Любители на Котки Тема 92

• 41 639
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
И сега, ако кажеш коя е тоалетната, няма да ти се обидя.  Laughing

Една в зелена опаковка, Active cat мисля се казва, от борса- магазинчето в Хаджи Димитър. Казах им, че искам качествена, която става на топчета и ми препоръчаха тази.

Тя не е ли ароматизирана тази ?

Хъни Бъни
честито да ти е !

Има я и в ароматизирани варинати, които не са ок за мен, но си я има и съвсем натурална без аромат! Аз нея взимам.

Hunny_bunny, честит празник!

# 346
Ох, Епона, този сладур къде го намери!  Heart Eyes

# 347
  • София
Hunny_bunny, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен!   bouquet
Да си здрава, щастлива и обичана!
Взимам си от тортата Wink

Момичета , влизам с апел за ПОМОЩ!
Подхвърлили са едно домашно коте на терасата на майка ми на 1 ет - на около 3м е, добре гледано мъжко котараче, ползва си тоалетнаха, здавичко и си хапва с апетит!
Някой търси ли си домашен любимец?

Домашно със сигурност!  Rolling Eyes Какво сърце имат тези хора - да го изнесат на студа и да го качат горе високо на терасата, за да не може да слезе?...  Cry

Моля ви, помогнете да му намерим дом!  Praynig
Тук ми е надеждата, а не по обяви - да го вземат съвсем непознати хора и никога повече да не разберем как е душичката!,..

# 348
  • София
Е, мерси за отговорите, но значи със сигурност няма да сменяме тоалетната. Нашата е суперска, прави добри топчета, не мирише, не се разпрашава, светла е, един пакет ми стига за около месец, а най-хубавото е, че е около 3.70 лв.

A какво количество е? Утре ще ходя до борсата и ако се сетя ще я погледна. Като е малко котето може и да ти стига за месец, но скоро няма да е така.  Wink  Тази на Лидл е 6 лв. - 10 кг. Тази седмица е дори 4,80.

Hunny_bunny, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива!   bouquet

Lady-B, пак ли? Да не би едни и същи хора да ги подхвърлят? Дано този път да му намериш дом, че много ще ви станат. Покажи ни снимка. Пусни и специална тема в клюкарника. Wink

# 349
  • На края на вселената!
Аз взех от борсата в Х.Димитър тоалетна, бентонитна, сива,ароматизирана, прави топчета, 10л. - 7,8лв

# 350
Hunny_bunny, честит рожден ден! Желая ти много здраве и обичта, която даваш на котето до теб да ти се връща двойно от всички около теб   bouquet

# 351
Hunny_bunny, честит рожден ден и от мен! Здраве, щастие, любов, много котешки ласки и малко котешки косми.   bouquet

Lady-B, дай снимки да пусна във ФБ. Тук нали Коте търсеше бебе коте?

# 352
5 литра е тоалетната. Според мен е доста добра, цената същи. А и все пак не търся най-най-евриното, а най-заслужаващото си.

# 353
А каква е тази борса, за която споменавате в Х.Димитър, къде се намири и най-вече намират ли се в нея висок клас храни?

# 354
Hunny_bunny, честит рожден ден!   ura

Аз днес купих от тоалетната от Лидл. Текущата и без това беше за смяна, тъкмо да пробвам новата.
Досега ползвах такава. Първите 2 опаковки - страхотна! Прави топчета, мирише приятно. Последната опаковка - Sick . Не се слепват, много бързо засмърдя... Идея си нямам защо така се получи.  newsm78

# 355
Ice Queen, и аз в момента ползвам от нея , ама си ми е ок . Да не си попаднала на някой некачествен пакет ?

# 356
_Jack_, нямам идея защо така се получи? Първия път в магазина, жената ми препоръча тази постелка. Каза, че самата тя ползва вкъщи такава. Имаше много по-евтини и много по-скъпи и реших да се доверя. Първите опаковки - всичко ок, ставаше идеално слепнало топче. (Чак се кефех да чистя тоалетната. Последно съм имала котка преди ехееее години, когато се ползваше още пясък Crazy ). Преди 10тина дни пак взех от същата - тц! Напишканото си седи буквално разлято по топченцата. Колкото и да чистя - не става. Супер бързо се усмърдя. Дори казах на Кити, че тя нещо пишка на криво!  Crossing Arms
Сега взех Лидълската да пробвам. Известно време няма да пазарувам от това магазинче в квартала, пък може следващата партида да е пак качествена?  Thinking

# 357
Да се включа в разговора.
И аз съм вземала тази Active cat. Тя е същата като другата, която вземам
сега, просто друга марка. Досега само ароматизирана съм срещала. Аз съм
много доволна, защото много лесно се чисти и на котьо му харесва.  Sunglasses

Откакто минахме пак на РК китен, акото на Оли не мирише толкова силно.
Още един плюс. Остава да спре да се скубе толкова много и сме супер.  Mr. Green

# 358
И аз се каня да взема лидълската-до края на седмицата ли е промоцията?

# 359
Addicted, от 9 до 15 е промоцията. Сега видях брошурата.

Аз мисля довечера да намина към Лидл. То моите са големи пик-ци и др-ци hahaha

Общи условия

Активация на акаунт