Заповядайте, грабвайте по едно парче и да ви е сладко. Почерпете се за мое здраве!
Пожелавам ви хубав и успешен ден!

Виноват 
малки деца-малки ядове, големи деца-големи ядове, а какво да кажем ние с гайдите...
ММ още служеше. Сина войник на 3 седмици. И решили няколко момчета да прескочат оградата и да отидат до селото. Още преди да станат нарушители ги спипали. Извикаха родителите. ММ отива цивилен. Взводния му изчел една лекция и завършил с думите: Вие знаете ли какво е това казарма? ММ си мълчал през цялото време. След клетвата отиваме на свиждане, взводния дежурен. Дойде при нас, започна да се извинява, че не знаел, че ММ е полковник от Щаба на ВВС. Казахме му, че е напълно прав и го подкрепяме, и войника му повече няма да се "изявява" недостойно. Наистина, до края на службата нямаше проблеми. Можеше да служи на топло и лесно място, но момчето ни отказа. ММ също не настояваше, аз също
. 
Път на младите. А сега да видя дали ще се доредя 
. Моля пуснете ме да публикувам. 

това не са моите зъбки 

Ама ще свикне. 

Момичета, извинете, пиша от телефон и допускам грешки. Тук на Боровец вали сняг и е много красиво. Аз този път не съм доволна - леглото ми е ужасно и в комбинация с жегата е отврат. От 3 часа през нощта обикалям из хотела караул. Поне да съм спокойна, че гостите спят спокойно
. Рових се из нета д си търся къде да ходя да спя довечера.... Не знам, дали скоро ще повторя. Ако довечера съм пак нощна, ще пиша повече.