Нови придобивки в гардероба - 41

• 113 042
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
  • everywhere
Напоследък само сандали си взимам Simple Smile

Скрит текст:
за
Скрит текст:

Страхотни сандали Simple Smile от къде са?

# 661
Tyra, нямам представа. Поне аз не съм я виждала. Ще споделя как е като я получа  Peace

# 662
Напоследък само сандали си взимам Simple Smile

Скрит текст:
за
Скрит текст:

Страхотни сандали Simple Smile от къде са?
Сандалите с ток са от един бутик във фейсбук.Малко мисля ,че им е завишена цената но това е мое мнение.
А другите са от paolo botticelli

# 663
По темата със сандалите и аз мога да допринеса нещо  Laughing
След дълго търсене на ежедневни сандали с ток куб до 7 см., в 36 размер, намерих тези:

Чакам ги другата седмицааа.

# 664
По принцип гледам да взимам хубави обувки, но след няколко скъпи и неуспешни сандали, си взех тези от Паоло Ботичели:

https://paolobotticelli.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8 … esults,73-72.html

Mного удобни. Даже се чудя дали да не ида за още един чифт в друг цвят. newsm78

# 665
След дълго търсене на ежедневни сандали с ток куб до 7 см., в 36 размер, намерих тези:

О-о-о, разкошни!

От къде ги поръчваш?

# 666

О-о-о, разкошни!

От къде ги поръчваш?

Благодаря!
Сандалите са от официалния онлайн магазин на Clarks, имат си доставка до тук, лесно и  гладко стават нещата.

# 667

Iseult, много са хубави! Като номер как са?
За голямо съжаление малко ми стягат, особено лявата, някакси върхът на маратонката е по-завит нагоре ли, не знам как да го обясня, но ми стяга и ги подарих на майка ми.

# 668
По принцип гледам да взимам хубави обувки, но след няколко скъпи и неуспешни сандали, си взех тези от Паоло Ботичели:

https://paolobotticelli.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8 … esults,73-72.html

Mного удобни. Даже се чудя дали да не ида за още един чифт в друг цвят. newsm78
И мен ме изненадаха много приятно това са ми третите сандали от тях за тази година  Simple Smile

# 669
  • Belgium
Захир, аз съм огромен анти фен на Паоло Боклукчели, не бих дала никакви пари за тях.

Изглеждат евтино, материалите, от които са изработени са некачествени, а самите модели са ужас.

Има много други марки със средни цени (дори не говоря за наистина скъпите брандове), които си заслужавт много повече.

# 670
  • в Кошера
Захир, аз съм огромен анти фен на Паоло Боклукчели, не бих дала никакви пари за тях.

Изглеждат евтино, материалите, от които са изработени са некачествени, а самите модели са ужас.

Има много други марки със средни цени (дори не говоря за наистина скъпите брандове), които си заслужавт много повече.

+1  Peace

# 671
Дайде идея за марки за сандали среден клас, примерно под 80-100лв.
Аз хич нямам време и нерви да обикалям. Миналата година си взех Карло Фабиани, освен цената друга разлика с Паоло Ботичели не намерих. Зимата обиколих Парадайс за ботуши, имаше доста магазини, но цената им не отговаряше на качеството и удобството според мен. Взех си боти и ботуши тази зима от Бата, доволна съм.

# 672
  • София
Лу, аз съм на същото мнение, за Боклукчелито! ooooh!
Опита ми се описва с 6 неуспешни покупки от тях. 2 съм рекламира детски сандали, от които.
Бота, велур, маса пари бях дала, преди години, в новооткритият им магазин на Витошка тогава. Споменавам мястото, за да си спомните коя година е било това, аз нямам толкова памет. Laughing
На ботата, не и се чупи тока, 8-9 см, а и се чупи металният мост вътре в обувката! За пръв път чух, че в обувките имало и такова нещо! ooooh! ooooh! ooooh!
После и тока се счупи в основата си.
Ботуши кожа имам от тях, намаление някакво. Токовете им заминаха за отрицателно време. Счупване през средата на 8см ток.
Другите 2 бяха обувки, които не трябваше да купувам изобщо.

Напоследък не обичам да си купувам обувки от МОЛ.
 Обичам магазинчета две конкретно на Солунска и Христо Белчев. НА ъгъла. едно до друго са. Естествена кожа неща до 70-80лв. А и удобни, преди всичко. Дори моделите им с 8см ток. Което е рядкост, за съжаление.
Последно от Шишман си взех естествени обувки, Vera Pelle едно магазинче след 7мо СОУ< в посока НС. Закрили са го, маркирах, почти на следващата седмица. Имат на Графа също магазин и имат хубави обувки.
Ако нищо не намирам там, отивам в Хюманик. От там за дъщеря ми основно пазарувам, а напоследък и мъжът ми. Други магазини не посещавам. Crossing Arms

# 673
И на ул.Сан Стефано срещу парка на Докторския паметник има още един магазин на Vera Pelle  Sunglasses

# 674
  • Варна
Полата
Скрит текст:

Блуза
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт