Любители на Котки Тема 92

• 41 631
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Не знам как се казва, но моят кот като имаше разстройство, което нещеше да се оправя извикахме лекаря. Той дойде с теста. Взима му се секрет от дупето - с клечка като за уши и се натрива самият тест. Изчаква се 1-2 минути и се появяват чертички - една или две. Точно като при тест за бременност.

То на децата не се ли прави нещо подобно ?

# 136
  • София
Ей така да си споделя Grinning Моята шантава Мейзи някак си успяла да седне в накиснатата тава , в която пекох маааазни пържолки. Резултатът - козината й беше на масурчета....4 котешки шампоана, разпределени в 2 къпания и пак беше мазна....накрая трябваше да я изкъпя с моя за мазна коса. Е , толкова пухкава не е била....но само на задната част от тялото, защото с моя шампоан измих само мазните участъци.  ooooh!

# 137
  • София
Здравейте на всички прекрасни котани! Аз не съм се включвала от много време, но си чета редовно. Моят Тобчо обаче си отива. Получи бъбречна недостатъчност и въпреки усилията на лекарите вече от 5 дена не се храни. Вече не се и движи, само лежи. Не знам какво го държи още. Много ми е мъчно, на децата също, но се успокоявам, че котето живя хубав живот и беше много обичано. Съжалявам, че ви натоварвам, но исках да си излея мъката пред хора, които ще ме разберат!

# 138
  • На края на вселената!
Анна, гуш за всички ви! Не тъгувайте, радвайте му се сега, държи го вашата обич

# 139
Миличкият... Много позитивна енергия на цялото семейство!

# 140
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Здравейте на всички прекрасни котани! Аз не съм се включвала от много време, но си чета редовно. Моят Тобчо обаче си отива. Получи бъбречна недостатъчност и въпреки усилията на лекарите вече от 5 дена не се храни. Вече не се и движи, само лежи. Не знам какво го държи още. Много ми е мъчно, на децата също, но се успокоявам, че котето живя хубав живот и беше много обичано. Съжалявам, че ви натоварвам, но исках да си излея мъката пред хора, които ще ме разберат!
Hug Hug Hug
Ако се върнеш назад в предишната тема, ще видиш колко добре те разбирам. Но аз храних моят Силвестърчо като бебче с лъжичка. Давах му да пие и разтворен хидратин алфа. С диагнозата бъбречна недостатъчност може и да не се умре веднага. Зависи каква е степента на увреждане на бъбреците. Ако можеш, напиши малко повече. Мога да съм ти от полза. spoko

# 141
Милия Тобчо, много е тъжно да го гледаш  Hug
Рунито ще се опитам да не го пускам да излиза, ще му сакарам, ще го прибирам и това е. #Cussing out То сега като е още студено е лесна работа, ще видим после.
Имаме тук едни недоброжелателни съседи, взех да се замислям дали те не отровиха Пухчо.

# 142
Нашите котки никога не са пускани навън, в градска сред винаги ни е било много страх...

Ох, артисват ми двата пакета на Роял Канин, които отворих в началото, преди да взема Ориджин, и сега се чудя какво да ги правя?!

# 143
Нашите котки никога не са пускани навън, в градска сред винаги ни е било много страх...

Ох, артисват ми двата пакета на Роял Канин, които отворих в началото, преди да взема Ориджин, и сега се чудя какво да ги правя?!

Дай на познат с котка или ги продай Simple Smile

# 144
  • София
Нас ни е страх дори на балкона да я пускаме. Често пада докато спи дори от дивана, а при игра ми прави впечатление, че не пада на четири крака. На петия етаж сме, а долу е асфалт и ни е страх, защото и тя преди живееше там и си я влече. Извеждаме я всеки ден по 10-тина минути на ръце на балкона да подиша въздух и да разгледа.

Гледах снимки на котки с каишки.  Mr. Green Не знам дали лятото няма да прибегнем и ние дотам, за да я пускаме поне на балкона.

# 145
  • София
Анна, Hug за теб и милия Тобчо! Дали сте му най-щастливия живот, бил е обичан и обгрижван, успокоявайте се с това - и вие, и децата  Praynig

# 146
Уффф , това с балконите ..... Само като си помисля , че идва хубаво време и ще оставям терасата отворена ... Косата ми се изправя и без преса .... Моя Мишо усети ли балкона отворен все едно магнит го дърпа на парапета .... Съседите оня ден 2 пъти ми звъняха да го прибера , че не само се качва , ами и проточва врат надолу да не изтърве нещо  #2gunfire

# 147

Дай на познат с котка или ги продай Simple Smile
Това е, че не познавам никого другиго с малко коте Британче. Единият пакет е за съвсем малки котета, другият за Британчета до годинка. Дали стават за всякаква котка? Иначе съм им пуснала обява, но малко ме съмнява някой да прояви интерес.
А улични котки дали биха ги яли?

За балкони нали има някакви мрежи и т.н.? Но да ви кажа - Божа работа. Ние нали не сме пускали навън, но инциденти пак могат да станат. Предната котка, Чинчилата, която ви показах, загина след като някакси успя да прибере ролетния комарник и беше изстрелян през прозореца от 9тия етаж... Нелепо беше... Добре че поне не се е мъчил.

# 148
Дали стават за всякаква котка?
А улични котки дали биха ги яли?

Разбира се и за двете Laughing

# 149
Записвам се при вас, обожавам котки, като дете имах сиамка, но сега аз съм човека, от който зависи и...нещо не ми стиска. Малката ми дъщеря е на 9, достатъчно голяма уж, но знам, че котката си е грижа- катери се навсякъде, т.е. всичко трябва да се прибира.

Препоръчайте по- мързеливчки породи  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт