Отговори
# 120
Май по-добре е да се опитаме да не се притесняваме, нооо...

Искам да попитам - при всички донорски ли се прави ЗЕТ? При мен така ще бъде, а не със синхронизиране на циклите. Дори мм ще дава другата седмица и ще ги замразяват, докато се появят Я. Не го разбирам това.
При вас как беше?
 Аз съм в Надежда.

# 121
  • гр.София
И при нас беше така. ММ дава материал и го замразяват, за да могат да реагират, когато се появи донор. След това замразяват ембрионите и правите ЗЕТ.

# 122
Май по-добре е да се опитаме да не се притесняваме, нооо...

Искам да попитам - при всички донорски ли се прави ЗЕТ? При мен така ще бъде, а не със синхронизиране на циклите. Дори мм ще дава другата седмица и ще ги замразяват, докато се появят Я. Не го разбирам това.
При вас как беше?
 Аз съм в Надежда.
И при мен беше така. Преди години съм правила в друга клиника\неуспешно\ и там беше така, но факт е че и при двете ми бременности бяха след ЗЕТ. 

# 123
Ох, добре, да се надяваме, че и при мен ще станат нещата Praynig

# 124
Момичета, посъветвайте ме как да си взема болничен след трансфера. Работата ми е много напрегната, всяка седмица пътувам поне по веднъж и то до другия край на страната. Понякога и повече. В клиниката, в която съм, не са уредили никакви болнични - нито за донорката след пункция, нито за рецепиентката след трансфера.  Личният ми лекар може да ми даде до 14 дни, а после? Полага ми се чак от началото на четвъртия месец като рискова бременност? Моля ви, дайте ми съвет какво да направя, може и на лични.
Успех на всички вас, смели дами! Дано да станем мами всички до една и да сбъднем най-красивата мечта.

# 125
  • София
Можеш да си вземеш и отпуск

# 126
  • гр.София
Тими, какво стана на прегледа? Видяхте ли сакче/та  Wink

# 127
Електра при мен ще бъде със синхронизиран цикъл но все още не съм се излекува от анаеробната бактерия.
От горе на всичко сега имам и кандида.
Момичета някой лекувал ли е кандида

# 128
Момичета, прощавайте, ако въпросът ми е малко офф топик. Мислех да го задам в темата "Дългото чакане след трансфер", но понеже и аз съм с донорска яйцеклетка, вие сте ми по-близки, та реших да попитам тук. Водещата ми лекарка ме посъветва да не променям начина си на живот. Както писах, в клиниката, в която съм не дават болничен след трансфер, както и на донорката. Личният лекар може да ми даде болничен до 10-12 дни, но си мисля дали не е по-добре от психологическа гледна точка да си ходя на работа. От друга страна, имам пътуване до другия край на страната и връщане в края на другата седмица, та си мисля дали не е по-добре все пак да си остана в къщи. Лекарката ми каза, че ако е свързано с пътуване, по-добре да си остана у дома. Също така, пътуването ще е с автобус, та не знам дали ще мога да спазя часовете за поставяне на капсулките "Утрогестан", които ми е изписала и трябва да се поставят в точен час.

# 129
Момичета, прощавайте, ако въпросът ми е малко офф топик. Мислех да го задам в темата "Дългото чакане след трансфер", но понеже и аз съм с донорска яйцеклетка, вие сте ми по-близки, та реших да попитам тук. Водещата ми лекарка ме посъветва да не променям начина си на живот. Както писах, в клиниката, в която съм не дават болничен след трансфер, както и на донорката. Личният лекар може да ми даде болничен до 10-12 дни, но си мисля дали не е по-добре от психологическа гледна точка да си ходя на работа. От друга страна, имам пътуване до другия край на страната и връщане в края на другата седмица, та си мисля дали не е по-добре все пак да си остана в къщи. Лекарката ми каза, че ако е свързано с пътуване, по-добре да си остана у дома. Също така, пътуването ще е с автобус, та не знам дали ще мога да спазя часовете за поставяне на капсулките "Утрогестан", които ми е изписала и трябва да се поставят в точен час.
Аз лично пътувах до Турция на втория ден след трансфера и това не ми попречи на забременяването. Ако ще се чувстваш по спокойна вземи си от Джпито 14 дена\ мисля, че това е максимума\. Утрогестана го слагах 2*3 сутрин и вечер вагинално, вместо 3*2, просто първия вариант ми беше по изгоден.. После го приемах през устата, защото започнах да кървя. Капсулите чак в точен час не съм поставяла, гледах горе-долу.

# 130
  • София
Здравейте да се отчета и аз имаме си сърчице.Доки каза,че е едничко.Дано да се развива добре.На 17 02 сме на преглед.Като се прибрах след прегледа имах кафяво зацапване и се притесних много,но днес всичко е ок.

# 131
 Timi-nova браво това е чудесна новина

# 132
  • София
Благодаря Маня 73. Само се Моля до края всичко да върви добре.

# 133
Здравейте да се отчета и аз имаме си сърчице.Доки каза,че е едничко.Дано да се развива добре.На 17 02 сме на преглед.Като се прибрах след прегледа имах кафяво зацапване и се притесних много,но днес всичко е ок.
Браво, страхотно, пази се, повечко полежавай.

# 134
  • София
И ти и ти

Общи условия

Активация на акаунт