Предстои ми замразен трансфер, да поговорим-тема 2

• 116 674
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте на вс настоящи и бъдещи мами на замразени ембриончета. Въпросът ми е колко време могат да седят замразени и с течение на времето намалява ли шансът за успех. Става въпрос ако се чака 2,3 и повече години има ли смисъл да се съхраняват толкова време и да се прави трансфер?

# 286
  • София, Бургас
И моите ще престоят поне 3 години..но ще ги пробвам все пак..може пък да ни изненада някое..

# 287
При мен нещата се развиват по-бавно отколкото се очакваше. Ще размразяват 3-те ми ембриона в сряда на 08.07 и ако всичко е наред в четвъртък е трансферът. newsm17

# 288
Здравейте , момичета   bouquet

Днес ми правиха ЗЕТ на три 5 дневни снежинки  Heart Eyes Доки и биоложката казаха,че всичко е минало перфектно. Сега остава да почакаме /теста ще ми е чак на 27.07./ Дано по бързо мине това време и всички тук имаме само поводи за усмивки Simple Smile

Успех,вяра и късмет момичета   Hug и много   EFP резултати с ревлив финал Simple Smile
Цитирай

# 289

Днес ми правиха ЗЕТ на три 5 дневни снежинки  Heart Eyes Доки и биоложката казаха,че всичко е минало перфектно. Сега остава да почакаме /теста ще ми е чак на 27.07./ Дано по бързо мине това време и всички тук имаме само поводи за усмивки Simple Smile

Успех,вяра и късмет момичета   Hug и много   EFP резултати с ревлив финал Simple Smile
Цитирай

Търпение, Gia и положителен резултат, разбира се  Simple Smile
Защо тест чак на 27.07? Ще имаш HCG ли?
Аз утре съм на преглед (2ри ден на МЦ) за започване на подготовка. Като цяло съм много позитивно настроена  Sunglasses Притеснява ме само това, че по всяка вероятност ще влезна в отпуската на доки, ще видим утре какво ще каже  Thinking

# 290

Цитирай

Търпение, Gia и положителен резултат, разбира се  Simple Smile
Защо тест чак на 27.07? Ще имаш HCG ли?
Аз утре съм на преглед (2ри ден на МЦ) за започване на подготовка. Като цяло съм много позитивно настроена  Sunglasses Притеснява ме само това, че по всяка вероятност ще влезна в отпуската на доки, ще видим утре какво ще каже  Thinking

мишолинка , в клиниката в която аз правя процедурите теста след трансфер е на 20тия ден понеже през 5 дни имам овитрел...Такава им е схемата,затова и се чака толкова време.Да полудееш просто Simple Smile Много късмет и успех ти пожелавам и стискам палци всичко да е наред  Hug

# 291
Mshoko, имам дете от ЗЕТ, направен 2 месеца след пункция, а сега съм бременна в 27 г.с. от ембрион престоял 6.5 години във фризер. И двете са от един и същи опит. Мисля, че шанс винаги има.

# 292
Грация, а сегашната ти бременност на трансфер на един ембрион ли се дължи или бяха повече? Аз имам само едно замразено ембрионче и то на 6-ти ден и се чудя дали само него да ми го трансферират или да поработим за още едно? Успешна бременност ти желая.

# 293
И при двата ми успешни трансфера имах по 2 ембриона замразени на шести ден. Не съм много запозната със смесемите трансфери, но тук в САЩ е масова практика трансфер на само 1 ембрион. Аз също исках само един, но бяха замразени по двойки и ми казаха, че ако се размрази и пак замрази другия ще загуби от качеството си. Поех риска от многоплодна бременност. Благодаря за пожеланията  Hug. Стискам палци на теб и всички, които се борят за детенце  Peace.

# 294
Успех и търпение на всички момичета   bouquet
Аз минавам само да се отчета след прегледа вчера на 2ри ден от МЦ. Всичко изглежда ОК и започнах Естрофем 3x1, но този МЦ ще правим пробен цикъл и ERA тест, а ЗЕТ, живот и здраве, наесен  Simple Smile
Стискам палци на всички и продължавам да ви следя. Очаквам много положителни тестове  Hug
Грация* , напоследък чета 1-2 чужди форума и наистина ми прави впечатление, че по-голяма част от трансферите са по на 1 ембрион. Друго интересно за мен е класификацията на ембрионите. В моята клиника такава не ни се дава. За свежия трансфер разбрах само (и то при 1вата ни среща след оотрицателния резултат), че бластоцистите са били тръгнали да се "излюпват".

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 10:48 от мишолинка

# 295
А за какво се изписва салбутамол?Надяваме се следващия цикъл да правим ЗЕТ и док ми изписа в този салбутамол.

# 296
  • София
това е нещо за улесняване на дишането  newsm78
кой доктор го изписа и нищо ли не обясни?

# 297
това е нещо за улесняване на дишането  newsm78
кой доктор го изписа и нищо ли не обясни?

Д-р Минев в Селена.Ами не , нищо не каза , а и аз не съм го питала де.  Embarassed

# 298
  • София
Аз знам, че салбутамол изписват при контракции, за задържане, като заместител на гинипрала, когато магнезият не върши работа, но това при бременност....  newsm78

# 299
Може ли някой да сподели  за ЗЕТ на естествен цикъл ? Аз съм с ПКЯ и за естествен цикъл не ми звучи логично, та нали при ПКЯ няма овулация, а те щели да ми "следят О"  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт