Нови придобивки в гардероба - 41

• 113 032
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
Страхотни, отворени боти от изключително мека кожа има в Джани, но са по 260 лв.

# 31
  • София
Лу, чудесна тема, благодаря!  Hug

От мен Чанта -

Скрит текст:

и Портмоне -

Скрит текст:

# 32
Лу,мерси за темата!  bouquet
Последно си взех едни боти от Карло Фабиани с капачки,намалени на 150лева,много са ефектни....

# 33
Скрит текст:
И фал с първите ми онлайн дънки - големи са ми. А толкова ми харесват, че чак не ми се връщат Sad

# 34
  • Belgium
ксанти, дай снимчица на ботите, ако намериш в нета, да им се порадваме  Laughing

strept, а не можеш ли да ги замениш за по-малък размер?

Аз си заръчах тази тениска, голямо издирване беше, сега нямам търпение да дойде:

Последна редакция: ср, 18 фев 2015, 17:20 от Лу

# 35
Лу, XS са ми големи, нямат по-малки:(

Относно ботите с отворени пръсти в сайта на Зара има няколко модела, които ми изглеждат добре, но нямам никаква представа какво е налично в магазините.

# 36
Някой има ли информация обувките на Тia_e от къде са купени ? 

# 37
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10805627 … a&oe=555BFA33
Божеее,какво ли направих?!Надявам се да съм успяла да публикувам снимка на ботите,но дълбоко се съмнявам Embarassed

# 38
Успях newsm44 newsm44 newsm44!
Само да си кажа,че наживо са много по-хубави!

# 39
# 40
# 41
# 42
От мен чанта

Скрит текст:

И много обмислям една от белите кожени рокли в Зара, но не знам с какво да я нося освен на бос крак, та още мисля  Laughing

# 43

Много е удобно -чашките са подплатени - но чак push up ефект няма.

И много обмислям една от белите кожени рокли в Зара, но не знам с какво да я нося освен на бос крак, та още мисля  Laughing

Моята я нося с много тънък телесен чорапогащник. Peace

# 44
  • ...край Дунава
Valandin, много сладко чанте Heart Eyes Обожавам реснички  Laughing

От мен:

Обеци от ММ  Heart Eyes

Чанта пак и пак

Маратонки шаренки последно

Дънково яке пак

Някой беше питал за едно кожено яке в розово което бях постнала в предната тема-Miss Selfridge e. Ето го на живо: 1, 2

За отворените боти, които търся, искам да се естествена кожа и само на пръстите да са отворени-ненавиждам отворени пети Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт