Интериорен стил по аматьорски - 31

• 70 022
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Пина, изненада ме с идеята да преобразяваш детската. Беше писала, че само нея харесваш.
Явно те сърбят ръцете за ремонти Mr. Green

аз дето не харесвам масив се влюбих в тоя шкаф Heart
Ох, на мен никак не ми харесват. И трите неща.
Масите са отвратителни, а за цената им думи нямам. Ама и да ми ги подаряват, пак не бих ги взела. Хич не харесвам такива необработени, безформени краища. И лъскави крака, и лъскаво дърво, бляк. Шкафът пък, такъв несиметричен, грубоват....никаква мисъл. Само дървесината в него ми харесва.

# 691
Точно така е, Ема, сърбят ме ръцете. И понеже нали бездруго ще трябва да се сменя леглото, покрай него и това- онова да се направи... Пък и стаята е много безполова, както исках тогава. Даже за момче ме питаха... Сега по- женска искам, сякаш.

# 692
  • Варна
Магия е дървото единствения материал, който ми се иска да погаля, да стъпя боса... Може би затова ми харесват по губите и необработени маси, те не са безформени, просто е махната кората, е можеше да не е лак но е поправимо, предпочитам ги пред фурнир.  А орехът е най любим. В лофта има много дърво и метал и лъскав дори, така че ако ти ги подарят взимам ги Simple Smile

# 693
А, не Naughty
От лофта нищо не давам!
Там само на гости ще ви каня (като ми го подарят Laughing) и ще ви пускам да се люлеете на люлката Grinning

Пина, аз съм за сиво и розово Peace

# 694
Люлката нали прочете с каква функция е, в коментарите долу  Joy  Освен ако не съм дозабравила руския  Mr. Green  Така, че да, ще трябва да ни пускаш на люлката...

Ема, и аз съм за сивото и розовото  Simple Smile

Едно намигване от мен

http://sycamorestreetpress.com/blog/wp-content/uploads/2014/05/l … imal-bohemian.jpg

# 695
  • Варна
И висящият съд за алоето, ох с тези прозорци и тавани... Дори моята практична натура спира да мисли за отопление и чистене на стъкла:) ще го взема лофта в подходящ климатичен район.

# 696
  • София
    Пина, преди двете фръцли и аз не понасях розово, че даже и лилаво та затова им направих стаята в резеда с бели мебели. Ама сега ела да видиш как всичко розово е най - хубаво  Mr. Green и настава бой за него. Дори килима им е като тревичка от Ларедут и сега ме е яд, щото тези

http://olx.bg/kilim-kscha-za-igri-134h180sm-za-staya-na-momichentsa-i46368741

http://olx.bg/detski-kilim-ferma-134h180sm-relefen-i43358971

са много по - практични и интересни и бих взела тях сега  Whistling  Hug

# 697
Масите са отвратителни, а за цената им думи нямам. Ама и да ми ги подаряват, пак не бих ги взела. Хич не харесвам такива необработени, безформени краища. И лъскави крака, и лъскаво дърво, бляк. Шкафът пък, такъв несиметричен, грубоват....никаква мисъл. Само дървесината в него ми харесва.
Абсолютно споделям. Peace За много неща съм си променяла мнението и съм успявала да ги видя откъм добрата им страна, но това с кривите маси / плотове винаги ми е било грозно и не виждам шанс някога да ми хареса. Натурализъм някакъв.

# 698
Благодаря момичета, за съветите. Ще се обаждам явно и с ролетката Simple Smile. Че то с тия скосявания, не виждам хладилник 180-178 см къде да сложа. Simple Smile
Иначе, "престижния" е обявен 90 кв, а по нот акт 116. А "непрестижния" е 109 кв, а по нот ак 90, защото били навремето написали по-малко за да се спестят такси. И понеже са близки цени, до оня ден, почти бях решила да бъде по-големия и непрестижен. Обаче пък, си е един стандартен апартамент, макар и с 2 прекрасни тераси с изглед, си остава обикновен. А другия, може да стане, както им казват по обявите "артистичен"  Joy. Но с 1 стая по-малко. И с моята идея за лофт някога, когато/ако се появят свободни парични потоци Simple Smile. Дори не намерих на българско особено информация по темата. Да не кажа хич. По скоро излизат руски и чуждоезични сайтове и фирми и само 1 фирма българска, която открих с проект за лофт. Може би не съм търсила правилно. Или на български се използва друга дума  newsm78.
Голямо мислене ме чака още. А като гледам разкошните детски стаи, които показвате, ми става малко тъжно, че преди 20 г не съм имала възможност да правя тези неща, които сега правите. Аха да ми се прииска на стари години трето  hahaha. Нооооо мисля, разума казва да почакам внуци Simple Smile.
Ако има развитие после по моята тема, ще се включа с информация Simple Smile.

archo, уникално е това стълбище. Много ми пасва. Ходихме преди 2 месеца, на оглед на 1 селска къща. Мислехме къща на село да купуваме (вече отпадна, като минахме на апарт.).Обаче, там в кухнята, бяха сложили някъв мокет и усещам неравност като стъпвам и собственика рече, че там имало нещо като дупка мазе, в което навремето хората съхранявали храна, вместо хладилник. Собственика, един червенонос англичанин, който вече иска да се спасява, просто беше покрил това съкровище с МОКЕТ. Аз още тогава си помислих, как това е уникално място за мен, но идея си нямах, колко хитро може да се реализира в кръг с място, като на снимката. Буркани да слага човек там, не само вино, пак е страхотно. Вече ще знам, че ако някой ден си купя къща на село, да помисля за такава изба Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 мар 2015, 16:07 от сапьорка

# 699
  • Пловдив
https://unsplash.com споделям с вас този сайт, от който можете да си сваляте снимки с достатъчно висока резолюция за принт. Тъй като съм решила да рамкирам и поставя такива над дивана, трапезарийната маса и в спалнята, та мисля от тук да си избера.За детската ще поръчам детски графики, а за домашния ми офис разни мои графични щуротии ще принтя.

# 700
. Обаче пък, си е един стандартен апартамент, макар и с 2 прекрасни тераси с изглед, си остава обикновен.

само обитателя отговаря колко обикновено или не ще едно жилище. вземи по голямато с изгледа, особено ако е лишено от чупки.

Чакам с нетърпение Пина да се подхлъзне и да почне ремонта, макар че много, ама много харесвам стаята.

Същата люлка имах като дете закачена на касата на вратата между хола и коридора, и една кука отстрани разбира се, за да се закача когато не се люлея, но касата беше масив и издържаше всякакви издевателства. 

# 701
so what?, ти си спомняш стаята?!  Simple Smile Ох, дано да издържа до края на годината  Laughing

Клео, благодаря за сайта, много хубави снимки има. Сигурно нищо няма да направя аз, но все пак.

За знаете кой е производителя на тази люлка? Много ми харесва, сигурно никога и никъде няма да си сложа, но да съм подготвена, знае ли се.

http://style-files.com/wp-content/uploads/2014/03/animal-print-1.jpg

Тя е доста популярна, виждала съм я на много места.

# 702
Абсолютно споделям. Peace За много неща съм си променяла мнението и съм успявала да ги видя откъм добрата им страна, но това с кривите маси / плотове винаги ми е било грозно и не виждам шанс някога да ми хареса. Натурализъм някакъв.

Абе, виждали сме и хубави маси с криви дървени плотове Simple Smile И в темата са показвани не веднъж. Просто тези наистина нещо не им е наред. В пропорциите ли, в обработката ли, в снимките ли, не знам.

Сапьорката, щом има скос в стаите, значи е последен или предпоследен етаж. Вероятността да протече от покрива е много голяма. Я си вземи по-големия и на нормален етаж, да ти е мирна главата! Че и едната стая в повече никак не е за подценяване. Това, че след години можеш да направиш нещо под тавана при гълъбите евентуално, не трябва да ти е аргумент при покупка на жилище. Щото може въобще нищо да не направиш и ще си останеш с неизползваем 4 метров "комин" под покрива. А щом и като цена са близки, аз бих заложила на класиката.
Кажи кои са тези престижен и непрестижен квартали, може и по това да посъветваме. Обещаваме, няма да те саботираме и да го купим ние Grinning

Пина, не ви ли е рано да променяте стаята? Спри се малко, ето, научи се да плетеш на една кука и оплети шапки на лампите  Mr. Green
Не са ли опасни тези плетива над нагряващи крушки?

# 703
Това, че след години можеш да направиш нещо под тавана при гълъбите евентуално, не трябва да ти е аргумент при покупка на жилище.
+ че ти трябват разрешителни за смяна на статута, и което не е за пренебрегване, разрешение от останалите собственици.

# 704
Птица, то това с последния етаж е по наше желание. По-скоро на половинката Simple Smile. Съседната тема, за шума от съседите, не е пусната от мен, обаче все едно ние да сме я писали. И понеже не става по културния начин, както кротко си живеех и не съм си и мислела за смяна на апартамента, се наложи да обиколим наличните на пазара последни етажи. Но пък като ми се предложи идеята за местене, аз вече като се развихрих и ми влезе под кожата на гадамер кухнята, нищо не може да ме върне назад....както се казваше в една реклама на банка за кредити....благодаря на хазяйката, благодаря на съседката ... hahaha И от там вече идва наличието на скосяванията. И в по-големия ги има, но по-малко и ги няма в хола. Както и да е. Трябва ние да си слагаме плюсовете и минусите, защото са много индивидуални нещата и гарнирани с условности за разкош   Blush
И най-важното - да може да се позиционира кухнята, която искам аз и за която се вдъхнових от gadamer Simple SmileSimple Smile Simple Smile
"Престижния" и "непрестижния" ще си ги спестя за сега, още повече, че самата аз ги слагам в кавички и иронизирам и себе си донякъде, пък и не е да няма разлика, демек има си и истина, ама за това си има друга тема Simple Smile, не искам да развалям тази с този тип различни разбирания.

Титина, това което си мисля, не би трябвало да е в режим на одобрение, защото това си е въздуха от апартамента, просто го разделям на 2 в рамките на апартамента. Или поне аз така си мисля. Но това е в големите условности,....ако купим, ако направим, ако стигнат пари и т.н. Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 мар 2015, 17:17 от сапьорка

Общи условия

Активация на акаунт