Предстои ми замразен трансфер, да поговорим-тема 2

• 116 702
  • 760
  •   1
Отговори
# 270
Трансферът мина  Flutter Върнаха ми един бластоцист с чудесно качество по думи на ембриоложката.
Сега голямото чакане започва  Crazy

Valeto_, доколкото разбирам си видяла положителен резултат Simple Smile Честито! Спокойна и успешна бременност ти желая   bouquet

Успех на ketti и nana7777 утре  Flowers Four Leaf Clover

# 271
Трансферът мина  Flutter Върнаха ми един бластоцист с чудесно качество по думи на ембриоложката.
Сега голямото чакане започва  Crazy

Valeto_, доколкото разбирам си видяла положителен резултат Simple Smile Честито! Спокойна и успешна бременност ти желая   bouquet

Успех на ketti и nana7777 утре  Flowers Four Leaf Clover

Благодаря ти Anthea и  успех в чакането  newsm10
Успех и на Ketti.
А Valeto_ на теб едно голямо честито, знаех си че ще имаш успех!!!  Laughing

# 272
  • София
 Valeto_ честито лека и успешна бременност Simple Smile толкова е хубаво като има положителни резултати.
Успех на момичетата  които са на трансфер днес
 Anthea  успех с мътенето почивай си и мисли положително.
Аз този месец изпуснах ЗЕТ понеже Ц ми дойде когато доктора го нямаше в Бг.
Дано другия месец стигна до ЗЕТ и до най-очаквания резултата.
Успех и вяра на всички в борбата

# 273
  • София
Трансферът мина  Flutter Върнаха ми един бластоцист с чудесно качество по думи на ембриоложката.
Сега голямото чакане започва  Crazy

Силно стискам палци! Един е чудесен е достатъчен!  Hug

# 274
Здравейте да дам отчет днес си прибрах 2 прекрасни емриончета.Голямото чакане започва
Успех на всички на които им предстои и щастлив финал на всички нас!!!

# 275
Здравейте отново момичета   bouquet , началото на следващия месец ако е рекъл Господ ми предстои ЗЕТ след първо неуспешно ИКСИ . Доки ме вика на 27.06 -11 ден от цикъла/ като преди това ходих на трети ден/ и започва да ме проследява ! Дано този път е успешен  Praynig

Успех на всички вас  Hug и само  EFP

# 276
  • Пловдив
Anthea,  Кеtti стискам палци за  EFP! Пожелавам ви скоро да изживеете моята радост, пазете се и бъдете спокойни, знам колко безкрайно дълго чакането до теста, но това е най-важно сега!
Gia, пожелавам ти успех и всичко да се развива според плана!

# 277
Здравейте момичета и аз да се отчета. Върнаха ми два 3 дневни ембриона. Чакането започна.
Anthea, Ketti ние вървим заедно пожелавам ви спокойни дни до теста.
Успех на всички!

# 278
Здравейте дами,
Знаете ли колко време след прекъснала бременност може отново да се прави ЗЕТ. Колко се чака?

# 279
Здравейте дами,
Знаете ли колко време след прекъснала бременност може отново да се прави ЗЕТ. Колко се чака?

Хубаво е да се изчака поне три месеца

# 280
  • София
зависи кога и как е прекъсната

# 281
Здравейте,момичета! За първи път пиша в подобен сайт,до момента бях само страничен наблюдател Simple Smile Blush Да кажа и за мен на бързо,след хиперстимулация трансфера ни се отложи за следващия месец.Имаме два замръзени ембриона,надявам се да оцелеят след размразяването.Тъй като ми е за първи път(предстоящия трансфер) и след хиперстимулацията докторът ми каза да чакам следващия МЦ и да взема час. Тъй като се пада сега събота и неделя според вас късно ли е за понеделник(ще е 3ти ден от цикъла),нямам представа какво следва,четох ,че се приемат различни хормони за подготовка преди евентуален трансфер. Благодаря предварително.

# 282
  • Пловдив
JERAN90, най-добре, след като ти дойде, намери начин да се свържеш с доктора си или се обади в клиниката за указания. Мен ме извика на 2-ри ден от МЦ, направихме АГ преглед и изследване на прогестерона. След като всичко беше наред от 3-ти ден започнах лекарствата за подготовка за ЗЕТ. Успех!

# 283
 Grinning Днес бях на преглед на 10 ден.Лигавицата е 7 мм., докторът ми увеличи естрофема на 3 по 1 и към 06.07 се очертава трансфера. newsm17
Дано всички да успеем!

# 284
И аз бях днес да преглед,оказа се , че след пункцията все още са ми уголемени яйчниците, и се очертава този месец почивка, да видим следващия МЦ какво ще е положението . Успех на всички ! newsm03

Общи условия

Активация на акаунт