп, когато се сетя, сега с…са е по-добре,но както каза Мишка стига да имаш време Joy Joy Joy
Хайде мами, лек и усмихнат остатък от деня Hug

Общи условия

Активация на акаунт