Счетоводител в нужда се познава 8

• 60 871
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Мисля че е без акт за раждане  newsm78

# 691
Мисля че е без акт за раждане  newsm78
Да,без акт за раждане,все пак деклариращият носи отговорност за написаното.Счетоводителят само трябва да приложи закона Hug

# 692
  • Добрич
200лв пише в закона, нещо не съм доразбрала ли?

С 200 лв намаляват облагаемия доход.  Peace А данъкът е 10% върху дохода. Т.е "печелиш" 10%*200лв - 20 лв.
Честито. Laughing
Като си помисля,  колко декларации трябва да приема....... ooooh! Че и с актовете за раждане....Че то кой няма дете/ца/....

Уфф  ooooh! недоглеждане от моя страна

# 693

С 200 лв намаляват облагаемия доход.  Peace А данъкът е 10% върху дохода. Т.е "печелиш" 10%*200лв - 20 лв.
Честито. Laughing
Като си помисля,  колко декларации трябва да приема....... ooooh! Че и с актовете за раждане....Че то кой няма дете/ца/....

Ами,не е само от твоя страна Hug Като се замисли човек,ама май не трябва да го прави Mr. Green то едно дете е оценено на 365дни :200лева=1,825лв на ден Shocked

# 694
  • София

Честито. Laughing

Ами,не е само от твоя страна Hug Като се замисли човек,ама май не трябва да го прави Mr. Green то едно дете е оценено на 365дни :200лева=1,825лв на ден Shocked

200лева:365дни=0.548лв.на ден

# 695
Е, така е сбъркАх Embarassed ,но поне левче и отгоре по-добре ми стоеше Rolling Eyes

# 696
  • тук-там
Е, така е сбъркАх Embarassed ,но поне левче и отгоре по-добре ми стоеше Rolling Eyes

Вие пак с 200 смятате - 20 са! Laughing

# 697

Вие пак с 200 смятате - 20 са! Laughing
Да,де 200 признат разход ,ама само данък 20- кяр Rolling Eyes С две думи-нищо работа.Цял куп хартии и надежди голи.

# 698
  • Варна
Чак пък цял куп хартии една декларация се попълва  newsm78

# 699
Но който има много служители или фирми...

# 700
  • Варна
Ми да му мисли  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 701
  • 1st floor
Аз нищо не разбрах за тия приспаднати 200 лева. Embarassed За всеки месец ли става въпрос или веднъж годишно (предполагам веднъж годишно Mr. Green)? Сменяла съм работата си през годината и сега трябва ли да прилагам към декларацията бележка за доходите от предишната фирма? newsm78

# 702
  • тук-там
Аз нищо не разбрах за тия приспаднати 200 лева. Embarassed За всеки месец ли става въпрос или веднъж годишно (предполагам веднъж годишно Mr. Green)? Сменяла съм работата си през годината и сега трябва ли да прилагам към декларацията бележка за доходите от предишната фирма? newsm78
Веднъж годишно.
Да - ако в момента работиш - всичко носиш на работодателя - и не се занимаваш.
С/без декларация - бележка за доходите през 2015 трябва да представиш.

Надявам се е, ясно е, че това важи за тези, които получават реалните си заплати. Щото за другите, които са на полутъмно, нали.... Едва ли работодателя ще реши да ви даде 20 лв отгоре. По-добре с лична декларация в НАП.

# 703
  • София
Надявам се е, ясно е, че това важи за тези, които получават реалните си заплати. Щото за другите, които са на полутъмно, нали.... Едва ли работодателя ще реши да ви даде 20 лв отгоре. По-добре с лична декларация в НАП.

+1  Simple Smile

# 704
  • 1st floor
Благодаря! Реална получавам! Simple Smile Само не разбрах, защо другите не могат да си вземат 20-те или там колко са лева? newsm78 Нали не излизат директно от джоба на работодателя?

Общи условия

Активация на акаунт