Отговори
# 1 080
И на мен просто ми спря цикъла от раз. Беше редовен преди да родя, после дойде 3 цикъла и спря Simple Smile Хормони като за менопауза, а съм на 42. Ясно е, че щом стигнахме до ДЯ нещата не бяха приказка, но чак това не очаквах. Имахме още 3 ембриона, но се отказах. Живи и здрави да са ми близначките и това ми стига! Heart

# 1 081
Живи и здрави да са ти!
И аз мечтаех за близнаци, защото нямах цикъл още преди да забременея, поддържах го изкуствено с Фемостон и знаех, че няма да имам повече мц. Но уви, не станаха близнаци. След раждането нямаше как да приемам хормони и се стигна до тази ми чуденка, дали пак може да се възстанови мц и лигавицата на матката след толкова дълго време.

# 1 082
  • София
Електра, не съм разпитвала за подробности, зная само това, което са ми споделили. Но зная че липсата на цикъл не е проблем.

Моят опит беше в Биотекском в Киев. При липса на цикъл мисля че предизвикват цикъла с циклопрогинова или фемостон, след това има блокаж, след това има подготовка за ЗЕТ.
При жените с цикъл схемата е противозачатъчни, блокаж, подготовка за ЗЕТ. Така синхронизират циклите на донорката и реципиентката, ембрионите са фреш.

# 1 083
Липсата на цикъл не е проблем. Цикъл може да се предизвика, както вече са ти казали и в зависимост от протокола могат изобщо да не ти синхронизират цикъла с донорката.
Също така 42 години изобщо не са много, така че ако си решила да имаш дете, не го слушай тоя доктор.

# 1 084
  • Пловдив

Има светлинаа Wink 44г. Спонтанно Wink

# 1 085
Светлината може да идва и от насрещния влак Simple Smile
Пише, че е след спонтанен аборт и не дава информация коя поредна бременост е.
На 45 ми беше последното спонтанно забременяване ....завършило сещаш се как.Angry

# 1 086
Добро утро! Искам да попитам дали има значение кръвната група на донорката и моята? Казаха ми, че нямало проблем да не е моята, но това ми се струва, че не е редно! Моля за вашето мнение..

# 1 087
Няма значение.

# 1 088
  • София
Няма значение кръвната група, важното е резус факторът да съвпада.

# 1 089
Дели, моята донорка е с отрицателен резус фактор, а аз съм с положителен. Беби са добре, но имахме проблем с нисък белтък, може би като следствие.

# 1 090
  • София
Авонави, при нас държаха на това. На мен ми отказаха донорка, която беше - (аз съм +). Може би защото гонят успеваемост и имат статистика на тази база.

Мисля че по-притеснителният вариант е ако майката е -, а детето е +, защото тогава има вероятност от резус конфликт, макар чак при следваща бременност.

# 1 091
Аз знам, че 42 г не са много и липсата на мц не е проблем, но все пак са минали 3,5 години без никакъв цикъл и не знам доколко това е повлияло матката - на лигавицата например 🤔 или не знам, никой не споделя подобен опит и не си представям какво се случва в с матката през менопаузата.

# 1 092
Аз знам, че 42 г не са много и липсата на мц не е проблем, но все пак са минали 3,5 години без никакъв цикъл и не знам доколко това е повлияло матката - на лигавицата например 🤔 или не знам, никой не споделя подобен опит и не си представям какво се случва в с матката през менопаузата.
Аз нямах цикъл много време. Предизвикаха го. Сега съм щастлива мама в процес на второ

# 1 093
Благодаря за споделеното!

# 1 094
  • Варна
Здравейте, на 32 г съм. Замислям се за ДЯ. Имам макс 3-4 Фоликула на цикъл, макар че хормоните освен АМХ винаги са ОК. Нз защо нямам антрални. Всеки месец имам овулация. Веднъж са ми вадили 1 на ЕЦ и още веднъж 1 със стимулация. От двете се развиха ембриони, но нямаше + резултат. Можете ли да споделите финансово колко Ви е излязло и всички клиники ли предлагат донорска програма?

Общи условия

Активация на акаунт