Моля за малко помощ при избора на име за момиче

• 1 903
  • 37
  •   1
Отговори
Приемам и други   предложения освен изброените имена , макар че за сега те са фаворити!

# 1
Ако не искаш да е често срещано - без Йоана и София, наводни се с тях. Аз лично гласувах за Катерина, Вероника, Анелия - в тази последователност.

# 2
  • Burgas, Bulgaria
Емилия, Анелия, Магдалена, но предлагам и Елена, Ели, Лилия.

# 3
Каква е тази епидемия от Емилии  Laughing Във всяка тема все това име се обсъжда. Да не е станало пак модерно?

Гласувах за Катерина, Магдалена, Анелия, Вероника и Наталия.
Има и още безброй хубави имена, но за да предлагаме е хубаво някакви критерии да знаем.

# 4
Ами май има предпочитание  предимно към по-дългите имена, както мисля е очевидно   Party Flutter

# 5
+1 глас за Катерина ... Леки бременност.

# 6
Йоана ми е любимо. Гласувах също за Соня, София, Емилия и Катерина.

Последна редакция: пн, 16 фев 2015, 11:09 от Songes

# 7
Така като гледам, май Катерина засега води ,и то с доста сериозна преднина !  Flutter Party

# 8
Вероника, Радост и Лора Simple Smile

# 9
Катерина Peace

# 10
Катерина, Магдалена и Наталия ми харесват най-много от изброените Peace

# 11
Благодаря много на всички гласували до момента- променям анкетата и  от 10 ,остават 5те имена до който стигнахме окончателно Flutter

# 12
Емилия от мен  Peace

# 13
Соня и Магдалена, останалите-имам чувството че всяко второ дете е с някое от останалите, особено Катерина и Емилия.  Освен това са универсални за доста държави, аз като избирах име за моето дете гледах и това  Wink

# 14
Много съжалявам  на фенките на Катерина и Йоана , но те отпадат-не че имената са лоши ,но просто са прекалено масови  ,  а ние търсим и искаме нещо по универсално  Party Wink Flutter

Общи условия

Активация на акаунт