Предстои ми замразен трансфер, да поговорим-тема 2

• 116 730
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте момичета, да споделя и моя случай, тъй като от днес надеждата ми за успех намаля драстично. На 09.06 ми беше пункцията от втори опит ИКСИ. Извадиха ми 11 я( половината ин витро а другите ИМСИ), 6 се оплодиха и до 3 ден беше така. Днес на 5 ден е останало само 1 ембрионче, което ще замразят. Така се надявах, че с метода ИМСИ ще са повече. Сега ми остава надеждата за едничкото. Има ли някой с подобен случай?   

# 256
  • Пловдив
Кураж, Pepe, вярвай в успеха, за да стане бебе и една стига!

# 257
Здравейте   bouquet

Аз имам дата за трансфер вече - 23.06  Blush
Нямам търпение, само дано размразяването мине добре  Praynig

Valeto_, четох, че твоят ден за тест е на същата дата  Flutter Как върви чакането?

Видях, че nana7777, ketti и veli36 са започнали подготовка(съжалявам, ако пропускам някой). Как сте момичета?

# 258
  • Пловдив
Здравей, Anthea! Дано 23 юни и за двете ни е на късмет. Хубава дата е, мъжът ми има рожден ден тогава. А инче сега ми е 9-ти ден, едвам издържам, но още малко търпение ми трябва. Силно се надявам да се е захванала някоя снежинка 😃. Пожелавам ти успех и скоро да се сбъдне мечтата ти! Успех и на всички момичета, които се борят за заветните II чертички!

# 259
Здравейте   bouquet

Аз имам дата за трансфер вече - 23.06  Blush
Нямам търпение, само дано размразяването мине добре  Praynig

Valeto_, четох, че твоят ден за тест е на същата дата  Flutter Как върви чакането?

Видях, че nana7777, ketti и veli36 са започнали подготовка(съжалявам, ако пропускам някой). Как сте момичета?

Здравей Anthea, и аз вече имам дата за трансфер 24.06. Вчера бях на преглед всичко е нормално с лигавицата, направиха ми вливка с интралипит  и от утре почвам останалите хапчета /утрегестан, дуфастон, доксациклин, но-шпа. Във Вторник на последен преглед и в Сряда трансфера.

Anthea пожелавам ти успешен трансфер и не се тревожи за размразяването , колкото по-малко му мислиш, толкова по-добре, а на Valeto стискъм палци.

# 260
Здравейте аз в момента съм на естрофем и на 10 ден- преглед.Успешен трансфер на тези  които им предстои! newsm10
Необходими ли са преди ЗЕТ изследвания за спин, сифилис, хепатити?
Nana 7777, доксациклинът за какво се изписва? Това не беше ли някакъв антибиотик?

# 261
Здравейте аз в момента съм на естрофем и на 10 ден- преглед.Успешен трансфер на тези  които им предстои! newsm10
Необходими ли са преди ЗЕТ изследвания за спин, сифилис, хепатити?
Nana 7777, доксациклинът за какво се изписва? Това не беше ли някакъв антибиотик?

Да Veli36 антибиотик е и аз не знам за какво с изписва редом с другите лекарства.То като ти дадът един дълъг списък с лекарства не знаеш за кое по-напред да питаш  Simple Smile

# 262
Здравейте и от мен,и аз имам дата вече на 24.06. Всичко е наред засега с прегледите.Днес сложихме РВМС.Бях много напрегната и неспокойна днес хич ме няма нещо.Успех на всички на които им предстои.И аз имам големи притеснения относно размразяването на снежинките Sad

# 263
  • Пловдив
Нана, Кети, пожелавам ви успешен трансфер!
Мисля, че по време на подготовката, както и след това е нужно много спокойствие и положителни мисли, знам какво ви се върти из главите, на мен също.
Серологията в нашата клиника е с валидност 3 месеца, предполагам и на всякъде другаде е така, тъй че за ЗЕТ са необходими актуални изследвания за СПИН, вас. и хипатит, също и актуална цитонамазка (6 мес.) и церв. секрет.
Колкото тревогата относно размразяването на Е и аз я имах преди ЗЕТ-а, защото изчетох какви ли не писания по въпроса. Е в крайна сметка размразиха 3 снежинки и всичките си бяха добре.
И така момичета, не го мислете много, а се успокойте и се заредете с много положителна енергия и търпение, така стават хубавите работи 😄

# 264
Здравейте  Flutter
Радвам се, че сте се разписали Simple Smile
Всички сме с много близки дати, голямо е вълнението последните дни.
Аз гледам да съм спокойна, а и сега вниманието ми се насочи към организирането на пътуването. Има организация, която се грижи за осигуряване на транспорта, ако клиниката, където ти е процедурата/лечението е извън града. Говорих с тях в петък, но ми поискаха едно удостоверение от клиниката, което аз мога да получа в понеделник(през уикенда е невъзможно да се свържеш с тях). Пътуването ми е във вторник, а изобщо не обичам нещата да са оставени за последния момент, но в случая не зависи от мен.
Но се надявам, че ще успеят да организират нещата от понеделник до вторник Simple Smile

Valeto_, представям си колко си нетърпелива, но то не е останало много за чакане Simple Smile Успех и ще чакаме да се похвалиш  fingerscrossed
ketti, дано са ни били напразни притесненията и всичко да мине по план Simple Smile
А вие с nana7777 сте в един и същи ден Simple Smile
Успех на всички  Flowers Four Leaf Clover

# 265
Благодаря, момичета!И аз ви пожелавам успех и само напред travel

# 266
Вале, мила  Hug, видях резултата ти от другата тема!
Спокойна и много приятна бременност с успешно-пухкав финал   bouquet
Сигурно сега не ти е много до обяснения заради голямото вълнение, но можеш ли да кажеш колко ти излезе подготовката за ЗЕТ?
Днес бях при доки, който каза, че всичко е ОК и можем на следващия цикъл да правим трансфер. Не го очаквах, тъй като мислех, че ще иска да почина няколко месеца, та както се бях настроила за изчакване, сега влезнах в друг филм  Laughing
Връщам се пак да чета темата.
Много се вълнувам за теб, защото някак си се отъждествявам  Simple Smile

# 267
  • Пловдив
Благодаря, Мише!
Самата подготовка като лекарства ми струваше мисля около 200 лв, но не съм сигурна, че няколко пъти купувах лекарства, а отделно изследванията за хормоните. А трансфера го платих заедно с пункцията и двете общо бяха 3000лв, не знам колко са поотделно. Ето я и схемата на лекарствата, която имах:
от 3-ти до 13-ти ден:
Скрит текст:
и от 14-ти до 17-ти ден:
Скрит текст:
1 ден след ЗЕТ-а продължих със всички лекарства без волтарен, преднизолон и доксициклин. Продължавам същата схема и от тук нататък докато ида на преглед (още не знам кога, д-ра е в отпуска).
Благодаря и на всички момичета за подкрепата, пожелавам и на вас скоро да видите двете черти!

# 268
Благодаря за информацията, Вале  Simple Smile
Аз, разбира се, още не знам какво точно ще приемам  Thinking.
Просто исках да видя самата подготовка в какви граници (като сума) се движи.
Ние все още умуваме. Аз много се развълнувах, тъй като, както писах, бях на вълна изчакване до септември/октомври.
Стискам палци и очаквам новини за сакчета, сърчица  Hug

# 269
Здравейте,момичета!
На мен също ми предстои ЗТ.Искам да пожелая много успех и късмет на всички.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт