Предстои ми замразен трансфер, да поговорим-тема 2

• 116 761
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
Успех момичета  Hug
При мен успешният ЗЕТ беше без овулация, със стимулция на лигавицата само с естрофем. Иначе ме извика лекарката за първи преглед още преди да ми дойде и после на 2 ден от МЦ, като от тогава започнах и естрофема. След това ми включиха прогестероновите лекарства /утрогестан и дуфастон/, преднизолон и фраксипарин.
Стискам палци на всички, чакащи теста или в процедура!  Heart Eyes
Моето ледено момиченце в момента спинка в кошарката, а на мен още не ми се вярва, че цялата работа е реалност...

Frida , да ти е жива и здрава малката принцеса и много да те радва  Hug Дай Боже да прехванем от теб...и нашите снежинки съвсем скоро да са с нас  Heart Eyes

# 181
  • Пловдив
Здравейте! Записвам се и аз в темата, тъй като ми предстои ЗЕТ, но за съжаление още не знам кога  Cry. В момента съм 5 дена след пункция, за сега имам 9 замразени хубави 3-дневни ембриончета, останаха още 9, които оставиха за 5-ти ден. Днес чакам да ми се обадят и за тях  Praynig. Искам да попитам има ли някое от момичетата в моята ситуация. Поради голям бр.фоликули (над 30) - силен отговор на стимулация със сравнително малки дози и съответно доста високи нива на естроген преди пункцията, моят лекар прецени, че трябва да се възстановя и да нормализирам нивата на хормоните, при което трансфер няма да правим сега. Преди 2 дена бях на преглед и той ме подготви, че е възможно ЗЕТ да не е в другия цикъл, ами на втория след пункцията. Нямам никакво търпение, не знам как ще изчакам следващия цикъл, а да не говорим за по-следващия. Като ми дойде МЦ (някъде в края на др.седмица) съм на преглед и ще преценим как ще действаме. Но ако има някое момиче като мен, нека пише колко време е отнело възстановяването и кога дойде времето за трансфер.

# 182
  • Бургас
Здравейте! Записвам се и аз в темата, тъй като ми предстои ЗЕТ, но за съжаление още не знам кога  Cry. В момента съм 5 дена след пункция, за сега имам 9 замразени хубави 3-дневни ембриончета, останаха още 9, които оставиха за 5-ти ден. Днес чакам да ми се обадят и за тях  Praynig. Искам да попитам има ли някое от момичетата в моята ситуация. Поради голям бр.фоликули (над 30) - силен отговор на стимулация със сравнително малки дози и съответно доста високи нива на естроген преди пункцията, моят лекар прецени, че трябва да се възстановя и да нормализирам нивата на хормоните, при което трансфер няма да правим сега. Преди 2 дена бях на преглед и той ме подготви, че е възможно ЗЕТ да не е в другия цикъл, ами на втория след пункцията. Нямам никакво търпение, не знам как ще изчакам следващия цикъл, а да не говорим за по-следващия. Като ми дойде МЦ (някъде в края на др.седмица) съм на преглед и ще преценим как ще действаме. Но ако има някое момиче като мен, нека пише колко време е отнело възстановяването и кога дойде времето за трансфер.

Здравей,аз бях като теб,много фоликули,замразихме всички оплодени  на 5 ден,ЗЕТ правихме на втория цикъл след пункцията ,защото имах задържани фоликули. По добре си изчакай да се възтановиш,и тогава направете ЗЕТ.Първия ЗЕТ моя нестана,на втория забременях но миссед в 7 седмица CryУСПЕХ

# 183
  • Пловдив
marchelka,  много съжалявам, за това което ти се е случило. Надявам се, че продължаваш борбата и не си се отказала. Стискам палци скоро да успееш. Благодаря ти за съвета, ще се вслушам в него. Когато доктора каже - тогава. Днес ми се обадиха, че на 5-ти ден от 9 бр. само един е хубав и ще го замразят, а има надежда и за още един, който ще изчакат до утре. Засега съм с 10 замразени ембриончета и 1 под въпрос.

# 184
  • Бургас
marchelka,  много съжалявам, за това което ти се е случило. Надявам се, че продължаваш борбата и не си се отказала. Стискам палци скоро да успееш. Благодаря ти за съвета, ще се вслушам в него. Когато доктора каже - тогава. Днес ми се обадиха, че на 5-ти ден от 9 бр. само един е хубав и ще го замразят, а има надежда и за още един, който ще изчакат до утре. Засега съм с 10 замразени ембриончета и 1 под въпрос.
Дано твойте  са по борбени от моите,аз съм със PCOS, много фоликули, малко яйцеклетки годни,от тях се оплодиха над 80%,но за съжаление при размразяване не оцеляха всички,от 10 само 1 беше много добро,други 2 бяха с повече мъртви клетки.а останалите не преживяха Confused

# 185
  • Пловдив
Благодаря, надявам се да са силни и да издържат  Praynig.

# 186
  • София
Вале, аз бях с хиперстимулация - много фоликули, тъй като съм с ПКЯ, но много незрели яйцеклетки, като в крайна сметка ембриолозите работиха само с 4. Две се оплодиха и бяха замразени на 5 ден, но не бяха бластоцисти. Свеж трансфер не пожелаха лекарите да ми направят. ЗЕТ правихме чак 1 г. след пункцията, защото междувременно правих операция от апандисит по спешност. От двечките ми ембриончета се размрази на 100% само едното и сега, след много тежка бременност с редица усложнения, си го гушкам същото това ембрионче - момиченце. От сърце ти желая подобна приказка! Аз не вярвах, но там ми бил късметът.  Hug

# 187
  • Пловдив
Frida, чудесно е, че въпреки трудностите сега гушкаш своето момиченце. Едничко ембрионче е останало, ама достатъчно. Само ти си знаеш какво ти е било докато си чакала толкова дълго време, но е имало причина и най-важното, че си е струвало. Благодаря ти за надеждата, силно се моля и аз да сполуча от първия път.

# 188
Привет,
Аз също бях с хиперстимулация и отложен трансфер. Сега съм на трети цикъл след пункцията и се надявам   да имаме трансфер този месец. Имаме 9 замразени ембриончета на 4-ти ден.

# 189
  • Пловдив
Чудесен резултат, Rigina! Дано трансфера да е в този месец и с успешен резултат  EFP ...   ylinfant.
Аз за сега се разминах с хипер стимулацията и все още се надявам да направим трансфера в следващия цикъл.

# 190
Стискам палци Valeto_!  thumbsup

# 191
Момичета,изчакайте поне 2 цикъла след хиперстимулацията,за да може организма да си почине от високите дози хормони.
Стискам ви палци!

# 192
Привет, момичета!  Simple Smile И аз най-сетне с удоволствие и надежда се престрашавам отново да се включа във вашите редици. По ред причини през последните години се бях изолирала от всички форуми, но утре и на мен ми предстои първи ЗЕТ, и реших да се запиша отново във вашите редици Simple Smile След като март преминах стимулацията, която завърши уви с хиперстимулация, след пункцията организмът ми имаше нужда от възстановяване и едва сега ми дадоха зелена светлинка. След 2 месеца отлагания се надявам утре да е денят Х ! Стискам палци и на всички вас, които сте в тази борба за сбъднато чудо.   bouquet
П.П. Извинете и все пак за нахълтването в темата , но май и аз имам нужда от вас.  Embarassed

# 193
Привет, момичета!  Simple Smile И аз най-сетне с удоволствие и надежда се престрашавам отново да се включа във вашите редици. По ред причини през последните години се бях изолирала от всички форуми, но утре и на мен ми предстои първи ЗЕТ, и реших да се запиша отново във вашите редици Simple Smile След като март преминах стимулацията, която завърши уви с хиперстимулация, след пункцията организмът ми имаше нужда от възстановяване и едва сега ми дадоха зелена светлинка. След 2 месеца отлагания се надявам утре да е денят Х ! Стискам палци и на всички вас, които сте в тази борба за сбъднато чудо.   bouquet
П.П. Извинете и все пак за нахълтването в темата , но май и аз имам нужда от вас.  Embarassed

Добре дошла !
Успех Simple Smile

# 194
Rusalia, добре дошла в нашите редици! Пожелавам ти много успех и денят X да стане реалност!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт