Предстои ми замразен трансфер, да поговорим-тема 2

• 116 717
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
  • София

Според мен няма причина да не се прави секс. Иначе аз преди ЕТ, всъщност миналата година цялото лято, както и докато подготвяхме лигавицата, тъй като живеем в подножието на планина, ежедневно и с часове ходехме с мъжа ми на туризъм и правехме доста големи преходи. Много помага за психическото и духовно здраве, страшно много се разсейвах и разтоварвах. Планината на мен ми дава много, голямо удоволствие е. Така че препоръчвам или поне дългото ходене пеш.

# 331
Току що ми се обадих, че при микробиология на влагалищен и цервикален секрет и в двата са изолирани ентерококи... Масово... Доктора каза, че можем да се справим с тях, но остави на мен лешението дали да отложим трансфера за другия месец или да се напъна да се лекувам с антибиотици 5 дни и след това да чакаме да видим МБ и ако е наред да правим трансфер. Много се чудя. Хем нямам тъ пение, хем пък искам на сигурно.
Дайте съвет!

# 332
Току що ми се обадих, че при микробиология на влагалищен и цервикален секрет и в двата са изолирани ентерококи... Масово... Доктора каза, че можем да се справим с тях, но остави на мен лешението дали да отложим трансфера за другия месец или да се напъна да се лекувам с антибиотици 5 дни и след това да чакаме да видим МБ и ако е наред да правим трансфер. Много се чудя. Хем нямам тъ пение, хем пък искам на сигурно.
Дайте съвет!
Шоши лекувай се и другия месец ще направите трансфера. Толкова си чакала и е гадно като се наложи да отложиш, но пък времето минава бързо.

# 333
Здравейте, момичета. Днес замразихме и нашите ембриончета заради опасност от хиперстимулация т.к яйчниците са ми съответно 13 и 10 см. От 19 извадени до замразяване останаха само 6 и то от тях само 2 хубави. Стана ми много болно, че нямаше трансфер, но знам, че е за мое добро. До сега не съм имала ЗЕТ и незнам дали и другия месец ще ме огрее. Явно ще се моля и аз късмета да ми е в снежинките. Успех и на всички, които им предстои.

# 334
Follow не се притеснявай, и при мен се получи същото и аз направо се разревах в кабинета, но след като прочетох, потърсих инфо нещата не са толкова лоши. Всъщност започвам да се убеждавам, че е доста добро решение. Спокойно, ако са добри ембриончета няма да има проблем. Избери подходящия момент за трансфер естествено с помоща на лекаря, но и ти трябва да си подготвена.

# 335
Шоши, не те съветвам да правиш сега трансфер, трябва да мине време след лечението, за да се направи коректно микробиологията. Освен това защо да си причиняваш излишни тревоги, излекувай се и тогава спокойно и до успех Peace

# 336
  • София
Шошии, и аз не бих правила ЕТ при това положение, както те съветват и другите момичета. Мори ги гадините и тогава най-добре  Hug За съжаление бактериите са много упорити и понякога даже не могат да се изчистят с един курс на лечение, което не ти пожелавам, разбира се. Аз имах през бременността стрептококи гр. Б, пет дни бях на антибиотик и влагалищни глобули. Лекарят ми каза да пусна контролна микробиология десет дни след като съм приключила антибиотика. За щастие беше чиста, което го учуди  Rolling Eyes

# 337
Дам... Отложихме трансфера до чиста микробиология. То е ясно, че е с голяма неохота от моя страна, но нали хубавите работи ставали бавно. А тея гадни коки ще ги разбия за 3 седмици!!!
Мерси за съветите, момичета  Hug

# 338
Здравейте, момичета. Днес замразихме и нашите ембриончета заради опасност от хиперстимулация т.к яйчниците са ми съответно 13 и 10 см. От 19 извадени до замразяване останаха само 6 и то от тях само 2 хубави. Стана ми много болно, че нямаше трансфер, но знам, че е за мое добро. До сега не съм имала ЗЕТ и незнам дали и другия месец ще ме огрее. Явно ще се моля и аз късмета да ми е в снежинките. Успех и на всички, които им предстои.
И аз бях така, много гадно ми стана че нямам да имам пресен трансфер, но сега май се оказва по добре. Някое от замразени се хвана и сега чакам в петък да го видя.

# 339
  • София
И аз бях така, много гадно ми стана че нямам да имам пресен трансфер, но сега май се оказва по добре. Някое от замразени се хвана и сега чакам в петък да го видя.
Да, всички сме били така  Confused И аз толкова "ритах" за свеж трансфер и така се бях настроила, и толкова ми беше гадно после, ама... В крайна сметка човек не знае като губи, какво печели. То даже при мен правихме ЗЕТ-та после чак след една година, та съвсем се бях отчаяла...

# 340
Дайте съвет!
Шошии, първо се лекувай!Следващият месец организмът ти ще бъде по-подготвен за снежинки.Остави ги на "хотел", успокой се и умори другите гадинки.

# 341
Frida, Ofeliq, Minonche Благодаря за успокоителните думи. В първия момент усещането е, че все едно не си успял, но времето ме кара да "изтрезнявам" и да мисля по-добре. А като чета не е чак толкова страшно и ЗЕТ просто трябва да се научим на търпение... Flutter
Ofeliq на теб успех и дано всичко е ок до края.

# 342
Follow, тук цялата група в тази тема сме така и споделяме подобни емоционални преживяваниь. Аз такъв емоционално динамичен живот преди стартирането на инвитро, не съм имала, а смея да твърдя, че живея интересно! Ето днес минах през смях, сълзи, скубане на коси и ядене на тортички, че ЗЕТа ми се отлага. Общото, обаче, при всички е нуждата от търпение. Аз не съм никак търпелива (като 99 % от жените), но се опитвам да гледам философски на нещата "за по-добро е, не е сега нашия момент, има защо да се случи..." Търпение и спокойствие му е майката!  Peace

# 343
Точно така, момичета! Трябва да гледаме по-философски на тези неща. И аз първоначалната ми реакция на ЗЕТ, а не пресен трансфер, бе разочарование, а ми го и отложиха с 2 месеца. Но всичко е било само за добро!  Blush

# 344
Здравейте момичета, предстои ми ЗЕТ за първи път и днес бях на преглед на 10-ти ден от МЦ. Лигавицата е 8 мм. Как ви се струва? Учуди ме това че повече прегледи няма да имам, а направо ще ми се обадят кога да отида за трансфера. Пия само естрофем по 2 на ден и от събота трябва да започна утрогестан

Общи условия

Активация на акаунт