Отговори
# 1 110
Аз също пих Мака на прах, по препоръка на др Конова-никакъв ефект

# 1 111
Здравейте, днес имам среща с доктора си, за да говоря с него за записване в донорска програма за първи път. Опитвам се да си набележа някакви въпроси към него, но почти не ми хрумва какво да питам. Ако някой се сети за важни въпроси, които трябва да задам, касаещи по - скоро процедурата, моля да помага.
По финансовата част се информирах.

# 1 112
Вече 4 години се радвам на двама прекрасни юнака, заченати с донорска яйцеклетка. Те са най-красивото нещо в живота ми. Яйцеклетката ми бе дарена от сестра ми. Никога не съм се замисляла дали децата са мои. Сестра ми им се радва като леля, тя си има три свои. Това го пиша, за да успокоя момичетата с притеснения. Смело напред, няма да съжалявате.

# 1 113
И ние сме поели по този път, аз съм със ИЯР и сестра ми ще ми е донор. Може ли да споделиш  клиниката?

# 1 114
Разбира се, Мая. Д-р Лилия Димитрова, София. Поздравления за сестра ти. Да са ни живи и здрави.

# 1 115
  • UK
Здравейте
Има ли някой от вас която няма МЦ.и не приема хормони ?
Дали е възможно да се опита с донорска яйцеклетка в този случай

# 1 116
Здравейте

Трябва с хормони да се предизвика МЦ и да порасне лигавицата, без нея няма трансфер.
От Е2 расте лигавица, от утрогестан се променя лигавицата към структура за имплантация.

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 10:01 от -INA-73

# 1 117
  • UK
Здравейте

Трябва с хормони да се предизвика МЦ и да порасне лигавицата, без нея няма трансфер.
От Е2 расте лигавица, от утрогестан се променя лигавицата към структура за имплантация.
Да така е, но при факт, че такъв липсва от години, ми се струва много малко вероятно да е възможно Sad

# 1 118
  • София
60 и няколко годишните дето забременяха с дя най-вероятно са били в същото положение.
докато не се пробва няма как да се разбере.

# 1 119
Аз съм без цикъл. Изписаха ми Трисеквенс и с него имам такъв. Имах лигавица 8 ММ. и трансфер. Е неуспешен опит, дори без имплантация, но не сме коментирали още защо се получи така.

# 1 120
  • UK
Бамба, не бях се замисляла 🤩
Vili75 в коя клиника сте?

# 1 121
Бамба, не бях се замисляла 🤩
Vili75 в коя клиника сте?
В Надежда съм.

# 1 122
  • Пловдив
Аз съм на 47г. ...и ми е малко гадно да съм майка...а не баба на таь възраст... та незнам как си го представят тези на 50+, пък и 60г. То вече е смешно...

# 1 123
Казабланка и аз не се чувствам комфортно, че станах майка чак на 41, а не на 31, а защо не и на 21. Но като се замислиш, разликата е в това колко дълго ще можеш да си полезен на децата си. А какво да кажем за жените, които заминават в чужбина и оставят децата на бабите? Или пък тези, които оставят децата си в домове? Около мен има доста съседчета, които по една или друга причина бяха отгледани от бабите си. А освен обръщението "мама" и "баба", кое му е толкова различното, ако баба може да износи и роди здраво дете, да го дари с любов и да го отгледа до стойностен човек Simple Smile

# 1 124
  • Пловдив
Казабланка и аз не се чувствам комфортно, че станах майка чак на 41, а не на 31, а защо не и на 21. Но като се замислиш, разликата е в това колко дълго ще можеш да си полезен на децата си. А какво да кажем за жените, които заминават в чужбина и оставят децата на бабите? Или пък тези, които оставят децата си в домове? Около мен има доста съседчета, които по една или друга причина бяха отгледани от бабите си. А освен обръщението "мама" и "баба", кое му е толкова различното, ако баба може да износи и роди здраво дете, да го дари с любов и да го отгледа до стойностен човек Simple Smile
Нямах предвид  обръщението , а дали ще сме живи за БАЛА им например, за сватбата, за внуците. Колко ще видиш от животя на това дете, а не колко ще си полезен. След 20 години...с тези нерви и стрес.... може и да пропуснем най-хубавите моменти на детето си.
Имаше един лаф : Едно време ни беше време ,но не намерихме време, след време намерихме време ,но не ни беше време. Извод : да се време намери на време ! Това имам в предвид Wink

Общи условия

Активация на акаунт