Нови придобивки в гардероба - 41

• 113 225
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Много хубави неща сте си купили .
Моля ви за малко помощ отново. Някой знае ли от къде мога да се сдобия с тези прелести . Много е важно.
Скрит текст:
Единствено онлайн ги виждам тук : http://shaizy.com/shop/gemini-visions-deep-navy/
Да , ама дали изобщо пращат за БГ !?
Чудя се дали някъде тук в БГ ги има.

# 241
Дайте линк за читав сайт на Евис. Това което намирам няма ни цени ни наличности....

# 242
  • Belgium
Да са ти честити,готини са...да попитам някой да е забелязвал ..модел дънки с камъни или перли някъде... Rolling Eyes
Дънки с камъчета съвсем скоро видях в този магазин https://www.facebook.com/Principe.Roma.Bulgaria, в тяхния магазин в TheMall. При това бяха намалени на 20 лв Peace

Дам, имам един чифт с камъчета от там и въпреки че бая скептично бях настроена заради ниските цени се оказаха доста качествени. Материята е плътна, не се обезформят от носене, апликациите не падат. Доволна съм.

# 243
Обувки

Скрит текст:

Кецове

Скрит текст:

# 244
  • София
Кецове -
Скрит текст:

Риза - цвят корал, тъмно синя и бяла -  Grinning
Скрит текст:

# 245
  • София
От днес-маратонки

# 246
Здравейте, нахлувам в темата ви с молба - ако някой има подобна пола и я продава или знае къде мога да я намеря на нормална цена, ще съм благодарна да пише на ЛС! По принцип търся по-лек, летен модел! Благодаря в аванс!

http://olx.bg/dlga-pola-model-2014g-i63044492

# 247
Скрит текст:
обувки от днес
Скрит текст:
риза от днес , полата е от предната седмица не обличана до сега Simple Smile

# 248
Дайте линк за читав сайт на Евис. Това което намирам няма ни цени ни наличности....

Няма такъв Peace Ако за топа искаш да ги питаш - бяха в три цвята (бял, черен и каки) , по една бройка, взех последния останал. Струва 119лв.
Може да пуснат пак,ама трябва да се проверява в магзините Peace

# 249

Няма такъв Peace Ако за топа искаш да ги питаш - бяха в три цвята (бял, черен и каки) , по една бройка, взех последния останал. Струва 119лв.

Заради него питам Peace ама спирам де... тази цена ме облещи Shocked а съм далече от мисълта, че е коприна Wink

# 250

Заради него питам Peace ама спирам де... тази цена ме облещи Shocked а съм далече от мисълта, че е коприна Wink
За тази цена със сигурност не е коприна.Има вид на добре обработен полиестер.

# 251

За тази цена със сигурност не е коприна.Има вид на добре обработен полиестер.

Сигурно в мен е грешката ама такива пари за блузка не давам Peace И се чудя, предвид заплатите в БГ как много хора успяват да се нагласят  newsm78

# 252
Защо пък за тази цена да не е коприна? Може да е изкуствена, но пак да е коприна Peace

# 253
  • В мечтите
Защо пък за тази цена да не е коприна? Може да е изкуствена, но пак да е коприна Peace
Как за тази цена??Аз цяла рокля видях в разпродажбите в немския ВИП за 216лева от коприна  Wink

# 254

Общи условия

Активация на акаунт