Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~111

• 36 167
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Гюлсерен казва на Дария, че е чакала Джихан един час, но той не се е появил....

# 16
Адвоката даде телефона на Джихан на Дилара....Дилара говори нещо за Гюлсерен....

# 17
Направили операцията трябва да чакат да излезне от комата
Дилара пита има ли опасност за живота , доки не може на този етап нищо да направи.
Тази Дилара ако не спре да повтаря "не мога да повярвам" за всяко нещо ще чупя монитора.
Адвокатката на Дилара се озъби на Йълдъръм че тя е до нея и ще се погрижи.
Солмаз не иска да изпусне наследството на Алпер и му спасява кожата тъпанарка.
Озкан разказал на Кера какво е видял , отишъл да поговори с него и видял онзи мъж как се скарал с него и как го застрелял Кери и тя пита умрял ли е , той не е видял също . Кера жали за това че ако си иде Джихан няма кой да се грижи за Хазал и пет куруша няма да видят.
Видял ли е кой го е убил не го познавал.
Гюлсерен къде е не е ли идвала, К-мен ли питаш за това.
Дерия- Гюл какво е станало, Джихан не дойде, как така не дойде, не знам час го чаках не дойде, чакай чакай нещо има обяснение има няма ли кой да питаш.
Кера предполага че е при Дерия щом Джихан е пристрелян значи не е с него, пита коя е Дерия, приятелка и била често оставала там. Озкан пита как може мъжа и да е у дома а нея да я няма Керя кряка мен ли питаш бъди мъж и иди я питай.
Адвокатката иска веднага да намерят убиеца.
Йълдъръм даде тела на Джихан на Дилара, тя видя че Гюлсерен го е търсила. Взе да държи сметка и Йълдъръм не може да повярва че Джихан бере душа на нея това и е в главата, но Йълдъръм е разбрал че Алпер е виновен и и каза.

# 18
Гюлсерен - Извинете аз търся Джихан бей...
Дилара - Гюлсерен не смейте да звъните.......
Гюлсерен се обажда на Джансу да научи нещо може би....

# 19
Дилара казва че той не би могъл да направи това, Рахми каза може може и още как.
Дерия мисли че има причина за всичко и казва да звъни, Гюл звъняла много пъти но не отговарял.
Звънна и вдигна Дилара, каза и не звъни повече никога не звъни.
Гюл усеща че нещо е станало, не е вдигал доста време а сега Дила дига.
Дерия и каза да звънне на Джансу да пита какво има.
Звънна и пита нещо да не се е случило, не нищо няма всичко е наред, добре съм всички са добре да повикам ли Хазал, не не я викай.
Куршума май е уцелил далака и има опасност от инфекция.
В риск е Джихан ако не дойде на себе си до сутринта ще говорят пак.

Ача Ерко направи малък гаф явно му пречеше тръбата та изпуфтя хахахах с горната устна не знам дали забелязахте.

Кера го праща да каже че е видял кой е стрелял в Джихан.
Озкан не мърдал иска да си гледа телевизия.

# 20
Ама Кера как кряка на Озкан и му пили нервите , ся ще види той Гюл какво е търпяла.
Кера иска да върви по свирката на Дилара но Озкан отказва .
Полицията идва да прибере Алпер Солмаз предупреждава да не говори нищо тя щяла да му прати адвокат.
Арестуват го и ще претърсват къщата , Солмаз се прави на ударена че не знаела за какво го отвеждат.
Йълдъръм ги кара да си ходят, че и дастоят не могат да помогнат с нищо на Джихан.
Рахми и той я кара да си ходи щял да остане и ако има нещо да и се обади, тя се дърпа но се съгласи.
Алпер е арестуван съобщиха на Йълдъръм.
Малкия излъга че Гюл я няма и не  е идвала ,но той видя чантата и, и започна любима ,живот мой да си отивали.
Гюл го моли да си отиде, той без нея не можел, тя му повтаря как така не можеш ще се разведа с теб., наскачаха му да се маха ,че Гюл не го иска, Дерия го отнесеПрестани или ще те убия, престани изчезвай. Озкан пак почна с репертоара любима, зеленоока и т.н.

# 21
Ох не мога да ги трая как викат всички  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 22
Какво става , не тръгна ли.
Късай късай не можеш с една жена да се справиш жалко за теб.
Какиното какво има,
заради мойта глава всичко си отива , аз още я обичам , но тя не иска , какво ще правя аз, в любовна депресия съм.
Само любов ни липсваше сега.-Кера
Гюл си тръгва защото много ги е изплашила и я страх че този маниак може да дойде пак и да направи беля, Дерия не я пуска, нека дойде нищо няма да ни направи, няма да му отваряме вратата и толкова.
Говори и каква приятелка и е и как се тревожела за нея.

# 23
Синко скъпият ми син, красивият ми син. Всичко съм правил заради теб, ти също си баща знаеш как е готов си на всичко заради тях, всички ме оставиха майка ти сестра ти но не и ти , не ме оставяй без теб няма да мога, не искам да те гледам така много те обичам.
Рахми голяма реч му дръпна почти му повярвах.
Татко как е Джихан добре ли е , добре е сега док.тора е при него. каза ли на децата не знам как да им го кажа.
Мамо Хазал иска нещо да ти каже иска тенис да спортува. Дила я копна нещо за приятелите и.
Джансу прочете за някаква екскурзия от фирмата на Гюлсерен , Дилара попита в коя ферма работи Гюл, сега Джансу ще и каже и оная няма да пропусне да отрови Гюл че Джихан я е назначил.

Момичета дотук пълна тъпня е епизода.

# 24
Нерви благодаря за преводите  Hug Hug Hug Hug

Много ми стана тежко, когато Рахми влезе при Джихан...Не знам какво му е говорил.... smile3518 smile3518 smile3518

# 25
Синко скъпият ми син, красивият ми син. Всичко съм правил заради теб, ти също си баща знаеш как е готов си на всичко заради тях, всички ме оставиха майка ти сестра ти но не и ти , не ме оставяй без теб няма да мога, не искам да те гледам така много те обичам.
Рахми голяма реч му дръпна почти му повярвах.

Момичета дотук пълна тъпня е епизода.

Много е тежко в такива моменти  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!....аз му повярвах на Рахми ...Не знам за вас...

# 26
Ами този епизод ще го изкараме в болницата! ooooh!

Докато се изредят всички да видят Джихан! Peace

# 27
Стар тиви преди епизода дава черния екран с името на убитото момиче студентка.

# 28

Да, аз се зачудих защо спря говора и видях черния екран...

# 29

Аз като видях името на момичето и черния екран и се досетих!

Общи условия

Активация на акаунт