Интериорен стил по аматьорски - 31

• 70 015
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
  • На брега
Пина, за люлката, да! На мен ми е по трасето евксиноградския и съм на 90% сигурна, че съм виждала такава люлка изложена на прахоляка отвън. Само не помня, кое лято съм я гледала Embarassed. Друг магазин по трасето с такива екзотични мебели съм виждала срещу Пикадили Парк, в нова кооперация до аутлета на Адидас. Не знам дали е на същата фирма.
За детското легло. Ако държиш на метални табли с орнаменти (аз също много ги харесвам) разгледай си опцията да си поръчаш изработка. Избираш си някой красив модел и искаш оферта за изпълнение. Аз съм доволна от Желев. Нямат компромис с качеството и изпълнението, било то на метални носещи конструкции, парапети, мебели или декоративни елементи... Може да обсъдите технически дали е възможно да изработят таблите подвижни, на принципа на старите тръбни легла със свалящи се рамки, за да можеш да смениш размера на матрака след време.
ПП Не сме ли я виждали и на мартинелски билборд тази люлка? Може да ги питаш и тях.

Последна редакция: ср, 04 мар 2015, 13:19 от NovaTema

# 721
Нова тема, благодаря! Ще имам предвид всичко това. Мартинели, колко му е, те продават ментета на всичко, наистина и това може да имат.

# 722
Лофт в София Simple Smile
Харесва ми, с малки изключения. Така си представям едно мъжко жилище.

И на Дейвид Ганди е хубаво, но и аз като го видях във ваната......мъж във вана да се снима newsm78....ми гейско си е.

# 723
  • Отвъд алеята зад шкафа
Лофтът в София е страхотен, много ми харесва и имам същото спално бельо в спалнята  Heart Eyes

Скрит текст:

# 724
Лофт в София Simple Smile
Харесва ми, с малки изключения. Така си представям едно мъжко жилище.

И на Дейвид Ганди е хубаво, но и аз като го видях във ваната......мъж във вана да се снима newsm78....ми гейско си е.

Много мой този лофт - веднага се нанасям!  Heart Eyes
И Дейвид Ганди е як, жалко ако е гей ... Laughing

# 725
  • DE
Прекрасен е мъжкия апартамент в София, бих живяла в такъв  Heart Eyes Влюбих се в гардероба куфар
Скрит текст:

# 726
и имам същото спално бельо в спалнята  Heart Eyes

Скрит текст:

Ако е това от Икеа и аз го имам.  Laughing

# 727
  • На брега
Накарахте ме да проверявам кой е пък този Дейвид Ганди дето му гадаем ориентацията Joy.
От от последната снимка на лофта, тази с капаците на прозорците, се сетих да ви питам нещо. Някой слагал ли си е външни линейни/хоризонтални (не ролетни) щори? Откривам сравнително малко фирми, които предлагат такива щори и нито една варненска. Външната щора за мен е перфектния начин за слънчева и топлоизолация, защото не се нагрява стъклото, и ще ми е полезно да споделите, ако имате опит с такива.

# 728
  • Отвъд алеята зад шкафа
и имам същото спално бельо в спалнята  Heart Eyes

Скрит текст:

Ако е това от Икеа и аз го имам.  Laughing

Хаха, същото:)

# 729
Много ми хареса софийския лофт. Браво. Simple Smile
Май Whata бяха пускали нещо като "тийзър", че ще публикуват пост за два софийски лофта-близнаци. Еднакви пространства, но различни собственици и различни стилове. Обаче после не видях подобен постинг. Thinking Във всеки случай мисля, че единият от загатнатите лофтове беше този.

Нова, на нашата къща сме с такива капаци като тези черните от снимката. Съвсем типични за Италия. Много изолират, да.

# 730
Ето още снимки от лофта, и текст.

# 731
   Банята 

Как е закрепен параванът? Предполагам има 1 или 2 линейни сифона до стените.
Но пък wc си се мокри ... Може би е нямало място...

# 732
Има ли отделна тема за тераси и дворове?

# 733
Има ли отделна тема за тераси и дворове?
Да. И за тераси, и за дворове (градини). Laughing

# 734
Страхотно, много ти благодаря  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт