Съпруги на военнослужещи - 10

• 62 590
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
  • Някъде в Европа...
Относно кубинките - ние сме със заявки и обществена поръчка. Кубинките ни са на габровска фирма. Новият модел са, но не са ми удобни въобще - много са ми високи. Спарват при това, сега на зима са ми потни краката. За лятото със сигурност ще трябва да си купувам от летния модел от частен магазин. Гледах на габровска фирма по 45 лв., лошото е че пак са много високи... Sad  Предните си ги бях купила сама - новият модел пак, зимния, но производство на пловдивска фирма, по-нисички и много удобни ми бяха. Отдавна съм хвърлила око на един модел кубинки на Адидас. Цената им в бг он-лайн магазини е около 400 лв, но един колега ми каза да гледам в Ебей, там за около 80-90 паунда се намирали...Скъпички са, но като си помисля, че реално по 9 часа краката ми са обути в тях, всеки ден....Ще се прежалвам  Wink

Ето ги:
http://vbox7.com/play:6f5b7332

Стоят много изчистено и са много красиви на крака...

Последна редакция: нд, 22 фев 2015, 10:55 от AIR

# 136
  • Пловдив
привет отново Simple Smile
Тъкмо се прибрахме с малката от плуване и аз съм 3 пъти по изморена от нея Blush То не бе скачане, то не бе чудо...
Сега тъкмо ги слагам по леглата и ща, не ща, ще трябва да се развихря из кухнята... Прочетох за мъфини, та смятам да спретна едни солени, да има утре за обяд какво да си занеса Simple Smile

Кубинките моите са на Лий Купър - страшно удобни са и ме е яд, че си взех само един чифт навремето... ММ и той им се чуди доста време на мъжките такива и докато се накани, те свършиха hahaha

# 137
Здравейте на всички...
моя мъж си ходи с униформените кубинки, които продават в магазина. Не струват особено, но това е положението.

# 138
Добър следобяд!
Благодаря за милите пожелания и нека здравето и късмета да са за всички ...
dafinov list Да е здрава и щастлива майка ти.
Резервирах си почивка на Албена - хотел Малибу, последната седмица на юли. Там ще се празнува и рождения ми ден.
Лека и приятна да е почивката.
sweet_maniche  и аз се завръщам /след 2г. без 1 седмица/  в ново училище - нов директор, колеги и ученици ...  #Crazy
СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ

# 139
Хей момичета ! Здравейте  Two Hearts
Много нещо сте изписали, попрочетох ви набързо, защото нямам много време.
dafinov list -честит рожден ден на мама. Да ти е жива и здрава още дълги години!
sweet_maniche - много ме развесели с тези магнитчета  Joy Виждам че си ме заместила подобаващо за вечерната снощи. Надявам се да сте ме покрили.
sad_woman - не ти завиждам за ремонта. Много мразя да сме в ремонт, е, след това ти е чистичко и новичко, но докато направиш всичко ти се разказва играта.
ФЕЙщица - аз ако бях на теб нямаше цял ден да излезна от мекото леговище  luvbed
Май СГГ сподели , че има Рожден ден днес. Да си жива и здрава и много обичана. newsm67
Flo разбира се, че с мъничето сме родени за командири. Няма да се излагаме, я. Все пак аз за това съм учила  Grinning Аз също бих се абонирала за теб, но ние не живеем в София и няма как.  Hug
  AIR Кубинките Адидас си ги харесах още като бях последен курс във Военното училище, ама пусти пари все са ми много. И аз смятам, че понеже съм по цял ден с кубинки трябва да ми е удобно, но както и да ги мисля повече от 100 лв не ми се дават.

Да дам малко отчет и аз. Имахме гости за събота и неделя. Двама колеги на моя мъж от Военното училище и съпругата на единия. Ако мога да използвам лафа на Flo "Развързахме торбата със спомени". Много хубаво си изкарахме, посмяхме се доволно Joy Аз малко се поизморих - чисти, готви, сервирай, отсервирай, миене на съдове и тн и тн. И нали знаете чистиш преди гости, чистиш и след гости. Общо взето съм изморена, но щастлива от прекрасния уикенд.
Благодаря на всеки, който стигна до края на този дълъг пост. Хубава вечер  Hug

# 140
  • София
Привет прекрасни военни момичета  bouquet
Най-после се добрах до компа и макар и късно да кажа Простете ми, прощавам ви. Hug
Имах много, ама много извинителна причина цял ден да не се появя при вас Simple Smile. Днес на обяд пристигнаха от Виена дъщерята и малката внучка. От сутринта съм се разшетала, на обяд ходихме на летището да ги посрещнем, след обяд приказки и приготовления-правих баница със сирене, пържих рибка, пекох пиле, мляко с ориз, щрудел с ябълки, варена тиква, варени яйца залети със сос от майонеза и кисело мляко, бяла халва. На вечеря дойдоха още сина, снахата и двете внучета, и племенника ми. Голяма компания, голяма дандания. У нас винаги е многолюдно и много шумно. newsm68  newsm68 Липсваха ни зетко и голямата внучка. Брат ми и жена му грипясаха, та не дойдоха и те.
ФЕЙЩИЦЕ, ако си от София, ела да изпием по едно кафе с Бейлис ( запазена марка на кабинета) и после ще решиш дали ще се абонираш за зъби, или за кафе Joy
ДАФИНОВО ЛИСТЧЕ,  Hug
МЪНИЧЕ, благодаря за добрите думи Hug. Аз ще кажа, че една птичка пролет не прави. Добре, че вас ви има. Живецът е донесен, почвата е плодородна, ще я бъде нашата темичка!!! Чувствам се все по-добре и по-добре-в свои води съм Simple Smile. Вие се знаете отдавна. Аз като новак се налага да се уча в движение, вие ще помагате и се надявам, че полека лека ще се опознаем Simple Smile Миличка, стискам ти палци. На добър час след дългата отпуска Hug
ДУНДИ, днес къде се разхождахте? Надявам се, добре сте изкарали.
AIR, къде, къде по-млада си от мен, а харесваме едни и същи песни и филми. Особено ми е приятно миличка newsm10 Като си спомня какви купони си правехме за Празника на Съветската армия-23.02, за празника на нашата армия 23.09, за празника на ВВС-16.10. Ех, какви славни времена бяха... Защо бяха??? И сега се събираме-имаме прекрасни приятели от военните години-пеем, танцуваме. Старци разбойници hahaha
СЕСИЛ  Hug
СГГ успешен старт на новата месторабота. Късмет! Дано попаднеш в добър колектив. По какво преподаваш?
СТЕФИ, стигнах и до теб Simple Smile Браво момиче! И бебче, и шетане, и гости- "молодец" биха казали руснаците. Щом не можеш да дойдеш ти при мен, ще дойда аз при теб. Слагам на гръб старовремската машина, която всъщност работи все още и проблемът ти е никакъв. По нова година зет ми, австриецът, го заболя зъб. А зъболекари в нашата къща бол-сина, снахата и аз. Той си избра да отидат със сина до кабинета. Умен е зетко-смее ли да се повери на тъщата?  hahahaА сина ни е голям зевзек. Отишли в кабинета и той накарал зетя да седне до старовремската машина, която се движи с педал, като шевна машина. Горкото момче, облещило се, докато разбере, че шуреят му се шегува.
Лелеее, момичета, то стана цял роман. Хайде да спирам, че всички отдавна спят. Желая ви лека нощ. luvbed  sleepuu newsm46

# 141
  • Пловдив
Минавам аз набързо, да се отчета и да ви разкажа за нас древните родители на сина ни Simple Smile
Отивахме към РД на негови приятелчета тази вечер и си говорим в таксито:
- Мамо, кога хаМ Аспарух е създал България?
- Не хаМ, а хан!
- Добре! Кога хан Аспарух е създал България?
- Мнооого отдавна.
- Когато вие с тати сте били гаджета? И нас с Габи ни е нямало...
- Нееее, много, много по отдавна.
- Когато вие с тати сте били колкото нас?

...На така...Не стари, не дърти, ами направо сме си древни Simple Smile

# 142
  • София
МЪНИЧЕ, благодаря за споделеното. Разсмя ме hahaha Joy Направо сте връстници на динозаврите...
Нашият внук-8годишен, направил от един кашон Машина на времето. Наредил разни китайски играчки върху кашона, които светкат и писукат и ми казва: Бабо влез в Машината на времето да те подмладя. Аз му казвам-направи ме дете, а той: Не може. Много време трябва да преседиш в Машината, защото си много стара. Как ли му изглеждам? Има няма 300 годишна.
А за Коледа под елхата имаше много пакети. Децата ровят, радват се, а ММ пита същият този умник: Ники, за баба и за мен има ли подаръци? А внучето отговаря: Дядо, сега няма, но като починете и се преродите в деца, тогава ще има подаръци за вас. Joy Joy Joy Това е положението Simple Smile
Хайде пак лека нощ!
МЪНИЧЕ, още веднъж На добър час! Hug Утре да рапортуваш как е минал работния ден.

# 143
  • Пловдив
Благодаря Фло Hug
Да ви е живо и здраво умничето Heart Eyes

Ако оцелея утре - ще докладвам hahaha

# 144
  • на правилното място, в точното време
Хаха, сладури! Минавам да ви завия, да не изстинете. Любимият замина на работа, затова шетам в този ранен час.  Мъниче, успех и да ги смаеш днес!
Фло, вече съм пожизнено абонирана за кабинета, щом има бейлис.  Направо съм цялата твоя.  Laughing Не съм ог София, но идвам честичко, ще намина д ударим по едно..  Мисля да поспя още малко.  Завити сте, успокоих се.

# 145
ДОБРО УТРООО ... ! 

За тези, който се събуждат с чаша кафе ...

За мен / и ако има и други, който те пият кафе, а чай / ...

Преподавам по история и география ...
Желая Ви една успешна и усмихната седмица ... 

# 146
Добро утро на всички  Hug
СГГ благодарско за кафенцето. Ще си го изпия с удоволствие  Hug
Фейщица чак сега разбрах защо ми е било толкова топличко на зазоряване  Joy Благодаря, че се погрижи за нас  Hug
sweet_maniche смях се през сълзи с твоя сладур  newsm62
Flo С твоя сладур също  Joy Сигурно си била най - щастливата баба и мама вчера. С тази пълна къща не вярвам да ви е било скучно.  Hug Да ти кажа нормално зет да не иска да се остави в ръцете на тъщата  smile3532 Колкото и да е добра, никога не се знае  Joy Ако решиш да идваш при мен, то те предпочитам без машината. По - добре да се позабавляваме, отколкото да ми човъркаш из устата.

Днес съм решила да релаксирам, така че може пак да се включа малко по - късно.
Хубав и усмихнат ден!  Hug

# 147
  • Пловдив
Добро утро, момичета.
Успех и кураж на тези, които днес се отново на работа след дългото стоене вкъщи.
На останалите - ползотворна седмица в очакване на дългия уикенд.  Laughing

Flo, вчера беше мъгливо, никъде не отидохме. Само да върна "джапанката" на детето /смартфона й/, че за трети път се блокира и е време да ми го сменят. По новините видяхме репортаж за някакъв салон за мотори в София и ММ много съжали, че не сме разбрали по-рано, можеше да избръмчим дотам, за да си начеше крастата.  motor

sweet_maniche, и на мен са ми казвали, че съм живяла в древността.  Mr. Green

доизпивам си чая и си пускам кафенце. Че и работа ме чака днес.

# 148
Да  си призная честно не допусках ,че в днешно време някои носи партенки  Simple Smile 
 А връщането след майчинство е много кофти . Аз въпреки че се върнах на старото място , имах нов началник  , много нови колеги , доста промени за 3 г, абе все едно нова работа. А така  ти се иска да си вкъщи с детето...

# 149
Добро утро!!! То вече малко добър ден, но имах доста работа и сега наминавам да надникна тук  Simple Smile
СГГ, твоето завръщане на работа след майчинство ми върна спомените от преди 6 години... Уж на същото място, същите задължения, всичко същото, а някак по-различно вече, като знаеш кой те чака у дома. И някак се чувствах виновна, че го оставям, нищо, че беше в сигурни ръце / на майка ми/. Не съжалявам нито за миг, че две години бях плътно с него, дори да ни беше по-трудно финансово, особено втората година. В моите ръце проходи, на мен каза първите си думички, аз го научих да се храни сам, да ползва гърне и т.н. Тези моменти не се купуват с пари  Heart Eyes
За кубинки говорихте. Аз по линия на ММ се издокарах с чисто нов чифт и за първи път от години цяла зима съм с топли и сухи крака. Джвакам смело из локвите и съм доволна от живота. То колко му трябвало на човек.... Joy
Фло, гости от Филибето за едно Бейлисче приемаш ли?  Praynig Аз само малко ще пия, на сладка приказка повече ще е  Simple Smile
Мъниче, смях се и аз на разсъжденията на твоето момченце  Grinning И внукът на Фло добре ги е наредил  Grinning Като стана дума за старите хора-вчера сутринта моят мъник ме застреля направо. Нещо ме приболя, не се сещам какво, изохках леко и той ме пита какво става. Казах му, а той с професорска сериозност-"Ми да, то при старите хора е така..." hahaha  hahaha  hahaha Досмеша ме, то къде съм още, първата цифричка на годините ми още е 3...
Днес малко съм на тръни. Сутринта момчето го болеше корема и ми е притеснено как ще кара в училище. Че имам доста работа и няма да е добра идея да се моля да ме пуснат. Дано да се е оправил вече, не ми е звънил.
така, нагледах ви, отчетох се и тичам на тръстиката. Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт