Съпруги на военнослужещи - 10

• 61 744
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
Взема да се разпиша и аз....

m@mmakЪти, картите са определен брой....ако не вземеш през поделението после чакаш на свободна продажба от Агенцията. По телефона трудно се взима карта ако имаш претенции за курорт и смяна.
Другия вариант е 2дни висене пред агенцията със списък и проверка на всеки 2часа дали си там, или не. Simple Smile

# 91
  • Пловдив
sweet_maniche, вие щото сте на Графа по мои спомени. Simple Smile
То и тук всеки ден полети, но са до към 17-22ч., различно всеки ден.
не точно - на 5 км от там южно Simple Smile

МЪНИЧЕ, да беше в София щях да стана звероукротител за някой и друг час, а вие с гаджето да се развеете насам, натам. Когато живеехне във военния блок правехме така. Пазила съм по някойко дечица, та майките им да глътнат по малко въздух. Сега случват ли се такива неща?
ох, де да бях Simple Smile Тук с всичките съседи, с които де имаме, са все с малки деца по 2-3 броя и ми е неудобно да им оставя и моите, макар че са си предлагали не еднократно услугите Simple Smile
В градока в Графа имам познати и там редовно някой гледа на някой друг децата Simple Smile
Не, че ми пречат милите, ама не си го представям да отида с тях на кино или театър, още повече - опера Joy
да са ни живи и здрави - все ще пораснат Simple Smile

Аз вчера малко се позабравих Embarassed Ама нали съм добър партньор в живота - оставих благоверния да се наспи, а аз с 3 карти в ръка... Свърших я една hahaha поднових гардеробите на малчовците, на мен си взех някое и друго парцалче, но и него не забравих Simple Smile Само въдица не му купих, че не им разбирам, но придвидливо оставих пари и за това hahaha hahaha hahaha

Сега отиваме да хапнем някъде навън, да се възползваме от последните почивни дни, в които и двамата сме "на линия" и после на кино, на фризьор... За козметичката още се чудя, че слъпия няма да издържи толкова време hahaha ...и то докато обиколим - станало време да си взимаме зверчетата Simple Smile

Хубав, слунчев и по-малко ветровит ден ви пожелавам и довечера по някое време може да намина... Ако не успея, нали ще ме покриете за вечерната hahaha

# 92
Здравейте  newsm68
Гледам, гледам и никой не виждам! И пак гледам и пак никой не виждам. Кога гледам по - добре, ами то нямало никой за вечерна проверка бе  smile3516
Малко си го перефразирах, ама е истина  Crazy
Хайде момичета, по живо, не се влачете  Crazy
При мен днес нищо ново, отново една и съща - пери , глади, готви. Да му дотегне на човек от това еднообразие. Събота и неделя чакам гости с преспиване и трябва да се подготвя - няма как. Едни много близки приятели ще идват , с които не сме се виждали от цяла вечност и нямам търпение вече.
Flo, какво стана, не си се явявала днес на рапорт, притесних се. Свирни да знаем , че всички е наред.
sweet_maniche ти голям релакс и спа си си спретнала днес. Браво!
Хайде лека и спокойна нощ от мен! До утре!  luvbed

# 93
Да мина и аз на отчет, че да лягам Rolling Eyes
Ако знаете каква беля направих днес Joy
Някоя от вас, момичета, да е прала памперс Rolling Eyes е, 1:0 за мен hahaha голямо чудо беше
Как се е озовал в пералнята тоя памперс ooooh! убийте ме не знам ooooh! явно с дрехите съм метнала и мръсната пампа в пералнята  hahaha
Вадя дрехите, вадя - гледам някакви желирани топчета Shocked вадя, вадя и хоп Shocked ПАМПЕРС Shocked или поне това, което беше останало от него за да разпозная от къде аджаба са тези желирани боклучанца ooooh!
2празни перални извъртях докато се изчисти пералнята и после прането 2 пъти и хайдеееееееее готовоооо rotfImao абе дет' викам на другите дружки от форума - добре, че не е бил наакан памперса, че...... Joy
Та да знаете, "НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА В КЪЩИ!"
Лека вечер и до утре  bouquet

# 94

Вадя дрехите, вадя - гледам някакви желирани топчета Shocked вадя, вадя и хоп Shocked ПАМПЕРС Shocked или поне това, което беше останало от него за да разпозная от къде аджаба са тези желирани боклучанца ooooh!
добре, че не е бил наакан памперса, че...... Joy

Ей, разби ме направо! Много смях  rotfImbo. Е, на теб не ти е било, предполагам.
Такова нещо не ми се е случвало още, но знае ли се. Редовно пера носни кърпички. Все забравям някоя по джобовете.

# 95
  • на правилното място, в точното време
Минавам късно след вечерната проверка, ноооо пък да почерпя. Момчето ми днес пораства.

Набързо да докладвам: прибрахме се по живо по здраво. Наспах се на мекооо. Няма такъв кеф. Днес центрофугата ме грабна и нищо не разбрах от празника на момчето ми. Но пък важното е, че сме здрави и сме заедно.
Отивам да поспя на меко  luvbed

# 96
Пак съм аз... за трети път тази вечер!
Фейщица честит ти рожденник  nbirthday! Много здраве ви желая! Благодаря за почерпката , ще си хапна. Уж все съм на диета, ама пусти изкушения.
Лягай в мекото легло и "отнасяй плувката"!
И аз май вече ще лягам.
Хайде лека!

# 97
  • София
Привет военни красавици   bouquet
СТЕФИ, ей ме на миличка. Всичко е наред. Сутринта се правих на Пепеляшка, преди обяд ходихме с ММ да ни източват кръв, за профилактичните прегледи, а после на тръстиката. Прибрах се и пак се разшетах. ММ купил кисело зеле, та го сготвих със свинско, по желание на снахичката. Правят 90 дневната диета със сина ми. Те и двамата ще се скършат, ама не им се бъркам. Е това е свеки мечта, нали? Ние с ММ би трябвало да я правим, ама все си намираме оправдания и отлагаме. Моя лозунг го знаете: От хубав човек трябва да има по много! И колкото повече, толкова повече ( Мечо Пух)
МАМАКЪТИ, присъждаме ти първо място за изобретение. То великите открития стават все случайно. Не знам дали ви е попадало в полезрението, но преди време четох за направата на тесто за козунаци, в пералната. Всички продукти здраво завързани в няколко найлонови плика и да се мятат и премятат в пералната. Не съм пробвала. Съветвам ви НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА В КЪЩИ hahaha Joy
Четох и рецепта за приготвянето на сьомга в миялната, на горната решетка, а на долното ниво могат да се мият чинии. А, не. Доволно скъпа риба е сьомгата, та да я батисам по тоя начин.
НИКИТО, ей сега ще глътна няколко глътки кафе. Студено, та да не ми се образуват бръчки Wink
МЪНИЧЕ, честити ти придобивки. Прави се на красива. Сега ти е времето.
SESYLLE, SAD_WOMAN, EFORINA, DUNDI, KATIVITA  Hug Hug Hug Hug Hug
За сега стига. Утре пак. Лека нощ и приятни сънища newsm46

ПП. ФЕЙЩИЦЕ, а добре сте се прибрали в гнездото си welcome  bouquet Hug Да ти е живо и здраво момчето, винаги двама, винаги заедно, винаги крило до крило още 100 години, както е било.  newsm59 newsm18  ura newsm18 newsm59
СТЕФИ, ти защо не спиш? От кога каза, че ще си лягаш. Я бегом в кревата luvbed На тия години София Лорен изглежда прекресно знаеш ли защо? Ще ти издам тайната й, да видиш, че мисля за вас, че не искам само аз да красивея, а и всичката женска армия-коя от коя по-красива да е! : Всеки ден по 12 часа сън и по един о...зъм. Е, рецептата вече я знаете, сега остава само да изпълнявате и резултатите ще са на лице. smile3521
Хайде пак да ви пожелая лека нощ, че я кое време стана. Утре трябва да спим до обяд  smile3503

Последна редакция: пт, 20 фев 2015, 00:33 от Flo 51

# 98
  • София
Добро утро поспаланки. Точно така. Спете, за да сте красиви ( по рецептата на София Лорен )
Днес от мен е чайчето. Без закуска. Леко разтоварване, пред натоварените почивни дни Simple Smile

Петък е. Успешен ден. И нещо за усмивка:
Зъболекаря: Имате един мъртъв зъб. Искате ли да му сложим коронка?
Пациента: Моля, моля, погребете го без церемонии... Joy

# 99
  • Пловдив
Добро утро, гледам снощи сте се разприказвали, пардон разписали. На мен не ми остана време за форума. А тази сутрин ми се спи, та две не виждам. Най-вероятно, защото още не съм пила кафенце.   food010
чак в неделя сутрин се очертава спане до по-късно smile3524

Flo 51, София Лорен явно не е била и все още не е с нормирано работно време от 8 до 17 и един час път отиване и връщане до/от работа.  Grinning А пък за другото - дай Боже всекиму, ама то на една определена възраст вече не се получава всеки ден. Пфу, старост, нерадост.  Joy

Иначе моят човек към момента е с много добри впечатления от новото си място. Прекият началник ги разкарва из цялото поделение, та да ги запознаел с всички. Все едно маймунки показва.  Grinning Обаче вече познават дори и водопроводчика.  Joy Иначе лесно се забелязват - две зелени храстчета сред сивотата. Така ще е, докато си намерят дрехи.   Grinning
Скрит текст:
/моят има един кат, панталонът лееееекинко му стяга на корема, та ще трябва да го отпускаме по някакъв начин, но пък краката са му слаби и е ... както казва щерката като картоф, забит на клечки за зъби  hahaha/

# 100
Добро утро и от мен!
Flo, отдъхнах си, че си добре  Flutter Много се бях притеснила снощи  Hug
Благодаря за чайчето. Аз да споделя , че не ставам сега, но чак сега се добрах до форума. Иначе към 7:30 изпих кафенцето, сега ще глътна и чайчето набързо и продължавам, че работа ме чака.
dundi, чак пък старост.... айде моля. Не сте толкова престарели. Щом годините са ви двуцифрено число, значи всичко е наред  newsm62
Лошото е, че при нас и неделя не се очертава за спане до късно, може би чак другата седмица.
Присетих се за тестото в пералнята. Една колежка правеше така - уникални питки ставаха. Но.... се разби пералнята. И наистина - НЕ правете това у дома! Това за рибата не го бях чувала, но нямам и желание да тествам.
Хайде стига толкова от мен, до довечера.... и да сте навреме тази вечер, че ще има наказания.
Хайде успешен ден на всички  Hug

# 101
Добро утро и от мен! Аз вече поработвам / поне съм на работното място де  Laughing, още трудно се настройвам за работа/, но оченцето ми все из "грешни" сайтове надзърта- ФБ, БГ мамата... EmbarassedТихо, да не чуе шефа, че лошо...
Фейщице, честит ти рожденик на патерица! Да ти е жив и здрав и много да те слуша и да те обича!
Фло, София Лорен хубаво спи по 12 часа, ама сигурно не й се налага да става в 5,30 да изпраща момчето си на работа на 50 км от дома. Simple Smile Даже днес в 4,45 ч взаимно се избутахме от леглото след многократни подканяния...Свиква се, аз и така съм си красива, с 5 часа сън на нощ... Joy Не помня откога не съм спала 12 часа без прекъсване-с мъж военен и едно кукувиче ранобудно, което всяка сутрин се излюпва още по тъмни зори, независимо дали е работен или почивен ден. Ама да са ми живи и здрави.
По въпроса за тестото-в пералня не съм пробвала, имам една такава купа за месене и изобщо не си троша ръцете. Слагам си всички съставки, раздрусвам я здраво десетина пъти и я завивам на топло. Когато тестото е готово капакът изпуква и готово-имам си прекрасно мекичко тесто.
От мен толкова за сутрешната проверка. Успешен ден на всички!  Hug

# 102
sad_woman сподели за тази вълшебна купа, моля  Heart Eyes

# 103
На пръв поглед изглежда като най-обикновена пластмасова купа с капак, каквато всяка от нас има в кухнята си. Цялата магия, предполагам, е в плътното затваряне на капака, да не влиза въздух в купата. И аз не вярвах, че се получава. Като ми казаха за нея, първо мислех, че има някакъв месещ механизъм или нещо такова, но не. Идеята е като сложиш съставките да се затвори много плътно капака, да излезе въздуха колкото може. И после раздрусваш здраво десетина пъти и оставяш на топло. След около половин час тестото вече е бухнало от маята и капакът се отваря сам от налягането с едно изпукване. Аз повтарям процедурата още 1-2 пъти и тестото става страхотно. ММ я донесе, негова колежка се похвалила и й поръчахме.

# 104
Фейщица, честит празник и от мен на патерици! Всичко най-добро му пожелавам на детето.

По 12ч. не мога да спя, максимум 10ч. Simple Smile няма да съм все красива и това е....Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт