Съпруги на военнослужещи - 10

• 62 588
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро, момичета Hug
Фло благодаря ти за кафенцето и закуската Hug аз съм на диета и тея палачинки ако ти кажа как ме блазнят Crazy но  Naughty не, трябва да ставам красива мама вече, че имам доста кг-ми за чистене (9кг)  Hug

СГГ честит рожден ден  bouquet всичко най-хубаво ти пожелавам newsm59 Gift  party023

дафиново листче приятно изкарване при мама Rolling Eyes да ти е сладка тортичката Hug

Снощи кръстниците ни ни бяха на гости и решихме да не ходим това лято по военните бази (понеже и кръстника е военен), а да прескочим до Синеморец за няколко дни и вече нямам търпение да идва август месец newsm44

# 121
На сайта свободните карти ще цъфнат някъде към началото на май , след като мине крайния срок за плащане 30.04 и се обработят нереализираните . Тъй като тогава са празници преди 11.05 едва ли ще стартира свободна продажба.
За цените писах ,че още няма заповед , очаква се  всеки момент.

# 122
  • София
СГГ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И ВИНАГИ В СЪРЦАТА НА ЛЮБИМИТЕ ТИ ХОРА.ONLY YOU...

ДАФИНОВ ЛИСТ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ТВОЯТА МАЙЧИЦА. ДА Е ЖИВА,  ЗДРАВА, ДА ИМА МНОГО КЪСМЕТ!

Последна редакция: сб, 21 фев 2015, 14:22 от Flo 51

# 123
На сайта свободните карти ще цъфнат някъде към началото на май , след като мине крайния срок за плащане 30.04 и се обработят нереализираните . Тъй като тогава са празници преди 11.05 едва ли ще стартира свободна продажба.
За цените писах ,че още няма заповед , очаква се  всеки момент.

Много ти благодаря за отговора !  bouquet

Да разбирам, че ако сега звънна /понеделник/ няма да ми запазят докато не получат инфо какво е останало от поделенията като свободно, нали ?

# 124
Точно така.  Все пак пробвайте от поделението.

# 125
  • Пловдив
наминавам набързо, докато децата спят, а скъпия е зает със семейното счетоводство hahaha
В това хубаво време грам не ме свърта вкъщи, пък и като знам, че това са ми последните дни на волна птичка... hahaha
Гледам за местене и готвене станало въпрос... Аз кръгом и бегом марш - кухнята ми е най-нелюбимото място hahaha ...но пък съм обещала палачинки, та довечера ще се плиска - няма начин Simple Smile
Тестото и "аз" в хлебопекарната го "меся" - става идеално Mr. Green

...И последно по темата - на хладилника си имам едни магнитчета...
Скрит текст:

# 126
Здрасти, здрасти! За малко минавам само, че сме в ремонт и у дома е като бойно боле. Междувременно, докато си почивах, ритах футбол с дребния, докато ММ надзираваше майсторите.
СГГ, честит празник! Бъди здрава и нека всички твои мечти да се сбъднат!   bouquet  Hug
Фло, прочела си ми мислите!  Simple Smile Правих палачинки сутринта и моите мъже си изядоха пръстите, омазани с течен шоколад  Simple Smile Пък за зъбчето-докара ми следобеден стрес, мадам!  #Crazy Панически ме е страх от зъболекари! Нищо лично, ей!  Hug Питах ММ за неговата колежка, на която поръча купата. Тя поръчвала преди време на една жена, която сега работела в чужбина. Така че по тази линия няма да стане. По всяка вероятност обаче става дума за дистрибуция на продукти на онази фирма....как се казваше....дето стана дума вчера за нея. Ще питам една приятелка, която има такава купа, тя дали може да помогне. Ще й звънна и ще докладвам пак. 
Мъниче, магнитчетата много ми харесаха! Сякаш за мен и моята кухня са създадени.... hahaha
Дафинов лист, ЧРД на майчето ти! Да ти е жива и здрава!

# 127
  • Пловдив
Равнис! Мирно! За вечерна проверка, наляяя-во!

...а такааа...къде сте всички?
...айде, днес е простено - събота е Laughing Wink
Аз цял следобед ровя гардеробите - натъкмих си панталон, риза и шуба, които ми стават hahaha Сега всичко виси на простора и утре се заемам с гладене и окомплектоване Simple Smile И кубинките са лъснати и си чакат някой да ги обуе, след доста дългата почивка, която им се събра hahaha
Само партенки не можах да си намеря, та утре ще ровя за на малката пелените, да си отрежа някой и друг чифт... Абе на шега, на майтап - в понеделник на работа Whistling
...И като изключим едни 5 наряда през май 2012, може да се каже, че не съм била "в гората" от 27.12.2009 Embarassed

Вечерната проверка е проведена. Всички на лице, т.е. аз, моя милост и ...всички бръмбари в главата ми hahaha

p.s. СГГ И злото да те забрави!!! Hug Цял ден си мисля, да пиша и все забравям... Весел ти празник! Много здраве , щастие, любов и верни приятели на теб и хората, които обичаш!
Честит рожден ден!

# 128
  • Някъде в Европа...
Мъничеее, специално за теб: (а и за всички вас, момичета)

http://m.youtube.com/watch?v=CDib-FtQMO0

Изведнъж се сетих за тази песен като четях трепетите ти от завръщането на работа. Спокойно, не е толкова страшно...Аз дори след майчинството започнах в съвсем ново поделение, в нов град и гарнизон. Никой не познавах...А защо с партенки? Нямаш ли от новите кубинки?

Утре повече ще пуша, момичета, че сега от телефона!
Лека нощ с горната песничка!
Утре ще пиша повече, че сега от те

Последна редакция: сб, 21 фев 2015, 23:58 от AIR

# 129
  • София
Явявам се на вечерна проверка с малко закъснение Simple Smile
Ей я още една мацка с команден глас. Браво бе МЪНИЧЕ. Ако знаеш как ти се радвам, бедна ти е фантазията Hug. Със СТЕФИ сте родени за командирки smile3501 smile3501
Музикалният поздрав ми събра очите. AIR,  bouquet
Няма да коментирам, само искам да ви кажа, че съм във възторг - темата ври и кипи. Ей така си представях нещата, когато за пръв път надникнах при вас. Огън и пламък сте момичета! Прегръдки за вас-топли и сърдечни. Поддържайте огъня, ей. Никакво отпускане, никакво отказване. Договорились?

# 130
  • на правилното място, в точното време
Фейщица докладва от МЕКОТО си легло  Sunglasses СГГ, честит празник! Много здраве и сбъднати мечти! Дафинов лист, да е жива и здрава мама. Дълги години да й се радваш!  Фло, образ си неземен.  Grinning ако и в кабинета си такава, си правя абонамент ори теб! Понеже пак съм след вечерна проверка ви пожелвам спокойна нощ без сънища!
П. П. Пиша от телефона и не запомних ника на девойката с патртенките. Лека служба и по-малко да ходиш в гората   Wink

# 131
Добро утро, момичета Hug. Благодаря на всички за милите пожелания за мама  bouquet. Дано ми е жива и здрава още дълги години Praynig. Рапорт - тортата беше страхотна /и всичко друго приготвено от нея - то си е ясно - на мама е Wink/. Днес е ден за прошка и размисъл - простете ако съм ви обидила без да искам.

# 132
  • Пловдив
добро утро и от мен Simple Smile
Домочадието още спи, след като цяла нощ дежуряхме - на малкото зло му избиват зъбки...

Аир, благодаря за поздрава Hug
Защо с партенки ли - много по-удобно ми е с тях, отколкото с чорапи Simple Smile Да е жив и здрав човекът, който ме "светна" за тях и ме научи, да си ги омотавам Simple Smile От 2005 карам така и единственото им неудобство е, че ако решиш да се събуеш за малко, после трябва да ги намотаваш наново hahaha

Фло, чувствата са взаимни Hug Добре, че беше ти, да донесеш живеца в темата   bouquet 

Фей, искрени благодарности Hug

Сега отивам да си взема някоя книжка, докато станат и другите , че това време си е крадено направо hahaha

# 133
  • Пловдив
Добро утро, гледам за кубинки говорите. ММ се снабди с летни полицейски и новите колежки веднага го попитали дали не може и на тях да намери подобни. Та си е ОК в момента. Нямат нищо общо с военните.
На въжето има два цвята униформи - зелени и сиви. Старите отиват в архива за някой ловец.
Има един куфар с чисто нови зелени дрехи. Ако някой иска, да пише на лични. /пак да си кажа, че то се забравя/

Сега да видим накъде ще избръмчим днес.

# 134
  • Някъде в Европа...
Добро утро, мацки!

Ставайте, ставайте  Wink. Знамето се вдигна вече  Wink

Фло, нали знаеш, както пеят - "най-добрите измежду най-добрите"  Wink Обожавам я тази песничка..Случайно попаднах на нея преди доста време...Между другото в понеделник е Празникът на Съветската армия. По руската телевизия ще дават концерт вечерта  Wink
Другата ми любима песен, която пък ме изпълва с уважение и респект към баща ми и дядо ми, и всички офицери с големи звездички от онова време, е:
 https://www.youtube.com/watch?v=Wg0wx66W2mI
Ще ме извиняват младите колеги, много си ги обичам и уважавам, но "старите" офицери, от онова време, са "замесени от друго тесто", много повече са изстрадали в Армията..
Мъниче, едно време мъжкото тяло ходеше с партенки. На мен не ми беше удобно с тях, а колегите тогава се смееха, понеже аз ходех в цивилния живот с много къси бели полички, че съм обличала партенките вместо на краката - на дупето  Joy
Дафинов лист, да е здравео майчето, че без тях сме за никъде...
СГГ, бъди желана, удивителна и успешна жена! Честит рожден ден, миличка!

За картите - и при нас пристигнаха, малко са, въобще няма да се пробвам..
За готвенето - понякога ме обвземат едни стихии - я питка да правя, я мъфини... Златната среда съм, не съм изпаднала в крайности само в кухнята да стоя, но когато готвя е вкусно  Wink

Резервирах си почивка на Албена - хотел Малибу, последната седмица на юли. Там ще се празнува и рождения ми ден. Две приятелки сме с двамата сина.  Grinning. Ще е интереснооо  Laughing
Пролетта ми е в плановете един Истанбул, но ще видим  Wink

Сутрешния развод е проведен!  Laughing Всеки да се заема със задачите си! Laughing Лично моите днес са свързани с красотата  Wink, маски, маникюр, епилация  Wink Laughing

Днес ми е плодов ден, така че ще се задоволите само с плодова салатка  Wink

Последна редакция: нд, 22 фев 2015, 11:38 от AIR

Общи условия

Активация на акаунт