Предстои ми замразен трансфер, да поговорим-тема 2

• 116 729
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, на мен ми изписаха само естрофем 2 по 1 от 2 ден на цикъла, но като чета на вас колко много лекарства са ви изписани.... smile3506.

# 241
Здравейте момичета, за пръв път пиша в темата, ако всичко е нормално ми предстои ЗЕТ в края на месеца. Имаме 4 снежинки - 2 от тях замразени на 3-ти ден, а другите две на 5-ти.
Това ми беше първата пункция, но до трансфер не се стигна, защото в дните около пункцията видяха полип и искаха пъро да бъде премахнат. С това доста се проточиха нещата, но сега отново съм на стартовата линия.

veli36, аз също приемам само един препарат три пъти дневно по една таблетка от 2-ри ден на цикъла. От клиниката са ми изпратили и утрогестан, но в документацията пише, че него ще го започна при второ нареждане Wink

# 242
  • София
Anthea, Hug  Hug Hug

# 243
Athea, стискам палци всичко да е наред и скоро да си в темичката след трансфера Simple Smile И мен ми отлагаха пункцията с 2 месеца, а след това и трансфера с 2 по ред причини, но успях да видя втората заветна чертичка и сега чакам другите неща с трепет. Желая ти търпение и вяра!  Hug

# 244
Радвам се да те "видя" тук Дандиела  Hug Още повече ще се радвам да се преместим в "дългото чакане след трансфер", а най-добре в "забременели след инвитро"  Flutter Докъде я докарахте вие?

Благодаря ти, Русалия Simple Smile
Неприятно е изведнъж да се появяват такива отлагания, но се свиква. Важното е да се получат нещата, в което вярвам силно Simple Smile

# 245
  • София
Радвам се да те "видя" тук Дандиела  Hug Още повече ще се радвам да се преместим в "дългото чакане след трансфер", а най-добре в "забременели след инвитро"  Flutter Докъде я докарахте вие?
Ние след замразения трансфер го докарваме за сега в 11 г.с., така че аз вече съм се преместила и те чакам в "Забременелите" ... Wink

# 246
Дандиела,   bouquet, много хубава новина! Можеш ли да споделиш малко каква ти беше подготовката за ЗЕТ?

# 247
Ние след замразения трансфер го докарваме за сега в 11 г.с., така че аз вече съм се преместила и те чакам в "Забременелите" ... Wink
Това е страхотна новина  Heart Eyes Много се радвам, честито Данди, леки и успешни месеци до финала ти желая Simple Smile Разкажи повече, ако имаш желание Simple Smile

# 248
  • София
Момичета, благодаря ви!   Hug Hug Hug
Подготовка почти нямах, записах си час за 8 или 9-ти ден при д-р Стаменов. Проследихме  овулация (каквато аз мислих, че няма да имам, защото уж не пуках фоликулите) и на 13-тия ден, когато установихме, че фоликула се е спукал започнах само утрогестан. Ембрионите бяха 4 на бр., замразени на 3-ти ден. Всички  стигнаха до 5-ти, но един беше негоден. Върнахме само 1, а останалите 2 пак ги замразиха. След трансфера ми биха един прегнил и от другия ден започнах да пия медрол. На 7-ми ден тлед ЗЕТ уринарния тест беше положителен, но аз изпаднах в паника дали не е от прегнила и на 8-мия ден пуснах чхг - 118.
В общи линии това беше, сега  живея от преглед до преглед, отново има данни, че ще имам гестационен диабет и вече съм на диета и така.
Чакам положителните новини от всички ви!  Hug

# 249
  • София
Dandiela, толкова ли отрано се почва с гд.  Rolling Eyes
аз все се надявам, че не повтаря, ама явно не е така.

# 250
  • София
Бамба, при мен явно ще е така, но и предния път рано го хванахме в 15-та г.с. Дано при теб е различно!

# 251
Дандиела, чудесни новини  Hug Стискам палци да се пребориш успешно с диабета и да се радваш на второто си детенце  Grinning

# 252
Dandiela, успешна бременност до край ти желая   bouquet. Аз имах гестационен диабет с дъщеричката си и сега ме изследваха по-рано - в 18 г.с., имах завишени стойности на теста, но после бях в норма на тричасовия тест и ми казаха, че нямам диабет (засега). Ще имам нов тест в 26 г.с. и много се надявам да го мина, но май - май пак ще съм с диабет. Да са ни живи и здрави мъниците, ще се справим с една диета  Hug.

Русалия, поздравления за положителния тест. Сега една "безаварийна" бременност ти желая  Praynig.

Бамби, май в повечето случаи повтаря, но все пак има и надежда  Flutter.

Anthea, успех. Дано всичко е наред и стигнете до трансфер  Peace. Вярвай в своите снежинки. Аз съм бременна за втори път след ЗЕТ. Ако някога правя ново ин-витро ще откажа свеж трансфер и ще искам да замразим всичко и да направим трансфер, когато тялото ми е готово.

# 253
Dandiela, благодаря, че разказа  Hug Дано да овладеете ГД с диетата и всичко да е наред!

Грация, благодаря  Flutter

Аз си пия лекарството и чакам да дойде 18-и. Тогава съм на преглед в градската клиника. В писмото от репродуктивната ми бяха написали, че първия преглед може да ми бъде напревен в нашия град, за да пропусна дългото пътуване до клиниката. След прегледа ще им пратят информацията и ще ми се обадят кога ме искат в клиниката. Надявам се всичко да е наред и да има трансфер. Много се притеснявам дали ембрионите ще преживеят размразяването, но съм положително настроена и се надявам на най-доброто. Simple Smile

# 254
  • Пловдив
Момичета, аз започнах подготовка за ЗЕТ от 3-ти ден на МЦ със естрофем 2х1, преднизолон х1 сутрин, аспирин протект х1 вечер х1. , фолиева к-на. На 6-ти ден естрофема стана 3х1. На 9-ти ден включихме х2 лепенки климара на всеки 5 дена + фраксипарин. На 14-ти ден започнах и доксициклин 2х1, утрогестан 2+2+2+3/ден, Дуфастон 3х1;Волтарен х1 на вечерта на 15-ти и 16-ти ден и 1 сутринта в деня на ЕТ 17-ти ден, Но-шпа 3х2 от вечерта преди трансфера.
На 17-ти ден направихме ЗЕТ-а пиех си отново всички тия лекарства по схемата, която имах, в клиниката ми сложиха допълнително само инжекция бусколизин, размразихме и ми върнаха 3 ембриончета - тридневни снежинки, всичките си бяха добре след размразяването, а преди това четох и много се притеснявах дали ще оцелеят, но ето че и трите си бяха добре.
Всички тия лекарства ги продължавам до деня на теста, който е на 29-ти ден от МЦ, т.е. 12 дни след ЕТ, което се пада 23.06. Отпаднаха ми само доксициклина, който пих до втория ден длед ЕТ и волтарена, който го приключих в деня след ЕТ.
Е, това е моята схема, дано да съм ви била полезна. Много лекарства, дано помогнат, че толкова колкото изпих сега на куп, през целия си живот не съм приела.

Общи условия

Активация на акаунт