Предстои ми замразен трансфер, да поговорим-тема 2

• 116 769
  • 760
  •   2
Отговори
# 165
Момичета надеждите ми умряха днес!!!Чхг падна...Нз кога ми беше по гадно мин.път когато беше отрицателен теста или сега когато беше + и после надолу....
Hug не губи надежда - бях чета са някой момичета на който им паднало ЧХГ-то но после се вдигнало пак. Стискам палци и при теб да е така.
В най-лош случай - следащия месец + тест   bouquet

# 166
Момичета надеждите ми умряха днес!!!Чхг падна...Нз кога ми беше по гадно мин.път когато беше отрицателен теста или сега когато беше + и после надолу....
При мен се случи същото в понеделник. Три дни бях с високо чхг и изведнъж падна. Преживява се... По-трудно от категорично отрицателния резултат, но явно е трябвало и през това да минем. Днес дойде МЦ - изключително силен и обилен. Кураж, мила и следващия път отново! Имаш ли още замразени е? За съжаление аз имах само едничко...

# 167
  • Варна
Пак помагайте момичета....Не трябва ли да спра лекарствата за да ми дойде мц докато ги пия как ще стане се чудя?!Помогнете.....

# 168
Хепи, лекарствата се спират, за да ти дойде МЦ, не ти ли казаха? Всичко с спира наведнъж, с изкл. на Медрол, ако имаш изписан е по схема.

# 169
  • Варна
Не лекарката каза да ги пия до м?!За това се чудя????

# 170
  • Варна
Пия естрофем,утрогестан фраксипарин....Искам малко въздух и за мен,ще откача...Толкова ли много искам,Господи....

# 171
Здравейте , момичета   bouquet

След неуспешно инвитро / ИКСИ / първи опит ми предстои ЗЕТ ! Цикъла ми дойде на 14.05 ,малко преди теста и ме срина,но продължаваме напред.Доки ми каза почивка месец,два и след цикъла другия месец да отида на преглед /около 22.06/.Та въпроса ми е защо след цикъла...подготовката не започва ли по време на цикъл  newsm78

Предварително ви благодаря и успех на всички  Hug

# 172
При мен следенето започна от 2-3 на цикъла  Peace Успех, Гиа Hug

# 173
Гиа, може би иска да се пробвате на естествен цикъл? При мен този ЗЕТ е на естествен цикъл. Не съм пила и не пия до сега никакви лекарства. Единствено сложихме инжекция Овитрел, за да се гарантира овулация. Това е Simple Smile Успех и дано ЗЕТ се окаже успешен и при теб Wink

# 174
Силно стискам палци и се моля за теб и утрешния тест , lilé ! Знам,че всичко ще е наред  Hug

Много ти благодаря ,  ivivkata123   bouquet Успех и на теб !  Hug

# 175
Здравейте , момичета   bouquet

След неуспешно инвитро / ИКСИ / първи опит ми предстои ЗЕТ ! Цикъла ми дойде на 14.05 ,малко преди теста и ме срина,но продължаваме напред.Доки ми каза почивка месец,два и след цикъла другия месец да отида на преглед /около 22.06/.Та въпроса ми е защо след цикъла...подготовката не започва ли по време на цикъл  newsm78

Предварително ви благодаря и успех на всички  Hug

Аз бях на първи преглед на 9ти ден (че 8ми се падаше 6.5 и док не беше на разположение). След това на 11ти ден, на 12ти сложихме прегнил и след прегледа на 14ти почнах да слагам вагинално утрогестан.
Днес ми е ЗЕТ, така, че не мога да кажа дАли е успешна стратегията... Стискам палци юни да в твоя месец

# 176
Truly blessed ,стискам ти палци днес ,много вярва и късмет   Hug и съвсем скоро да видиш  EFP

# 177
Благодария ти Gia  Hug
Дай Боже да стане - ще ръся прашец на поразия  Simple Smile

# 178
  • София
Успех момичета  Hug
При мен успешният ЗЕТ беше без овулация, със стимулция на лигавицата само с естрофем. Иначе ме извика лекарката за първи преглед още преди да ми дойде и после на 2 ден от МЦ, като от тогава започнах и естрофема. След това ми включиха прогестероновите лекарства /утрогестан и дуфастон/, преднизолон и фраксипарин.
Стискам палци на всички, чакащи теста или в процедура!  Heart Eyes
Моето ледено момиченце в момента спинка в кошарката, а на мен още не ми се вярва, че цялата работа е реалност...

# 179
Успех момичета  Hug
При мен успешният ЗЕТ беше без овулация, със стимулция на лигавицата само с естрофем. Иначе ме извика лекарката за първи преглед още преди да ми дойде и после на 2 ден от МЦ, като от тогава започнах и естрофема. След това ми включиха прогестероновите лекарства /утрогестан и дуфастон/, преднизолон и фраксипарин.
Стискам палци на всички, чакащи теста или в процедура!  Heart Eyes
Моето ледено момиченце в момента спинка в кошарката, а на мен още не ми се вярва, че цялата работа е реалност...
Фриде, реалност е, реалност. Проследих ти цялата бременност  Heart Eyes! Ако бях до теб щях да те щипна да видиш, че не сънуваш. Пожелавам на малката снежинка много здраве и късмет, тя вече е благословена с такава борбена мама!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт