Ин витро с донорски яцеклетки в Кипър,при доктор Мурат Онал

• 1 151
  • 6
  •   1
Отговори
Моля ви,споделете мнение за д-р Мурат Онал

# 1
Ние успяхме от първи опит при него и в момента съм бременна с близнаци, очакваме ги всеки момент Simple Smile
Желая Ви успех! 🍀🍀🍀

# 2
Може ли нещо по-подробно,ако трябва на лично

# 3
Страхотен е др. Мурат! Успех от първи опит, близначките са на година и месец вече. Много лека бременност, поради отлично изпълнена процедура. Питайте конкретно.

# 4
Здравейте, питане и от мен.
Четох, че подготовката се прави в България преди трансфер. Кой я прави? Ние сами ли следваме предписанията на д-р Онал след първоначалния преглед или ни следи лекар АГ в България?
Вие правихте ли допълнителните изследвания за жените като холестерол, триглицериди, тестостерон и ако да, те какво влияние имат?
Още един въпрос ми хрумва към семействата, които са били и с донорска я и с ДС. Пише, че ползват банката на cryos. Значи според посочената цена, лесно правя сметка, че е за една виалка. Ами каква е гаранцията, че с избраната ДС от криос, ще се получат добри ембриони, които да имат генетична съвместимост с ДЯ и да са с добро качество? Има един тест за такава генетична съвместимост, но разбира се, е маса пари, а и се прави преди създаването на ембриончето. Едва ли някой ще тръгне да го прави в Кипър.
Може би въпросите ми ви се струват глупави, но ще се радвам, ако някой сподели инфо по тях.
Благодаря много

# 5
Здравейте, това ли е клиниката в Северен Кипър?

# 6
  • Be realistic - plan for a miracle.
Здравейте!
В процес на проучване съм на д-р Мурат Онал и инвитро с донорски яйцеклетки при него. Наистина ще бъда благодарна, ако някой преминал през процеса и успял при него да разкаже по-подробно как се случват нещата. Интересува ме буквално всичко. С кого се свързвам първоначално, как протичат нещата, колко бързо се случват, как са нещата с превода и т.н. и т.н., като цяло колко време отнема процеса. Също как се отнася към подготовката на лигавицата преди трансфер. Моята е достатъчно дебела, но нараства прекалено бързо и става разнородна, склонна съм и към полипи (нямам ендометриоза).
Тъй като процесът с моя яйцеклетки е доста бавен, решихме да проучим и паралелно да опитаме и с донорски, а за д-р Онал чувам чудесни неща, затова ще съм наистина много благодарна за информация!

Общи условия

Активация на акаунт