Любители на Котки Тема 92

• 41 629
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Аз ако можех щях да я изям моята Crazy

# 301
Добре, значи съм си У ред!  Mr. Green Желанието за целувки ме е обзело и продължавам смело... пък и Кити не се дърпа много.  hahaha

# 302
  • София и Морето от време на време
Джери, на мен поне не ми излиза снимка.

И при мен не се вижда, ама ето я:

# 303
  • София
Целуваме я постоянно и всички, и детето също  Crazy

# 304
  • Пловдив
Котката получава най-много целувки от всички домашни Sunglasses А и тя обича да целува: само чака да и дам знак и почва да подава муцунка.
От неделя за известно време ще си имаме "съквартирантка" .  Ще взема селската котка, за да я кастрирам. Доста ми е притеснено как ще се разбират двете мацки. Уж двете са адски кротки, да видим....Всеки случай съм си подготвила и план Б - ако има опасност да се трепят взаимно, гостенката остава у нас, че ще е оперирана, а нашата госпожица отива на гости на племенницата.

# 305
Да ви дам и аз една задачка тип "главоблъсканица"? Какво е това на снимката? Подсказвам: Бялото е ръката ми, сивото горнището на анцуга....  Whistling

# 306
Редовно си се целуваме! Той е толкова мек и пухкав, че няма как иначе  Grinning

Как спинкаме:

# 307
# 308
Бреей ,че бързо сте писали ... няколко дни не съм влизала ... и сега не мога да се ориентирам до къде следях нещата  Laughing
Ми големи сладурчета видях  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Всички до един фотогенични красавци  Hug Hug Hug
Колкото до целувките : и ние си се целуваме , гълтаме си космарлаци , очите като му сълзят сутрин редовно ги бърше в лицето ми ..../ така ме буди/
Някой по напред беше писал за тая тоалетна от ДМ наистина е много хубава , като имам ходене към ДМ винаги вземам от нея. Изкарва колкото силиконовата като време или маалко по дълго , излиза малко по скъпа , но наистина е хубава.

Миналата нощ за пореден път се убедих колко интелигентни и мили същества са котките .  Ударих си коляното в ръба на спалнята много лошо предната вечер и понеже вчера ме боля почти цял ден , в пристъп на безумие вместо да сложа лед ,лепнах една обезболяваща лепенка /ама тя загряваща/... През ноща се събудих от болки , такава ужасна нощ не помня от кога не съм имала ...до сутринта само се въртях,пъшках и сълзите ми сами текат... Мишо през цялото време стоя седнал до главата ми , души ми сълзите , с лапичка без да пуска нокти леко ме пипа по лицето, очите му бяха станали като монети от 1лв ...на физиономията му пишеше , че хем се чуди какво става ,хем притеснен ... но не мръдна до сутринта от главата ми...Трогна ме колко чисти и състрадателни души имат тия животинки...

# 309
  • София
4 дни след операцията ще има някой в къщи с нея
За 4 дни мисля, че котенцето ще се възстанови и ако през тези дни не дърпа шевовете, мисля че няма опасност след това да започне Peace

Благодаря, дано да е така! Тя ще е с козметичен шев и разграждащи се конци, ако има значение. Може би последния ден трябва да сваля бодито и да я наблюдавам дали дърпа  Thinking

Ох, колкото повече наближава, толкова повече се паникьосвам. Даже за своите операции не съм се шашкала така. На всичкото отгоре явно не можем да обясним както трябва на сина ни (8 г.) защо е необходимо да й го причиним, и че е за нейно добро. Много е тъжен, че нямало да си има котенца  Cry Погледнато през детските очи наистина си е несправедливо...
А аз, понеже не съм го преживявала до момента с животинче, независимо че изчетох де-що има по въпроса, съм адски несигурна какво и как ще е...

# 310
Транспортна клетка или чанта да си вземем.. Живот и здраве утре ще имаме нов член в семейството
След обяд семейно ще излизаме на пазар за котешки принадлежности

# 311
Тинтири-минтири, и аз като си помисля колко ми беше притеснено Hug аз съм на мнение, че не е нужно да й слагаш боди, не всички си дърпат конците, още повече, че ще има някой при нея да я наблюдава.

# 312
  • София
Тинтири-минтири, и аз като си помисля колко ми беше притеснено Hug аз съм на мнение, че не е нужно да й слагаш боди, не всички си дърпат конците, още повече, че ще има някой при нея да я наблюдава.

Подкрепям! Раните заздравяват най-бързо ако са открити. Ако видиш, че дърпа - тогава слагай. Може и нощем, когато няма как да я наблюдаваш.

# 313
  • София
Всъщност, абсолютно сте прави!  Hug Ще го слагам само ако има нужда. Благодаря!

По този повод, да разкажа за първата проба с бодито. Получавам го аз и го нося в къщи. Синът ми, очарован каква хубава и мекичка дрешка си има Кара, естствено настоява да й я облечем веднага. Слагаме го ние, а тя, милата, застана като препарирана! Не смее да мръдне, не може и крачка да направи. С мъж ми се смеем, че поне вече имаме метод за укротяване на опърничавата  Laughing

# 314
  • София
Здравейте, мами и дечица! Аз вече съм си в Бг, и след един ден реанимация от пътуването веднага влизам да ви видя.
Целувам си котето, и тя ме целува, и като се почнем, няма спиране Laughing Laughing Laughing И двете много обичаме да я галя и целувам! Имахме някога един котарак, като го целунеш някъде - оближе мястото. Целунеш го например по гърба - оближе го. Целунеш бутчето - пак оближе. Голям чистник.
Тинтири-минтири, когато кастрирах Лолката, сама й бях шила бодито. Бях го направила с ''жартиери'' - едни лентички, които минаваха отзад на крачетата и се закопчаваха на гърба, така че хем операцията беше надеждно изолирана, хем критичната зона беше свободна за действие. За да ти обясня по-нагледно, представи си, че на едни памучни гащи (т. е. не прашки, не стават за пример) им отрязваш двойното парче, което е между краката и го заместваш с връвчици. Мойта котешка щерка почна да дърпа конците веднага, щом излезе от упойка, и ми се наложи в движение да й го шия бодито. Като междувременно й преча да си отвори операцията. Много здраво се получи, аз бях при нея само два дена и после си ходех на работа, бодито не мръдна изобщо. Луцката здраво жулеше с език мястото на операцията, сигурно я е сърбяло, но бодито оцеля без проблем.  Смятам, че можеш да направиш по същия начин. Облечи го на котката преди операцията, и прецени как можеш га го отрежеш и да сложиш ленти. Трябва обаче да си сигурна, че няма случайно да се саморазвържат, затова най-добре след като го облечеш, докато котката е в упойка още, вземи заший местата, където трябва да се закопчае. След 12-ия ден можеш да прережеш зашитото. Стискам  палци!
А аз сега почвам да разлиствам стари страници, за да видя всички красиви котешки дечица и да ви позавиждам благородно, че не са всичките мои.

Общи условия

Активация на акаунт