Ин витро с донорски яцеклетки в Кипър,при доктор Мурат Онал

• 1 675
  • 13
  •   1
Отговори
Моля ви,споделете мнение за д-р Мурат Онал

# 1
Ние успяхме от първи опит при него и в момента съм бременна с близнаци, очакваме ги всеки момент Simple Smile
Желая Ви успех! 🍀🍀🍀

# 2
Може ли нещо по-подробно,ако трябва на лично

# 3
Страхотен е др. Мурат! Успех от първи опит, близначките са на година и месец вече. Много лека бременност, поради отлично изпълнена процедура. Питайте конкретно.

# 4
Здравейте, питане и от мен.
Четох, че подготовката се прави в България преди трансфер. Кой я прави? Ние сами ли следваме предписанията на д-р Онал след първоначалния преглед или ни следи лекар АГ в България?
Вие правихте ли допълнителните изследвания за жените като холестерол, триглицериди, тестостерон и ако да, те какво влияние имат?
Още един въпрос ми хрумва към семействата, които са били и с донорска я и с ДС. Пише, че ползват банката на cryos. Значи според посочената цена, лесно правя сметка, че е за една виалка. Ами каква е гаранцията, че с избраната ДС от криос, ще се получат добри ембриони, които да имат генетична съвместимост с ДЯ и да са с добро качество? Има един тест за такава генетична съвместимост, но разбира се, е маса пари, а и се прави преди създаването на ембриончето. Едва ли някой ще тръгне да го прави в Кипър.
Може би въпросите ми ви се струват глупави, но ще се радвам, ако някой сподели инфо по тях.
Благодаря много

# 5
Здравейте, това ли е клиниката в Северен Кипър?

# 6
  • Be realistic - plan for a miracle.
Здравейте!
В процес на проучване съм на д-р Мурат Онал и инвитро с донорски яйцеклетки при него. Наистина ще бъда благодарна, ако някой преминал през процеса и успял при него да разкаже по-подробно как се случват нещата. Интересува ме буквално всичко. С кого се свързвам първоначално, как протичат нещата, колко бързо се случват, как са нещата с превода и т.н. и т.н., като цяло колко време отнема процеса. Също как се отнася към подготовката на лигавицата преди трансфер. Моята е достатъчно дебела, но нараства прекалено бързо и става разнородна, склонна съм и към полипи (нямам ендометриоза).
Тъй като процесът с моя яйцеклетки е доста бавен, решихме да проучим и паралелно да опитаме и с донорски, а за д-р Онал чувам чудесни неща, затова ще съм наистина много благодарна за информация!

# 7
Здравейте,
Някой ако може да сподели опит от Ginolife? Доволни ли сте?
На нас ни предстои първичен преглед и всяка информация от първо лице би ни била полезна.
Благодаря! 🤗

# 8
  • Варна
Здравейте! И аз съм се насочила към д-р Онал. Някой би ли споделил информация?

# 9
Кажете какво ви интересува, за да бъде цялостна информацията.

# 10
Ами аз например съм задала супер конкретни въпроси два поста по-нагоре Simple Smile Но това беше ноември 2024 и никой така и не ми отговори.

# 11
  • Варна

Всичко ме интересува. Колко време от първи преглед до трансфер,колко горе-долу излиза опит с ДЯ +лекарства,….( навсно съм, че ще е ориентировъчно )

# 12
И аз си повтарям въпросите отпреди 1 година, ако случайно някой се реши на отговор.

Здравейте!
В процес на проучване съм на д-р Мурат Онал и инвитро с донорски яйцеклетки при него. Наистина ще бъда благодарна, ако някой преминал през процеса и успял при него да разкаже по-подробно как се случват нещата. Интересува ме буквално всичко. С кого се свързвам първоначално, как протичат нещата, колко бързо се случват, как са нещата с превода и т.н. и т.н., като цяло колко време отнема процеса. Също как се отнася към подготовката на лигавицата преди трансфер. Моята е достатъчно дебела, но нараства прекалено бързо и става разнородна, склонна съм и към полипи (нямам ендометриоза).
Тъй като процесът с моя яйцеклетки е доста бавен, решихме да проучим и паралелно да опитаме и с донорски, а за д-р Онал чувам чудесни неща, затова ще съм наистина много благодарна за информация!

# 13

Всичко ме интересува. Колко време от първи преглед до трансфер,колко горе-долу излиза опит с ДЯ +лекарства,….( навсно съм, че ще е ориентировъчно )
От първи преглед до трансфер при нас беше около 3 месеца през 2022 г. , сега е около 3-6 месеца, зависи дали има да се прави някаква операция преди трансфер. Като цяло върви супер бързо, особено на фона на голямото чакане тук. Сумата за опит с ДЯ е 5500 Е. Лекарствата по спомен ни бяха около 800 Е преди трансфер и след, взехме за месец напред после оттук намирах.
Preggo, първоначално се свързваш с Турмед, те са предстаеител на доктора в Бг. От скоро е налице промяна на мястото, където се правят процедури, др. Мурат е отишъл в Догус, с неговия екип от ембриолози, преводачи, всичко. Доколкото разбрах, даже цената там е 5000 Е, а не 5500 Е, както беше досега. Самата клиника е много препоръчвана от чужденци в Северен Кипър. Попълват се документи и се избира донор. После се отива на място в Кипър. Представяте всичката си медицинска документация и попълвате дълъг и тъжен въпросник с детайли за лечението до момента. В Кипър се прави преглед от др Мурат на жената, мъжът дава материал, ако нещо има да се прави като консултация, минава преди прегледа. Аз правих цветна снимка там и консултация с кардиолог, поради навършени 44 г. и реално се запознах в операционната с доктора. Прави се преглед и се обсъждат причини за неуспех, при мен си ми каза, че вероятно качеството на Я е било проблем, тоест бързо ще се отстрани с ДЯ, както и стана. Реално там има преводач, българка, която е изключително мила и симпатична, тя по спомен беше и на трансфера. Отделно докторът говори отличен английски, при цветната снимка си говорихме доста лесно. Та няма проблем или неудобство с езикова бариера. Около 3 - 6 месеца е първия етап, до избор на донор и ембрионите. После зависи от нужда от подготовка за вас или от ПИД на ембрионите, включително за пол, има възможност и да се избере пола на бебетата. Докторът е изключително внимателен и контролира процеса от-до. За подготовка за трансфер си иска изследвания и ехографии от конкретни дни. Май вариант за трансфер на ЕЦ няма, стимулира от ден 2 и държи под контрол развитието на процеса. С естрофем би трябвало лигавицата да е с нужната структура, но това за мен трябва и с него да го обсъдиш. Няма твърде много детайли, трябва да сме подготовени. Та с 6 ръце препоръчвам доктора, чудесен, знаещ, намира решения, които са ефективни и с много любов върши работата си.
Снощи разбрах за още два положителни теста след опити при него, та да върви по вода 🙏🙏🙏

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 00:52 от Danita 14

Общи условия

Активация на акаунт