Нови придобивки в гардероба - 41

• 113 257
  • 732
  •   2
Отговори
# 255
Скрит текст:
блузка от днес Simple Smile

# 256
  • sofia
Shirt dress. Ще я нося с колан и обувки на ток. На живо е по-хубава.
Скрит текст:

# 257

Би ли споделила този панталон къде може да се намери?

# 258
Защо пък за тази цена да не е коприна? Може да е изкуствена, но пак да е коприна Peace
Как за тази цена??Аз цяла рокля видях в разпродажбите в немския ВИП за 216лева от коприна  Wink

Именно. Аз имам гащеризон на Патриция Пепе от 100 % коприна за 100 лева, от сейл, разбира се Peace

# 259
  • Belgium
truetrue, чудесна риза-рокля  Laughing

Каква е материята? На Манго е нали?

# 260
Защо пък за тази цена да не е коприна? Може да е изкуствена, но пак да е коприна Peace
Как за тази цена??Аз цяла рокля видях в разпродажбите в немския ВИП за 216лева от коприна  Wink
В разпродажбите може, но на редовна цена.....едва ли. Във въпросният магазин знам какви са цените и затова ме съмнява да  е коприна Peace

# 261
  • sofia
truetrue, чудесна риза-рокля  Laughing

Мерси! Grinning
Манго е - 100% полиестер. Laughing Обаче е много приятна на пипане, сатенирана е малко.
Ей тук със зум се вижда.

# 262
  • В мечтите
В разпродажбите може, но на редовна цена.....едва ли. Във въпросният магазин знам какви са цените и затова ме съмнява да  е коприна Peace
да така е,иначе цената е доста по-висока  Peace

# 263
  • в Кошера

В Дъ Мол има ли я?  Hug

# 264

Мисляби за дребната да взема същия модел😃

# 265
  • София

Мисляби за дребната да взема същия модел😃

Изглеждат мега удобни. Откъде:blush:?

# 266
  • sofia

В Дъ Мол има ли я?  Hug

Tyra, взех я от Ринг Мол за крупната сума от 30 лв (някакво сезонно намаление уцелих). Laughing
В Дъ Мол не съм ходила скоро.

# 267
Сега разглеждах последните страници и не мога да се стърпя - Лу, жълтата пола е просто божествена, влюбих се  Heart Eyes  
Исках да попитам дали в Paradise garage правят вариации на модел? Разгледах ги и доста харесах една пола, но предпочитам да не е асиметрична

# 268
  • Belgium
Silver touch, нямам идея дали правят различни модели, но спокойно можеш да ги питаш. Мисля си, че няма да ти откажат.

Ако не ти се ходи специално до бутика, пиши им във ФБ  Laughing

# 269
Здравейте, нахлувам в темата ви с молба - ако някой има подобна пола и я продава или знае къде мога да я намеря на нормална цена, ще съм благодарна да пише на ЛС! По принцип търся по-лек, летен модел! Благодаря в аванс!

http://olx.bg/dlga-pola-model-2014g-i63044492
Джулия,аз те съветвам да я пробваш първо полата и после да купуваш.Аз съм висока и доста слаба(178/57-58кг) тази пола едно ,че дойде къса(дойде до над кокалчето на глезена за моя ръст,а иначе отказаха ми поръчка за по-дълга) и друго,че ми оформи някакъв много странен силует,изглеждах кореместа...Та само с проба я търси да купуваш.

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 22:45 от Рибозом

Общи условия

Активация на акаунт