Нови придобивки в гардероба - 41

• 113 018
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
Момичета чудни придобивки, имам и аз, ама така не ми се търсят снимки . Искам да питам почитателките на All Saints , панталоните им отговарят ли си? Харесала съм си , но аз съм размер 25- ти или 26- ти в зависимост от бранда. Например дънките на Miss Sixty , 25-ти номер ми пасват точно, но на Guess са ми малки и съм за 26 -ца , та ако някой знае да помага, че онлайн ще ги пазаря , а с тази цена не ми се рискува newsm78

Последна редакция: вт, 17 фев 2015, 03:41 от milushka

# 16
Момичета чудни придобивки, имам и аз, ама така не ми се търсят снимки . Искам да питам почитателките на All Saints , панталоните им отговарят ли си? Харесала съм си , но аз съм размер 25- ти или 26- ти в зависимост от бранда. Например дънките на Miss Sixty , 25-ти номер ми пасват точно, но на Guess са ми малки и съм за 26 -ца , та ако някой знае да помага, че онлайн ще ги пазаря , а с тази цена не ми се рискува newsm78

Отговарят си дънките, поне при мен. Аз нося 27 предимно (зависи от марката) и 27 на All Saints ми пасва добре. Вече за другите им панталони не мога да дам отговор, защото имат и разни кожени истории, които подозирам е възможно да са умалени. Thinking

# 17

Отговарят си дънките, поне при мен. Аз нося 27 предимно (зависи от марката) и 27 на All Saints ми пасва добре. Вече за другите им панталони не мога да дам отговор, защото имат и разни кожени истории, които подозирам е възможно да са умалени. Thinking
Благодаря!

# 18
# 19
Тия, страшен е чепика!  Heart Eyes От къде е?
Все ли онези с шипчетата?

От мен - роклята, която си търсех (това е гърба):

# 20
  • Варна
Лу,   bouquet
Денси, страхотни обувчици!  Heart Eyes

# 21
Благодаря за темата   bouquet

От мен панталон

http://prikachi.com/images.php?images/186/7928186p.jpg

и риза, но моята изчистена и тъмно синя:

http://prikachi.com/images.php?images/187/7928187C.jpg

# 22
  • София
Лу  Hug
Този цвят марсала, много ми харесва  Heart Eyes
ОТ мен:
панталон
болеро

# 23
Лу,  bouquet
Мелиса и Карл Лагерфелд
Скрит текст:

От къде???
От магазин Скандал, но бяха последните, един номер с голямо намаление.

И аз страшен фен на цвета Марсала.

# 24
Мелиса и Карл Лагерфелд има в Асос, но не този модел, а модел с котенце Laughing

Много ми е странна мъничката дупка отпред на пръстите, някак странно се виждат пръстите на краката през нея.

Благодаря за темата Peace

# 25
  • Belgium
Мило, страхотни обувки, ти си знаеш  Heart Eyes Hug

densi, честити Мелиски и аз ги гледах тези по едно време, но имам бая модели.

Дупчиците на пръстите мен много ме кефят, така хем крака диша, хем се вижда педикюра.  Laughing

Iselut, чудесни боти  Laughing

# 26
Merino jumper/блуза от benetton в розов цвят с V образно деколте.

Нещо не мога да й намеря снимка обаче.  newsm78

# 27
  • ...край Дунава
Тиа  Hug сподели де за тези красоти Heart Eyes

Аз утре ще пусна снимки  Mr. Green

Лу  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes сподели ми къде да търся такива отворени боти като последните снимки в първи пост, много искам такива-насочи ме, до към 100лв. давам  Mr. Green Hug

# 28
  • Варна

Лу  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes сподели ми къде да търся такива отворени боти като последните снимки в първи пост, много искам такива-насочи ме, до към 100лв. давам  Mr. Green Hug
Не съм Лу  Heart Eyes, и ботите не са съвсем същите, но ето подобни:
https://tendenzstore.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D … B8-0123740___4279
Всъщност, има и други модели в сайта Simple Smile

# 29
  • Belgium
Сисче, ще ти драсна  Heart Eyes Hug

Ботите на моята снимка са Бърбъри, но ще се разтърся за по-бюджетни  Laughing

Тенденц са кофти, не бих ги купила.

Общи условия

Активация на акаунт