Любители на Котки Тема 92

• 41 669
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
  • На края на вселената!
Касита, за борсата в Х. Димитър:
Фирма ВЕДЕН ЕООД - адрес: София кв.Хаджи Димитър, ул.Кочо Честименски 7,а телефоните са 02/9454748, 02/945 04 74 (не знам дали са актуални телефоните), наблизо има и ветеринарна аптека, купих за външно и вътрешно обезпаразитяване.
Имат висок клас храни - Роял канин, Аплаус, Арден гранж (дано се пишат така), може и други да имат.
Много са любезни, купувайки 4х10л. тоалетна и чувалче храна, един мъж ми ги занесе в багажника на колата. А жените имат търпение да обясняват и показват.
Айде стига реклама. Хубав ден от нас!

# 361
Благодаря, Зайче!

# 362
Домъкнах тоалетната от Лидл. Има я промоционална Laughing

# 363
  • София
Домъкнах тоалетната от Лидл. Има я промоционална Laughing

Без кола ли? Не мога да си го представя ако е така. И ние купихме. Първият пакет успях да го прехвърля от количката в багажника, вторият го оставих на мъжа ми, който дойде малко по-късно до колата.  Mr. Green  Много тежат!

Купих и храна от борсата, но не погледнах тоалетните, които споменахте вчера. Бях си наумила да купя от Лидл. Пред борсата беше спряла колата за доставки на клиника Карагьозов - Пловдив. Явно и те зареждат от същото място.  Laughing

Какви са отзивите за храна Eukanuba? Този път реших, че ще купя за стари котки и тази беше единствената, която имаха. Предложиха ми я като висок клас. Вярно ли е?

# 364
Аз съм и от спортната тема Mr. Green Моят мъж ми казва, не я носи, вдругиден съм на работа ще я докарам с колата. Ама как така, до тогава могат да се изчерпат Mr. Green

Така са я забутали, едвам я открих. Поне в Лидл в Студентски град е така.

# 365
От гледна точка на цена, е скъпа, но от гледна точка на съставки, не мисля. На първо място смлени пилешки вътрешности, на трето царевица. Лично на мен не ми звучи добре.

# 366
Лидълската тоалетна си остава за мен най-доброто, което съм купувала за Мъртока.

Кажете, моля, с какво да храня котка, която яде само по веднъж един вид храна, изключвам сухата.

# 367
Вече официално си имаме коте, данък ще се плаща по-късно... От три дни са емоции

# 368
Вече официално си имаме коте, данък ще се плаща по-късно... От три дни са емоции

Айде честито.  newsm18

# 369
  • Пловдив
Здравейте. Имам нежда спешно от помощ и съвет. Днес взех от село една възрастна котка, която да кастрирам. Утре в 4следобед трябва да сме в клиниката. Но друг ми е проблема. Тя сякаш не разбира какво да прави в котешката тоалетна....тя ляга в нея....и си стои там. А вече минаха почти 8 часа, откакто е в къщи. А не искам да ми направи "изненада" я на дивана, я в някой ъгъл..... Иначе яде като за световно, пи доста и водичка.
И още един въпрос- колко часа преди операцията да не и давам храна. От клиниката казаха -да е гладна, но не казаха колко часа преди това. От тази вечер до утре в 4 следобед са....... 17 часа.......
Дано някой ми отговори, че ми е притеснено-и за тоалетната и за глада.
КОТЕ честито ти порасване на семейството.

# 370
Здравейте. Имам нежда спешно от помощ и съвет. Днес взех от село една възрастна котка, която да кастрирам. Утре в 4следобед трябва да сме в клиниката. Но друг ми е проблема. Тя сякаш не разбира какво да прави в котешката тоалетна....тя ляга в нея....и си стои там. А вече минаха почти 8 часа, откакто е в къщи. А не искам да ми направи "изненада" я на дивана, я в някой ъгъл..... Иначе яде като за световно, пи доста и водичка.
И още един въпрос- колко часа преди операцията да не и давам храна. От клиниката казаха -да е гладна, но не казаха колко часа преди това. От тази вечер до утре в 4 следобед са....... 17 часа.......
Дано някой ми отговори, че ми е притеснено-и за тоалетната и за глада.
КОТЕ честито ти порасване на семейството.

Нахрани я хубаво вечерта и утре нищо не и давай. Сложи пръст в пясъка, на нея това и е познато, давал го е доктор като съвет за котета прибрани от улицата и работи, дори за сляпо коте.  Peace

# 371
  • Варна
mama mariana, с храната преди кастрация при моите процедирах така (и нямаше проблем): давам вечерта около полунощ да ядат. Предварително знам, че на другия ден операцията ще е след 12 часА.
Аз моите така съм ги научила-имат късна вечеря, че да изтърпят до сутринта.  Laughing
На другия ден прибирам и водата.

За тоалетната- нека някоя от другите котки да се изходи там. Мисля, че така шанса да бъде използвана тоалетната по предназначение от мацата нараства.
Операция по учебник и бързо възстановяване на мацата!  Hug

Коте, пиши още де!  Hug И снимки, моля!

# 372
  • Пловдив
Ох, благодаря за съветите. Ще пробвам с пръст, има от една саксия тука....

# 373
Честито коте на Котето Grinning ! Чакаме да го видим и да разкажеш .

# 374
Eй ме на за данъка, котето е мъж на 4м, казва се Ноа.
Взехме го от Анимал Хоуп.. просто перфектен, на часа използва тоалетната,  на втория час беше готов да играе  Mr. Green
Първата сутрин плака след нас, оставих детето до училище и се върнах да го видя как е... Не плачеше, беше ял, акал и спеше доволно  Heart Eyes

Детето е безмерно щастливо, а котето сякаш чака точно него за игра и много му се радва като се прибере вечер. Вчера имаше луда игра с топка, тази сутрин котето беше решило да буди малкия още в 5:30, добре че го хванах навреме как се промъква и аха да скочи на лицето му Mr. Green ММ му вика "Нощен бяс", по едно детско филмче

Сега мога да пусна само снимката от сайта на организацията http://animalhope-varna.org/wp-content/uploads/2013/05/8.jpg. На първия ред последния с бялото жабо  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт