Любители на Котки Тема 92

• 41 670
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
 Hug С малко коте вкъщи е много забавно! Весели игри, КОТЕ!

# 376
Моята котарана тая сутрин нещо беше полудяла , както си спях ми се тупна отгоре скачайки от гардероба  #Crazy

# 377
Някой стопанин на мъжки сиамец търси ли годеница? Наближава периодът на разгонването...

# 378
  • София
Ауу Коте, какъв красавец!  Hug Остава да има и бели чорапки и ще се крадем, че са ми слабост!
Не съм пускала скоро снимки на котьо Лео - блажено спящ в новото легло

# 379
Някой стопанин на мъжки сиамец търси ли годеница? Наближава периодът на разгонването...

Повечето в темата са Ел Кастрационе. Кастрирай си животинката, не развъждай.  Peace

# 380
  • Варна
Днес Женя се просна на масата, замърка доволно като започнах да я сресвам. Не винаги дава, а и не навсякъде. И аз се съобразявам, за да не спре да дава като Магито.(заради бълхливия период ги скъсах от сресване и Мага се отврати от процедурата).
Та напипах няколко малки сплъстени топчета козина на Женка, в подкосмения пух. Които само с ножица вече могат да се махнат. ooooh!
Само Мила дава винаги да я сресвам, че и се радва и обръща сама.

# 381
Момичета,от къде препоръчвате да си закупя flawitol?Моя сладур го реша с фурминатор-а,но явно и витамини за козинката му трябват. Thinking Моля да помогнете.  Flutter  bouquet

# 382
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
milenka333 , колкото пъти си влязла тук в темата все за тая козина питаш. ooooh! Не знам коя тема вече поред. Според мен нищо му няма на котето ти. Пуска косми както всички останали. Просто ти не можеш да търпиш дори един. Помисли си дали наистина искаш да гледаш животно. Те не са плюшени играчки за обичане и мачкане, а живи същества. И като такива си имат съответно недостатъци, с които трябва да ги приемем. Ако не можем, значи не сме готови за стопани.
Съжалявам, че се налага да съм така рязка, но аз лично поне няколко пъти съм ти отговаряла със съвети за витамини и за капането на козината. Но ти винаги питаш единствено все същото нещо. Ами явно има проблем, ама не е в котето.

# 383
profi_1 ,моята животинка пуска повече косми...И мисля че има нужда от витамини.Все пак познати имат котки и виждам разликата.Нормално е да се поинтересувам какви витамини се дават на животното.А не да го оставя на произвола,нали така?!?!Ако не се бъркам за втори път питам.И то питам понеже се чудя от кой онлайн-сайт да купя Флавитол,което една любезна дама ми препоръча.И пак пиша:няма лошо да се поинтересувам заради здравето на котьо.За мен не е проблем че си рязка:трябва да има и такива хора!

# 384
Ноа е много красив!

Ауу Коте, какъв красавец!  Hug Остава да има и бели чорапки и ще се крадем, че са ми слабост!
Не съм пускала скоро снимки на котьо Лео - блажено спящ в новото легло

Ехаа, това легло специално за котки ли е? Ако да, откъде мога да взема едно и за нашето животинче?

...
Аз моите така съм ги научила-имат късна вечеря, че да изтърпят до сутринта.  Laughing
На другия ден прибирам и водата.
...
И аз май така трябва да направя. Храня около 18 ч. и рано-рано към 4 ч. се започва с досаждането. А тази сутрин си беше направо терор - драскане по вратата, мяукане и блъскане на вратата на банята няколко пъти подред /това как се научи да го прави .../  Crazy

# 385
Ноа си има бели чорапки!
Благодаря за идеята за късна вечеря  Mr. Green или по-скоро досипване.. Гледам да има гранули, първите дни милия ядеше до дъно всичко и се нашкембваше чак едва диша.. Вчера гледам, че се храни почасово .. яде малко, изляга се , играе и после пак хапва и така се движи живота..
От вчера вече ни посреща излегнат на дивана, а не скрит под масата или в къщичката...

Още нещо Може ли Бентото (тоалетната) да се овлажнила от самото време и пишканото да не става на бучки? Вчера събрах 3 акита, но нито едно пишкано, и сякаш тоалетната е започнала да мирише неприятно, а е само на 4-ри дни

# 386
За 4 дни нищо чудно, че мирише - аз на толкова я сменям. Не всички тоалетни стават на бучки.

# 387
  • На края на вселената!
Ноа е прелестен, пленителен, разкошен, ох..., още една любов... Heart Eyes

Сега прочетох това- https://www.facebook.com/media/set/?set=a.867643093295897.107374 … 1&pnref=story
Изроди безсърдечни малоумни извратени.... плаках...

# 388
  • София
KOTE, много е хубав Ноа! Дълги години да се радвате един на друг!

Досега съм се хилила с този лъв, ловуващ в саваната   hahaha hahaha hahaha Не им прощава на дивите животни.  Joy Joy Joy

# 389
Благодаря за пожеланията! Само да сме здрави !

За 4 дни нищо чудно, че мирише - аз на толкова я сменям. Не всички тоалетни стават на бучки.

Интересното е, че в началото ставаше на бучки.. За сменянето - ще я сменя и аз, но не виждам как ще изкарва тогава с едно Бенто - 1м  както е по указанието.. Ноа е първия отглеждан в апартамент, за дворните и полудомашните такива тревоги не съм имала..  Tired

Общи условия

Активация на акаунт