Интериорен стил по аматьорски - 31

• 70 019
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Аз го видях, още на втора страница. Не ми харесва, даже е ужасно.

# 76
Никой не реагира на това http://nicety.livejournal.com/20590.html /пуснах го на 2 стр./

Как да кажа по-тактично, че е ужасно newsm78
+1 Понякога игнора говори много повече.

# 77
Австралийска къщичка.
 Whistling

и кухнята

Моя стилистика. Simple Smile

# 78
  • София
Никой не реагира на това http://nicety.livejournal.com/20590.html /пуснах го на 2 стр./

Как да кажа по-тактично, че е ужасно newsm78
На мен в главата ми се въртеше думчиката "черезчур", ама как се превежда на български? Прекалено?

# 79
  • Русе, България
От линка ми хареса това преобразяване на кухня: http://designertrapped.com/2014/06/budget-kitchen-makeover-reveal-part-2.html

С благодарност за този линк се включвам в новата тема! Част едно, където показват повече снимки от промяната на кухнята също ми беше много полезна. Макар някои от реализираните неща да не ги виждам у дома, шкафчетата са доста близо до търсеното от мен.
Ииии.... точно на 14-ти вечерта водихме Разговора за ремонта у дома. ММ е съгласен, дори веднага каза, че има на ум няколко варианта на лампи, които да заменят козирката над барплота. Обаче няма да е това лято.
Sad

Да сме живи и здрави, другото е преходно!  bouquet

# 80
Знаех си, че няма да ви хареса /аз се потресох/, но ми се стори интересно, че никой не реагира.

# 81
  • Варна
Аз въпросния интериор съм го виждала и преди. Банята ми харесва. Не знам дали обърнахте внимание, но това е доста старо творение - принадлежал е на Жана Ланвен. Та в рамките на епохата си сигурно е било нещо ехе-хе-хе. Сега това е музейна експозиция, понеже къщата е съборена.
Дизайнер е Арман Албер Рато и е създал някаква по-крайна форма на ар-деко. Точно този син цвят /метличина/ е бил любим на дизайнерката и затова присъства обилно в декора. Сега този цвят се нарича "Lanvin Blue".
Ето още детайли

Тази масичка много ми харесва

Последна редакция: пн, 16 фев 2015, 16:36 от Приятно ми е - Богиня!

# 82
Американците обичат надписите, то dream, peace, eat, love, hope...etc. над камина, спалня, даже цели пасажи от библията съм виждала.

# 83
Та в рамките на епохата си сигурно е било нещо ехе-хе-хе.

Сега го погледнах с други очи, още повече след като прочетох, че стените на спалнята са ръчно бродирани Shocked
Да, мога да му се наслаждавам като на музеен експонат.

# 84
Ха, то не било компютри, а компоти Simple Smile))

Та значи зависи от гледната точка, от която е поднесена една информация (снимки в случая) Wink))
А ако не бяха ръчни, а конфекция?

Богиня, и аз се загледах в банята, в смесителя, ваната и стената зад нея.

# 85

и във Версай не бих живяла, но не пречи да се възхищавам, като естетика ми е ту мач обаче.

# 86
  • София

Та значи зависи от гледната точка, от която е поднесена една информация (снимки в случая) Wink))
А ако не бяха ръчни, а конфекция?

Богиня, и аз се загледах в банята, в смесителя, ваната и стената зад нея.

Ами тук, в темата, винаги е така - като някой от интериорните корифеи даде положителна оценка почти всички са във възторг. Както и обратното. Често имам чувството, че не всички изказват собственото си мнение.  Wink

# 87
  • София
Запис докато ви смогна, че за няколко дни сте изписали света.

# 88
  • Варна
Кои са корифеите? Героите трябва да се знаят поименно.

# 89
Аз, мисля, ясно написах, че мога да му се възхищавам като на музеен експонат. Мисълта да живея в подобно нещо, ме потриса.

Един блог, в който няма лош изтрел. Някои неща сме ги гледали и на други места, но тук накуп всичко, много съм доволна Grinning

Общи условия

Активация на акаунт