Отговори
# 1 125
Съгласна. Но и на 20 да родиш, пак няма гаранция, че няма да стане инцидент и да ти отнеме възможността да си на бала. Понякога трябва просто да скочиш и да стискаш палци, че ще ти се отвори парашута Simple Smile

# 1 126
Аз родих на 44г.
Всеки нормален човек иска майка му да е жива и здрава и възможно най-дълго покрай него...Но това наистина е Божа работа и никой не може да я предвиди години напред...
Аз всеки ден се моля да не останат дечицата ми рано без майка...
Пожелавам го на всички деца!
Успокоявам се с това, че са трима, и ще продължат да си помагат и да се подкрепят, дори когато ме няма вече....
Е, успях пак да се разрева😢
Дано всички сме живи и здрави!
Пожелавам ви го искрено!🍀🍀🍀
Хайде да се усмихнем😊😊😊

# 1 127
  • UK
Аз съм на 47г. ...и ми е малко гадно да съм майка...а не баба на таь възраст... та незнам как си го представят тези на 50+, пък и 60г. То вече е смешно...
Ако е насочено към мен, то аз съм далеч от тази възраст.  Имам преждевременна менопауза нищо общо с възраст и ЕГН.
Всеки решава дали да продължи пътя . Възрастта е фактор, но не и основен!

# 1 128
  • Пловдив
Аз съм на 47г. ...и ми е малко гадно да съм майка...а не баба на таь възраст... та незнам как си го представят тези на 50+, пък и 60г. То вече е смешно...
Ако е насочено към мен, то аз съм далеч от тази възраст.  Имам преждевременна менопауза нищо общо с възраст и ЕГН.
Всеки решава дали да продължи пътя . Възрастта е фактор, но не и основен!
Не не е към теб ...имаше отговор за на 60 г. как родили...това ме активира Wink

# 1 129

Хич не ми е гадно! Гадно ми е от факта че нямам време за второ Simple Smile.

# 1 130

Хич не ми е гадно! Гадно ми е от факта че нямам време за второ Simple Smile.

На тези които им е гадно или смешно да са майки на 47-50 или 60г., винаги могат да не правят нищо и да НЕ са майки. Всеки сам избира или решава какво иска от живота.

# 1 131
Пухче, не разстройвай. Родих на 42, имам си двама близнаци и въобще не ми минават такива мисли през главата. Ти с тризнаци ли си?

# 1 132
Какво да кажа аз, дето на 44 г. още не съм забременявала Sad и се глася да ставам майка тепърва по един или друг начин...

# 1 133
  • София
Бубастет, и аз бях с подобни мисли миналата година. Сега съм на 45, бременна с две близначки и чакам с нетърпение да ги видя на живо Heart Eyes

# 1 134
Делисардели, честито, всичко да е наред и леко раждане! С близнаци е весело, ще видиш.

# 1 135
Скрит текст:
Здравейте
Има ли някой от вас която няма МЦ.и не приема хормони ?
Дали е възможно да се опита с донорска яйцеклетка в този случай

Трябва с хормони да се предизвика МЦ и да порасне лигавицата, без нея няма трансфер.
От Е2 расте лигавица, от утрогестан се променя лигавицата към структура за имплантация.
Да така е, но при факт, че такъв липсва от години, ми се струва много малко вероятно да е възможно Sad
Коконче, и аз това се чудех наскоро и питах тук. Отговори ми една потребителка, че са й предизвикали цикъл след дълго отсъствие на такъв. Това не ми стигна и питах човек, който се сблъсква ежедневно с подобни ситуации и ми каза същото - не се притеснявай, ще ти го предизвикат. Значи, може пари само трябват 😂

# 1 136
Няма значение, че нямате цикъл от известно време! Винаги могат да го предизвикат изкуствено с хормони.

# 1 137
Изобщо няма нищо гадно ,всеки сам си прави избори в живота ,има хора които живеят до 90 и други ,които си отиват на 20 ...

Освен това съм на мнение ,че възрастта за ДЯ трябва да се вдигне поне до 54 - 55 г .На който му е гадно ,може да не прави нищо ,както са писали по - горе ,лично решение е ..

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 11:22 от AnMary

# 1 138
Здравейтемомичета ,търсих друга тема но не можах да намеря и за това да питам тук ако знаете.Приятелка е записана по програма за ДЯ в клиника в БГ,още няма нищо ,но обмисля да сменя клиниката и там ли трябва отново да се записва в такава програма или няма нужда.Базата една ли е или знае ли някой как стои въпроса?
Отделно ви се възхищавам като ви чета..явно и аз вървя към ДЯ казаха ми го,но имам едни последни Е-и ако не...

# 1 139
  • Пловдив
[qote author=reninel link=topic=827920.msg41367970#msg41367970 date=1599826521]
Здравейтемомичета ,търсих друга тема но не можах да намеря и за това да питам тук ако знаете.Приятелка е записана по програма за ДЯ в клиника в БГ,още няма нищо ,но обмисля да сменя клиниката и там ли трябва отново да се записва в такава програма или няма нужда.Базата една ли е или знае ли някой как стои въпроса?
Отделно ви се възхищавам като ви чета..явно и аз вървя към ДЯ казаха ми го,но имам едни последни Е-и ако не...
[/quote]
Всяка клиника си е отделна за себе си.
В Надежда работят с "Майки за донорство" и изцяло с Българки , във Владимиров не,  там ползват други донори и чуждестранни също. Репробиомед - чужди донори.
На всякъде се записваш и чакаш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт