Отговори
# 150
  • гр.София
Пати, ти в коя болница беше, че не помня? В Надежда си платих първия трансфер, сега ще си платя и втория. Щеше да е добре да е включен в цената, но уви...

# 151
  • София
 Hug Heart Eyes за най-смелите момичета.
Странно ми е мисленето на хора които имат репродуктивен проблем за ДЯ,но ми е още по странно когато няма друг вариант да се сбъдне мечтата на всяка жена защо си причиняват още мъка и болка.Дупчене,стимулации,лекарства-защо причиняват този тормоз на организма и на психиката си.Защо отричат истината?
Защо жените които си имат бебета от своя Я си позволяват коментар за ДЯ?
Защо жените които имат бебче от ДЯ се срамуват и крият?
Всяка жена иска да е щастлива и да дари с неизмерната си любов едно създание.
Когато 20г се бориш с природа,медицина,неграмотност какво значение има как се е появило детето ти на бял свят.Та нали го носиш в утробата си,храни се от теб,твоята кръв тече в неговите вени,след това го кърмиш/дай боже/това по-малко твое ли е/детето/?

# 152
Ти ми защо се тормози с тези мисли за мен няма значение чий са Я ти си го носиш и отглеждат мислиш ли че като те погледне ще си за даваш въпроса за Я

# 153
  • София
не мила Маня73,но като чета някой коментари се ядосвам.наистина не ми пука,но защо няма съобразителност,в крайна сметка всеки си решава за себе си.

# 154
  • гр.София
И какво те интересуват коментарите на някакви хора...Важното е да се роди детенце живо и здраво, да го гледате и да му се радвате, всичко друго е без значение Hug Тя хорската злоба край няма, защо да се натоварваш с това?

# 155
  • София
Ох душички,не се натоварвам,просто ми е странно,и понеже не мога да ги скастря в техните теми си
споделих тук.

# 156
  • гр.София
Ааааа, ясно, чела си нещо и си се възмутила Wink Нали знаеш, че е много лесно да си говориш като не ти е дошло до главата. И аз в началото като ми каза доктора, че съм за донорска програма, не можех да повярвам. Загубих 6 месеца в напразни опити да извадим яйцеклетка, но не стана. И какво? Да се откажа от детенце ли, при положение, че живеем в 21-ви век и медицината е достатъчно напреднала в това отношение???

# 157
Мили мои това кой как разбира нещата е до колко широко скроен  е човек и колко му е умственият капацитет.Аз въобще не съм коментираха с доктора за мои Я защото съм на 42 и нямам никакво намерение да рискувам
Шапка свалям на всички които искат нещо и правят всичко възможно това да се случи така че драпайте и хич да не ви интересува хорското мнение

# 158
На мен ми беше много трудно в началото, когато чух тази диагноза, но после преосмислих нещата. Не се срамувам от това, важен е крайния резултат. Твърдо съм решила тази година дядо ви Коледа да си изпълни обещанието и да си гушкам за празниците подаръка Laughing

Единственото нещо, за което ме е яд - сега като съм в друга клиника и при друг лекар и мога да направя съпоставка- е, че си загубих времето и парите в прословутия Щерев...

Да знаете, че ви подкрепям и мислено съм с всички вас Hug

# 159
Няма значение при кой доктор си всичко се свежда до там ти на кого имаш доверие-това е най важното.Искаш това значи ще се случи

# 160
  • София
Найстина е важно да имаш доверие на доктора,аз се радвам,че бог определи това да е д-рПерсенска
това е един много честен човек,които не те заблуждава за да таиш празни надежди и да дадеш куп пари и накрая едно нищо-сълзи,чудиш се къде е проблема,защо все на теб и т.н.

# 161
Точно това, което казваш, Тими, имах предвид.
Аз и на този в Щерев имах доверие, но неоправдано. Накрая дори се подигра с мен, като ходих за коментар. Беше взел парите вече.
Сега пускам изследвания, които още там трябваше да са ми назначени, но аз не знаех и никой не ми каза. Ако нещо не е било наред тогава, опитът ми е бил обречен още преди да започне...Да не говорим за парите, а какво изживях психически след това, дори на здравето ми се отрази и трябваше с няколко месеца да отложа следващия опит.
Така че важно е при кого си. Д-р Персенска само веднъж съм я виждала, но имам хубаво усещане за нея и вярвам, че точно тя ще ни помогне:) Имах го това усещане дори преди да отида там...

# 162
здравейте  нова сам тук.Успех на всички тук та да се представа на 24 год сам с диагноза изчерпан яичников резерв менструациая ниамам .Имам 2 опита  с донотрска яицеклетка по една на трансферите  аз сам в чужбина не сам бг имали момичета които са горе долу като моят  случеи какви лекарства приемате преди трансфер след трансфера и от зна4ениелие 4е нямам меструациия.Колко трябва е дебелината на матката преди трансфер. Благодаря  предварително .

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 11:01 от seyhan denica

# 163
Здравей, добре дошла в темата и успех:)
Аз нямаше да имам цикъл без ХЗТ. На фемостон съм, докато си чакам процедурата. Ти нищо ли не пиеш? Доколкото знам трябва с ХЗТ да се поддържа лигавицата, за да можеш изобщо да забременееш.

# 164
Аз пак имам въпрос  Embarassed
За Надежда - когато има донор за теб обаждат ли ти се да ти кажат??? Или чак, когато се извадят Я?

Общи условия

Активация на акаунт