Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 11

• 161 891
  • 949
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря на момичетата, които стискаха палци за мен - взех предварителния по кормуване и ще чакам дата пред ДАИ чак към края на месеца ... Аз дотогава ще забравя да карам, но това е друга тема  #Cussing out  Mr. Green

Аз между другото ще съм по-спокойна, като карам сама - няма поне да има кой да ми крещи и ще мога спокойно сама да си действам. А с нервно мрънкало в колата (инструктора) е много по-зле ...

# 61
  • Пловдив
Аз пък днес бях на вътрешен по кормуване. В нашата школа си е просто формалност, в смисъл дори и да не го вземеш те пускат пред ДАИ, но съветват върху какво да наблегнеш и просто си е генерална репетиция, защото карахме с друг инструктор. Аз карах ужасно, даже повече от ужасно.   Cry Досега с инструктора ми само карах добре, спокойно и с малко грешки. Днес тръгнах уверено, но 3 минути след тръгването от паркинга, беше станала катастрофа с велосипедист, така се стреснах като минахме по край тях, че след това до края бях тотална паника. Инструктора-изпитващ постоянно ми правеше забележки, уж да ме съветва, ама това още повече ме изнерви и притесни едновременно.   Confused И карах на магия, просто се надявах да спра скоро и да сляза от колата. Та така загубих всякаква увереност, че мога да карам и се надявам да не се притеснявам чак толкова много на самия изпит. Сега чакам инструктора да ми каже датата за изпита и до тогава ще карам допълнително с него за да съм една идея по-спокойна от колкото съм в момента.  Sad

# 62
Здравейте, пак съм аз Simple Smile

Днес бях на кормуване пред ДАИ - скъсаха ме. Изпитващия ми вдигна скандал, че съм карала бавно (?!), овика ме и буквално ме изгони от колата.

Бях бясна, сега малко се успокоих, но още съм в пълен потрес.

Въпросът ми към вас е - има ли как да се явя на изпит пред ДАИ по кормуване в друг град или съм задължена да карам изпита в града, в който ми е бил курса?  newsm78

# 63
  • София
wackamotto, как така ще ти се кара за такова нещо, че и скандал да ти вдигне?!  Shocked Пожелавам ти успех и най-вече късмет следващия път!  Hug

На моя изпит по кормуване всичко мина много добре. Изпитващият беше много добронамерен, но не си позволяваше никакви коментари, може би и заради камерите... Важното е, че вече съм шофьор, макар и да имам още какво да науча.  Peace

# 64
wackamotto, как така ще ти се кара за такова нещо, че и скандал да ти вдигне?!  Shocked Пожелавам ти успех и най-вече късмет следващия път!  Hug

Чак скандал е прекалено. Явно си е сбъркал професията. Иначе трябва да се кара приблизително със скоростта на другите коли в същата лента.

# 65
  • Кърджали
Скандал е може би прекалено, но и при над предупреждаваха че за много бавно каране ще късат. Искаха да се движиш горе - долу със скоростта на потока. За мен така си е редно.

# 66
До колкото знам учебните коли се движат с 10 км/ч надолу от останалите, т.е. при разрешени 50, У-ния кара с 40. Извън градско 80 и т.н.  Peace

# 67
  • Кърджали
Не знам за такова нещо. Инструкторът ме е карал да шофирам в рамките на ограниченията, не е изискал по-бавно. А думите на изпитващият бяха " Ако някой вземе да ми кара с 20-30 там където по принцип се кара с 50,  или пък там където се кара с 20 да ми натисне газта да знае че ще се явява пак. Без обяснения." И там където потокът се движи бързо (големите булеварди) ако някой се затуткал с 20 - 30 получаваше голямо мрънкяне поне и напомняне че колата има и други скорости.

# 68
За изпитващия е много важно да види как тръгваш, и как сменяш скоростите. Не да караш само на една през целия изпит. Разбира се, че се съобразяваш с пътната обстановка, това си е задължително правило!

# 69
  • София
Днес бях на кормуване пред ДАИ - скъсаха ме. Изпитващия ми вдигна скандал, че съм карала бавно (?!), овика ме и буквално ме изгони от колата.
 Значи когато аз бях на изпит преди 1 година каквито ограничения имаше си ги спазвах, ако пише 50 карах с 50, няма такова нещо да карам с 10 км по малко-нищо че е учебна кола. Аз не казвам че трябва да летиш, но каквото пише като ограничение с това и трябва да караш!!

# 70
Здравейте Simple Smile
Днес бях за пръв път на теория. Имам голямо желание да стана добър шофьор, в годините все отлагах започването на курса най-вече по финансови причини, но ето, че и това време дойде. А сега как ме е страх............ Crazy

# 71
Страх те е да шофираш?

# 72
Страх те е да шофираш?
Не от самото шофиране, а от другите шофьори и изкачащи от всякъде хора  Crazy

# 73
Да, и моят страх беше същият. А после и с пешеходците....

# 74
  • София
Да, и моят страх беше същият. А после и с пешеходците....
Мен все още ме е страх от пешеходците,изкачат от всевъзможни места,а най ги обичам спринтьорите гонещи градския.Просто очите не на 4,на 8 и непрекъсната готовност да скочиш на спирачката.

Общи условия

Активация на акаунт