Съпруги на военнослужещи - 10

• 62 582
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
Честит рожденник на ФЕЙщица със закъснение  bouquet
sad_women знаеш ли от къде мога да си я поръчам newsm78 много съм слушаа за тая купа и имам голям мерак, понеже искам да си проготвям това-онова самичка, а не ми се занимава да меся ooooh!
Бяга ми казали, че директна продажба нямало, а само чрез тези, които ги рекламират (извинете, изкочи ми професията от акъла)
Та ако някоя знае как мога да се сдобия с такава купа, ще черпя  Hug
Фло добре, че се обади за тестото, че сега може да намеря купата Hug Иначе не знам кой какви изобретения и как ги открива, но аз определено съм цар на откриването на бели. Беля след беля Joy

# 106
Аз меся тесто в хлебопекарната, но една такава купа не бих върнала. Моля да споделиш  Praynig

# 107
Хм, ще питам ММ. Понеже и свекърва ми искаше такава, беше станало на въпрос и от него знам, че момичето май е в майчинство, но ще проверя. И от още едно място се сещам да проверя. Една друга приятелка има същата, ще питам тя откъде е поръчала. Като посъбера инфо ще се докладвам  Simple Smile.  Аз си я взех преди около година за 25 лв, не знам дали са същите цените и в момента. Първо като я видях, изпаднах в потрес, как съм могла да дам толкова пари за една обикновена пластмаса. Но наистина е полезна вещ-спестява ти време и най-вече трошене на ръцете да месиш. Така че си струва парите. Ако мога, с удоволствие ще помогна на всички, които се интересуват.

# 108
Тази марка имат такава купа за месене, само не знам как точно са я кръстили.
http://www.tupperware.bg/xchg/bg/hs.xsl/83.html

# 109
 wavey
ФЕЙщица Здраве и късмет за рожденникът.
аз определено съм цар на откриването на бели. Беля след беля Joy

Дано всички правим бели, на които да се  rotfImao rotfImbo
Аз направих поредната беля  Sad и вече трети ден съм в леглото, но се Praynig понеделник, вторник да мога да обуя обукви. Иде ми да се  #2gunfire.
sad_woman Тази купа е иделана за мен.  / Blush аз съм с две леви ръце в кухнята /
Лек ден и късмета да е с вас.

# 110
Май сме се събрали все майсторки на пакостите  Joy ММ ме нарича "Госпожа Стихийно бедствие в кухнята"  hahaha  Най-най-любимият ми номер, който сама си правя на себе си, е да пльосна яйце на пода, докато го вадя от хладилника.
СГГ, какво направи, та се докара така? Боли ли те много? И хич не се гърми, а оздравявай бързо!  Hug

П.П. Прегледах сайта на Tupperware, но никъде не намирам такава купа като моята. Няма нищо, ще проуча откъде и как може да се поръча.
Сега май трябва да се ритна отзад и да почвам да работя, че стана време за обедна почивка  hahaha

# 111
sad women много ще се радвам да се сдобия с такава "вълшебна" купа и съм благодарна за съдействието от твоя страна  bouquet

СГГ да, дет' викаш тва да са белите, че да се смеем с тях Laughing бързо да се оправяш Hug

# 112
  • София
Привет военни момичета  bouquet Минавам на бегом. Нямам време за лирически отклонения. След малко ще дойде приятел на ММ от Перник, ще вечеряме, ще преспи у нас и утре много рано ще лети за Виена, а от там за Щатите.
Зарибихте ме с тази купа. Нареждам се на опашка. SAD_WOMAN, брой ме и мен Simple Smile Като бонус получаваш едно вадене на зъб. Joy
Приятна вечер милички.

# 113
Зарибихте ме с тази купа. Нареждам се на опашка. SAD_WOMAN, брой ме и мен Simple Smile Като бонус получаваш едно вадене на зъб. Joy

Ехеее, SAD_WOMAN Кой е като теб. Я виж какъв бонус имаш  Mr. Green Шегувкам се  Hug

# 114
  • София
СТЕФИ, и то безплатно ще й го извадя, подарък от кабинета hahaha Ако няма болен, здрав ще извадим, но от думата си не се отмятам.
Госта и ММ си хапват, пийват, развързали са торбата със спомени, а аз за малко при вас с един виц:

Обама се обадил на нашия президент и го попитал може ли да му направим 10 000 000 презервативи за нуждите на Американската армия-сини на цвят, на дължина 32 см. и диаметър 6 см. Плевнелиев приел поръчката и се разпоредил в завода производител: На всеки презерватив да пише MADE IN BULGARIA, SIZE SMALL rotfImbo E след този виц ще взема да си заобичам Президента.
wavey
Лекичка, мекичка, спокойна нощ.
Дали ФЕЙЩИЦА се отспа на нейното си креватче? Не случайно стари хора казват Домке ле, нигде ми те нема...

# 115
  • София
Добро утро военни момичета wavey
Днес закуската е от мен. Сега отивам да направя и кафето и можете да ставате Simple Smile

Желая ви хубав ден с любимите и децата. Hug

# 116
Ех, Фло, опасна си - "Ако няма болен, здрав ще извадим, но от думата си не се отмятам."  Joy hahaha
Благодаря за прелестната закуска, много обичам палачинчици  Hug . И кафето гледам много "влюбено". Благодаря  Hug
Аз най-вероятно 2 дни няма да имам време да ви нагледам, но най - късно неделя вечер ще се включа.
Желая ви незабравими почивни дни  Heart Eyes

# 117
 wavey   
Днес имам рожден ден и ви черпя ...

Да са ви усмихнати, сладки и изпълнение с любов почивните дни ...

# 118
 СГГ, здраве и късмет newsm59  party023. Прекрасна торта Heart Eyes. Аз отивам при мама, за да отпразнуваме нейния РД /беше на 19/. Ще ям домашна, мамина торта Grinning.

# 119
Добро утро момичета!  Grinning Някой по-назад в темата беше писал, че вече има карти за лято 2015 г. по поделенията, но на сайта нищо не е изнесено ... Има ли промяна в цените тази година ?
http://militaryclubs.bg/node/9

Има ли логика първо да се разпределят по поделенията и едва тогава да цъфнат в сайта - тези, които са останали или  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт