Предстои ми замразен трансфер, да поговорим-тема 2

• 116 736
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, на кой ден от цикъла обичайно се правят замразените трансфери?

# 226
Здравейте, на кой ден от цикъла обичайно се правят замразените трансфери?

Зависи на кой ден са замразени, ако са на 3 - з дни след овулацията, т.е. 18 дни от първия ден на МЦ, а ако са на 5 - 23 дни от първия ден на МЦ.

# 227
За трансфер на бластоцисти се интересувам. Те ако са замразени на 3-ти ден отново могат да се изчакат до бластоцист. По-скоро си мисля в кой момент лигавицата започва да презрява Simple Smile

# 228
Според мен зависи и от това, колко е дълъг цикълът ти, а не само на кой ден са замръзени бластоцитите.

# 229
  • Пловдив
Аз днес бях на преглед и говорих с моя лекар, при мен на 08.06. е 14-ти ден от МЦ. Обикновено ОВУ-то ми е на 14-ти или 15-ти ден при МЦ средно 29 дни. Мисля, че този месец няма да имам овулация заради лекарствата, но доктора ми каза, че ще направим още един преглед на 14-ти ден и ще се готвим за ЗЕТ на 17-ти или 19-ти ден. Ще размразим една тройка 3-дневни снежинки и от тях ще си прибера 2 или 3 не е ясно още, допълнително ще разбера колко. Така че излиза, че 3-дневните Е ще ми ги върнат на третия ден след предполагаемата ОВУ. Разбира се изследванията и лигавицата ще покажат кой ден точно.

# 230
  • София
За трансфер на бластоцисти се интересувам. Те ако са замразени на 3-ти ден отново могат да се изчакат до бластоцист. По-скоро си мисля в кой момент лигавицата започва да презрява Simple Smile
Амини, зависи дали ще засичате овулация или ще я потиснете.
При мен док. установи ову на 13-тия ден и тогава започнах утрогестана. Размразиха ги 3 дни по-късно и ги чакахме до 5-ти ден, когато ми върнаха най-добрия. Това ми беше втори трансфер, първия беше през септември пресен на тридневен ембрион и нищо не стана тогава.
Успех!  Hug

# 231
Valeto,  мисли позитивно, мила! С теб сме  Hug Желая ти от все сърце скоро да си в моя отбор!
 За отчета и тук да съобщя - след кръвния днес официално съм в графа "брененни" , в петък на прегледа ще разбера колко снежинки са решили да останат във фамилията  Heart Eyes

# 232
  • Пловдив
Мила, Rusalia, благодаря ти много!
И едно  голямо online честито, аз гласувам за две снежинки  Laughing!

# 233
Привет,
Rusalia, честито и лека бременност  Hug
Нашият трансфер беше на 4-ти. Сега остава дългото чакане.
Минавам в следващата тема и силно вярвам и се надявам да премина скоро и в тази на забременелите Simple Smile
Успех дами  Flowers Bouquet

# 234
  • Пловдив
Успех и на теб,  Rigina! Колко снежинки си върна, какво е положението при теб? Пожелавам ти сбъднати мечти!

# 235
Здравейте, предстои ми ЗЕТ.Искам да питам дали ще е проблем вместо на 10-ти ден да отида на 12 за проследяване, тъй като докторката ми ще отсъства.
От 2-ри ден съм на естрофем

# 236
  • Пловдив
Здравей, Кети, би трябвало да говориш с лекарката си ако можеш. Тя казвала ли ти е, че ще включвате и др.лекарства. Питам защото аз бях на преглед на 9-ти ден и моят доктор ми включи допълнителни Климара и Фраксипарин 0.4 за 10 дни. А естрофем, преднизолон и аспирин пия от 3-ти ден на МЦ.
Най-добре се свържи с нея по някакъв начин или с друг специалист в клиниката, която посещаваш, за да не изпуснете нещо от подготовката. Иначе ако няма да има други лекарства, може би не би било проблем според мен прегледа да ти е на 12-ти ден, стига да не ти е къс МЦ по принцип.

# 237
Здравей, Кети, би трябвало да говориш с лекарката си ако можеш. Тя казвала ли ти е, че ще включвате и др.лекарства. Питам защото аз бях на преглед на 9-ти ден и моят доктор ми включи допълнителни Климара и Фраксипарин 0.4 за 10 дни. А естрофем, преднизолон и аспирин пия от 3-ти ден на МЦ.
Най-добре се свържи с нея по някакъв начин или с друг специалист в клиниката, която посещаваш, за да не изпуснете нещо от подготовката. Иначе ако няма да има други лекарства, може би не би било проблем според мен прегледа да ти е на 12-ти ден, стига да не ти е къс МЦ по принцип.
Благодаря ти Valeto.
Мисля утре да й се обадя да я попитам.
Ох дано стане, че иначе трябва да отложа ЗЕТ чак за есента Sad

# 238
Здравейте момичета и аз започвам с подготовката за ЗЕТ.
Днес ми е втори ден и бях при док да ми изпише хапчета.
Започвам от втори ден с естрофем, преднизол, фраксипарин, климара, дузофарм и флебодия, аспирин.Това, което ме хвърля в размисъл е комбинацията от фраксипарин,дузофарм, флебодия и аспирин.
При предишният ми трансфер нямах дузофарм и флебодия. Някой бил ли е по тази схема, виждат ми се много тези съдоразширяващи медикаменти.И какво им е предназначението.

# 239
nana7777 и аз съм на същата схема и сега след трансфера продължавам да пия по-голямата част от медикаментите. Не се безпокой Wink
Valeto_, благодаря ти мила  Hug Върнаха ми две снежинки и сега чакаме далечния ден на теста.

Общи условия

Активация на акаунт