Интериорен стил по аматьорски - 31

• 70 047
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Кои са корифеите? Героите трябва да се знаят поименно.

Ти си едната  Simple Smile нищо лошо и нищо със скрит смисъл. Дори поздравления за неуморността ти за търсене и онагледяване със снимков материал. За това -   bouquet smile3501 smile3501 cheers

# 91
Няма корифеи, има само мислещи се за такива.

# 92
# 93

Един блог, в който няма лош изтрел. Някои неща сме ги гледали и на други места, но тук накуп всичко, много съм доволна Grinning

Благодаря ви много   bouquet големи красотийки има !

# 94
  • Варна
Ваяна, шегуваш се, нали?

Аз мисля, че тук просто си споделяме неща, които ни харесват. Обсъждаме си ги. Оплюваме тези, които ни втрещяват  Mr. Green Не виждам корифеи. Всички сме аматьори.

О, какво синьо!!!!  Crazy

# 95
Някой да е попадал на приличен шкаф за антре с рафтове, и възможност за махане на рафт, за да събирам ботуши на височина зимата, с мекичко за сядане (готов продукт, с възможност за корекция в размер, поне дължината)? Нещо изчистено, цвета не съм го решила
Скрит текст:
(бели стени, бяла входна врата, гранитогрес
Бях намерила едно поносимо, но загубих линка Cry Ще си го търся някак си пак Simple Smile
Ще трябва и с мини гардероб да комбинирам.

# 96
Имам нужда от фотографски курс  ooooh!

Скрит текст:

# 97
  • Варна
Съпружка, много симпатична кухня.

# 98
Съпружка, все по-добре става.

# 99
  • На брега
О, професионално сниманите интериори изглеждат "по-така", дори и да са просто така Wink. Попадах в един блог на снимачната площадка, на която снимат даден интериор. Буквално декор, сцена с насочени прожектори... Хубаво е у вас, съпружке!
Като видях синия апартамент (аз, както се очакваше, не видях детайлите и 2 пъти се върнах да погледна тези предмети от този апартамент ли са Laughing) и ми изплуваха бледи спомени за стените в бабините къщи. Едно време са щамповали орнаментите с валяче, като тапети. Намирали са си някакъв начин да се украсят...

# 100
  • софия
Съпружке,  smile3501
Казвай откъде взе стола?

# 101
Съпружка, страхотен стол. Удобен ли е? А пода в кухнята паркет ли е?

# 102
За мен столът е много удобен - седя си в него вече 3-ти час, жалко, че няма кой да ми запали камината. От Вивре го купих.

Аз се загледах в един сайт за стаи под наем и попаднах на много интересни интериори, ако ви се гледа:

# 103
Първите три апартамента са събери чарк.( за $73 например трябва да се спи на матрака на пода).

# 104
Да, обзавеждането е от- да-преправим -старите-мебели-с- любов или направи си сам, но има интересни неща, поне за мен.

За Богиня

Общи условия

Активация на акаунт