Нови придобивки в гардероба - 41

• 113 120
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
  • Belgium

За отворените боти, които търся, искам да се естествена кожа и само на пръстите да са отворени-ненавиждам отворени пети Rolling Eyes

Сисче, не съм те забравила за ботите, обаче естествена кожа до 100 лева трудничко, че и моделът да е готин  Laughing

Valandin, кожената рокля на Зара наистина е най-добре на бос крак, но можеш и с тънък чорапогащник, ако се налага. Така или иначе едва ли ще я носиш особено често, защото е специфична и трудно и се намира сезон  Laughing

# 46
Благодаря ви за идеите, момичета. Тя не е тази, която вие коментирахте в предната тема, а една с къси ръкави. Самата рокля е доста къса, та не знам имам ли смелост да се пусна с нея на работа примерно Laughing Мислех си, че може и със скини дънки да се получи. Абе, влезе ми мухата вече, ясна е работата  Mr. Green

# 47
Малко бельо
Скрит текст:
В черно

Тук моето е основно в сиво, с малко бежаво и светло розово

В бежаво
╚Sisley╝, много ми харесаха обеците Grinning

Valandin, пробвай с клин в нюд, беж.
Аз моята кожена, черна я нося с клина на МММ за H&M, в бежаво. Е, не на работа, но пък естеството на работата ми не позволява толкова волности Wink

# 48
Prosto_4arovna  обувките на Tia_e  ги видях съвсем случайно тук http://vmzona.com/newsite/int.php?page=main&cat=57&subcat=290&lang=bg, но ми се виждат доста високи. Ако сте виждали нещо подобно, но малко по-ниско кажете, че ми се иска да пораздвижа една червена рокля с нещо по-интересно / или да пусна питането в другата тема..../

# 49
  • София
goddess, много е хубаво бельото, особено черното.  Heart Eyes
Със здраве да си го носиш и много приятни емоции с него.   bouquet

# 50
Най-после и аз с бойфренд панталон:

# 51
Имате ли идея къде да търся такъв модел чанта от естествена кожа? Обожавам такъв тип чанти през рамо, много са удобни за носене  Peace

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/ … 5f61531374fcad35d
https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10991134 … 1&oe=5594A7D7

# 52
# 53
  • София
Цоп и аз тук Simple Smile Следя ви откакто има темата, но все още не съм се хвалила в нея  Embarassed
Скрит текст:

# 54
  • София-Младост
 Heart Eyes

# 55
  • Belgium
roasted_pumpkin, добре дошла при нас  Laughing

Последните ми придобивки:

рокля  Heart Eyes

гърба

колие  Heart Eyes

потниче