КРУИЗИ /тема 5/

• 77 157
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
Over to you, без особен пазарлък, кие платихме 40 долара /или евро-не помня/ за такси за трима, което ни разходи до Синьо-белия град и Картахена. Наши приятели бяха взели корабната екскурзия и бяха много недоволни, защото повече време бяха прекарали във фабрика за килими и бяха видели много по-малко от нас.

# 706
  • София
За тези, които бях обещала да пусна изгодна оферта от Венеция:

Скрит текст:
Sat   Nov   14   Venice, Italy      4:30pm
Sun   Nov   15   Bari, Italy   10:00am   3:00pm
Mon   Nov   16   Olympia (Katakolon), Greece   8:00am   1:00pm
Tue   Nov   17   Izmir, Turkey   9:00am   3:00pm
Wed   Nov   18   Istanbul, Turkey   7:30am   4:30pm
Thu   Nov   19   At Sea      
Fri   Nov   20   Dubrovnik, Croatia   11:30am   4:30pm
Sat   Nov   21   Venice, Italy   8:30am   

Цена 415 евро...без да е Last minute...
Забележете в тази цена влизат 2 нощувки във Венеция преди круиза.
И още, ако желаете в цената влиза полет Лондон-Венеция-Лондон...
За кое ли е цената ???

# 707
  • В града на тепетата
росиии, ние бяхме седмицата преди вас Simple Smile, иначе с удоволствие изчетох разказа ти, при нас полетът с АлИталия и на отиване, и на връщане беше с 1час закъснение , а на летището в Италия падна голямо разкарване, но нали имаше пожар преди време и в момента има някакви ремонтни дейности, може би поради тази причина. Наистина на кораба имаше много деца, но пък и ние бяхме с нашето Simple Smile, аз очаквах повече пенсионери, а се оказа пълно с млади семейства и деца. На бюфета и на нас народът ни идваше в повечко и затова се хранихме предимно в ресторанта, в бюфета ходихме след това, за плодове и вода най-вече.

# 708
Аз искам да прочета мнение за Прециозата на МЦС, някой ако е пътувал да сподели тук, защото след всичките тези лоши думи за лирика и останалите, не знам как ще се чувстваме на Прециозата през септември по същият маршрут

# 709
Аз искам да прочета мнение за Прециозата на МЦС, някой ако е пътувал да сподели тук, защото след всичките тези лоши думи за лирика и останалите, не знам как ще се чувстваме на Прециозата през септември по същият маршрут
Аз лоши думи не съм казала нито за Лирика, нито за Фантазия (имам леки забележки, но на фона на всичко са за пренебрегване). Само споделихе какво се е променило от преди няколко години, защото имаме база за сравнение. Сигурна съм, че Пречиоза много ще ти хареса.

# 710
Междудругото преди години на Лирика не усетих, че съм на кораб, никакво клатене, нищо. Сега при тръгване и спиране, както и последния ден, много се усещаше, може би защото каютата ни беше на края на кораба.

# 711
  • В града на тепетата
domino25 и аз мисля, че Пречиоза ще ти хареса, ако не се лъжа корабът е същият като Дивина, но с 1година по-нов. Не може да няма забележки при наличието на много и различни хора на едно място, въпреки, че персоналът се старае много и организацията смятам е на доста добро ниво. Що се отнася до клатенето, аз имах известни притеснения преди да тръгнем и затова се бях запасила с лекарства, но то не се усещаше движение камо ли клатене, въпреки че и нашата каюта беше към края, но и морето беше много спокойно.

# 712
  • София

Няма място за притеснение, корабите са прекрасни.
Още повече Preziosa, писала съм за него.
Преди новият Meraviglia и проекта Виста на компанията да излязат, този заедно с Дивина остават едни от най-добрите кораби въобще.
Проблема не е в корабите, а в това което писахме, поддръжка и обслужване.
Но това е тема за тези, които знаят как е било. Ако това ви е първо плаване или скоро сте започнали, ще ви остане незабравим спомен.
За другите също, ние сме длъжни да съобщаваме кусурите, но те се губят на фона на всичко останало.

# 713
  • в света на илюзиите
Koйто има възможност, да се възползва
http://luxurycruiseconnections.com/special_offer/promotions.php? … u#mainContentWide

# 714
  • София

Това е истината, ако трябва да няма оплаквания...

# 715
  • София
Здравейте! Позволявам си да се запиша и да следя темичката ви!
Ние сме компания от 6 семейства, с деца на възраст 2-8 г и обичаме да пътуваме на различни места. На последната ни почивка се замислихме следващия път да пробваме с някой круиз. Истината е, че никой от нас няма никакъв опит с такова нещо и затова се записвам тук, с надеждата като му дойде времето да разполагам с достатъчно информация.
  bouquet

# 716
  • София
След като бяха нарушени плановете ни за Гърция, тръгваме в друга посока.
За часове намерихме круиза, който ни трябва, Супер Last Minute:

Скрит текст:
Sat   Jun   27   Trieste, Italy      7:00pm
Sun   Jun   28   Split, Croatia   1:00pm   7:00pm
Mon   Jun   29   Kotor, Montenegro   9:00am   2:00pm
Tue   Jun   30   Argostoli, Greece   10:00am   8:30pm
Wed   Jul   1   Corfu, Greece   7:00am   4:00pm
Thu   Jul   2   Dubrovnik, Croatia   7:00am   1:00pm
Fri   Jul   3   Venice, Italy   9:00am   10:00pm
Sat   Jul   4   Trieste, Italy   6:00am   

И сега цената £199.00… 7 дни.
Без коментар.

Няма да стане, да мъкнем пари кеш в Гърция, да плащаме кеш, да срещаме не работещи банкомати.
На круиза кеш не трябва...
Морето ще го направим преди и след круиза без да имаме съмнения за нищо, на други хубави места.

petia_tag
Добре дошла   Hug
Когато ти потрябва нещо, просто питай...

# 717
  • Sofia
Здравейте!Чета ви от известно време.Бих искала да направя изненада на моето семейство с круиз това лято.Впечатлена съм от ниските цени,които публикувате в темата.Може ли като допълнение да пускате линк или поне от кой сайт ги виждате тези оферти,тъй като аз нещо не мога да ги намеря  Tired

# 718
И ние днес се върнахме от третия ни круиз, бяхме на MSC Armonia, обслужването не беше на нивото на Lirica или Fantasia от предишните години, обаче за мен това беше най-добрият маршрут до сега и много лежерен круиз като цяло с време за плаж на кораба и доста дълги престои на някои пристанища. Тази седмица ще подготвя и един пътепис със снимки, но ако някой смята да ходи на същия кораб, може да ме пита за пристанищата: Ла Специя/Марсилия/Палма/Ибиса/Олбия/Салерно. Препоръчвам тръгване от Ла Специя, ние имахме 3 нощувки там преди това и успяхме да разгледаме Портовенере, всички села от Чинкуе тере, Леричи, Леванто и Камоли, уникално крайбрежие, хареса ни повече от Амалфи...

росии Дай име на хотела в Рим, колко струваше нощувката?

# 719
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте , аз отново искам да питам за хотел на добра цена в Барселона  Rolling Eyes
Моля , ако някой е бил там скоро и знае къде е удобно и на нормални цени да се нощува  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт