КРУИЗИ /тема 5/

• 77 146
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
  • В града на тепетата
sereiadomar, не съм росиии, но мога да препоръчам и нашия хотел в Рим, който беше до гара Термини и ни беше изключително лесно за придвижване, естествено не е нищо особено, защото на нас ни трябваше само за нощувка преди и след круиза, но пък беше много чисто и на рецепцията има денонощно човек, въпреки че полетът ни закъсня и пристигнахме късно, нямахме проблеми с настаняването, хората бяха много учтиви и ни дадоха карта на Рим с тур. забележителности, както и ни упътиха за транспорта.
Hotel Euro Quiris, Rome, Italy - аз го открих първо в букинг, но резервацията направих директно през хотела, има и закуска(кроасан с кафе или сок) в кафето под хотела.

# 721
gabolina Мерси, аз също си имам любим хотел в Рим, но събирам инфо за други места, от които някой е останал доволен, при мен най-важното е локацията и да е чисто, естествено и цената Simple Smile

# 722
Този е много близо до Термини и до спирката на метрото на другата линия. Имат чудесна тераса, на която е закуската. не е лукс, но е чист и приятен.
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g187791-d289866-Reviews- … a-Rome_Lazio.html

Този е малко по-далеч от Термини, но е в квартала на министерства и държавни институции:
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g187791-d232841-Reviews- … e-Rome_Lazio.html

# 723
zigizagi Супер, добавям си ги и тях в списъка  Peace

# 724
# 725
  • София
Здравейте, момичета!
Някой да има лични впечатления от Карибските круизи и по-точно на MSC от Гваделупе и Мартиника?
Четох  някои ужасни мнения за круизната компания, но имайки предвид, че идват от чужденци, а на всеки кртериите са различни, бих се радвала на по-обективно мнение  Wink
Благодаря предварително   bouquet

feel_the_rush
lyuba84
Има вече, попаднах на офертата за която бяхме коментирали и ви интересуваше с полет от Европа:

Скрит текст:
круиз 7 нощувки + полет от Милано

7 нощувки от Мартиника
Фор дьо Франс, Поант а Питр, Кастрийс, Бриджтаун, Порт ъф Спейн, Розо, Сейнт Джорджс, Фор дьо Франс

Дати на отплаване:
12, 26 декември; 09, 23 януари;
06, 20 февуари; 05, 19 март

Цени от: € 1,469 на човек
7 нощувки от Мартиника
Фор дьо Франс, Поант а Питр, Филипсбург, Роуд Таун, Ла Романа, Бастер, Сейнт Джонс, Фор дьо Франс

Дати на отплаване:
19 декември; 02, 16, 30 януари;
13, 27 февруари; 12 март

Цени от: € 1,469 на човек

круиз 14 нощувки + полет от Франкфурт

14 нощувки от Мартиника
Фор дьо Франс, Поант а Питр, Кастрийс, Бриджтаун, Порт ъф Спейн, Розо, Сейнт Джорджс, Фор дьо Франс, Поант а Питр, Филипсбург, Роуд Таун, Ла Романа, Бастер, Сейнт Джонс, Фор дьо Франс

Дати на отплаване:
12, 26 декември; 09, 23 януари;
06, 20 февуари; 05, 19 март

Цени от: € 1,899 на човек
14 нощувки от Мартиника
Фор дьо Франс, Поант а Питр, Филипсбург, Роуд Таун, Ла Романа, Бастер, Сейнт Джонс, Фор дьо Франс;
Поант а Питр, Кастрийс, Бриджтаун, Порт ъф Спейн, Розо, Сейнт Джорджс, Фор дьо Франс

Дати на отплаване:
19 декември; 02, 16, 30 януари;
13, 27 февруари; 12 март

Цени от: € 1,899 на човек
Вижте дали ви устройва.

Леко плаване на всички, приятни почивки, ние тръгваме утре.
Малко в Словения и после круиз от Триест.

# 726
  • София
Блед, мерси много, но този пакет е доста скъпичък Wink

Круизите са по 470 евро, полетите - от София - по 520 евро вече, което прави 1000 евро всичко.

А аз, както казах, ще ги подебна още няколко месеца да паднат цените. Следя круиза от миналата година, работя в самолетната индустрия и знам как се зареждат тарифите - има поне 100, 200 евро къде да се отиде надолу Wink

# 727
росии Мерси, изглежда много добре  bouquet

feel_the_rush Издай някоя тайна как се дебнат билети, аз като купя и повече не гледам цени, да не ме е яд  Grinning

# 728
  • sofia
Аз миналата година гледах на Коста базовата цена с полет от Милано беше 1100евро, а на 800 ставаше на ласт минет в Кручерапромо.
Само да ги пуснат пак ще давам линк

# 729
Здравейте круизъри, Hug
От известно време си мисля за круиз и започнах да се информирам от нета,вкл.и от тази тема.Ние с ММ сме пътешественици и сме обиколили не малко места,но с автобуси и самолети.Досега не сме пътували с кораб.Иска ни се круиз от Барселона,през Малага,за да видим Алхамбра,Лисабон-Португалия,Канарските острови,Казабланка-Мароко и отново Барселона.Но след почти седмично ровене в нета,ползвайки и инфото от тази тема,не намирам такъв.Сигурно не знам как точно да ровя.Никак няма да ми е излишна мааалко помощ и конкретно инфо за тази дестинация,ако някой от вас има,за което ще съм сърдечно и безкрайно благодарна! Praynig  bouquet

Последна редакция: ср, 24 юни 2015, 15:45 от vichom

# 730
vichom Ние сме били на маршрут с MSC, който включваше Барселона, Малага, Казабланка и Тенерифе, както и още няколко пристанища, но Лисабон не го слагат в такава комбинация, най-много да е заедно с Казабланка и някой друг от Канарските острови... Във всеки случай в началото на тази страница има дадени сайтове на много фирми, така че може да почнеш да ги преглеждаш Wink

# 731
  • sofia
Здравейте круизъри, Hug
От известно време си мисля за круиз и започнах да се информирам от нета,вкл.и от тази тема.Ние с ММ сме пътешественици и сме обиколили не малко места,но с автобуси и самолети.Досега не сме пътували с кораб.Иска ни се круиз от Барселона,през Малага,за да видим Алхамбра,Лисабон-Португалия,Канарските острови,Казабланка-Мароко и отново Барселона.Но след почти седмично ровене в нета,ползвайки и инфото от тази тема,не намирам такъв.Сигурно не знам как точно да ровя.Никак няма да ми е излишна мааалко помощ и конкретно инфо за тази дестинация,ако някой от вас има,за което ще съм сърдечно и безкрайно благодарна! Praynig  bouquet

http://www.crocierepromo.it/it/crociera/crociere-canarie-madeira … ;isUpdateSearch=1

смени предпочитания от вас месец горе в ляво

# 732
Момичета,много сте любезни,много ви благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet

# 733
  • София
lyuba84, ако става въпрос за круиза до Карибите, аз имам предвид тези на MSC  Peace

Иначе, за самолетните билети какво да кажа - ако имате познат с достъп до резервационна система, която и да е, може да ви намери супер цени и да ви спести много време. Иначе, харесвате си маршрути, виждате кои авиокомпании летят и се абонирате да ви съобщават за промоции. Може и на Skyscanner да си въведете желано пътуване и цена. Той ще следи вместо вас  Wink

А полетите от София до Гводелупе в момента вече са 470 евро, но сезонът е до декември. Трябва да се издадат до 29 юни - чакаме да мине тази дата и ще отворят следващия прозорец . все пак тарифата е валидна до 31март 2016 - трябва да пуснат класи и за тогава.  В момента тарифата е 26 евро, всичко останало е летищни такси. По-ниско няма на къде просто - макс да я пуснат на 1 евро, ама не си заслужава риска да се чака. Единствен друг шанс е да намалеят таксите - петрола да падне.

Поздрави на всички   bouquet

# 734
Избутвам темата напред с първа част от разказа ми за круиза на MSC Armonia, 13.06.-20.06. Ако искате да отворите някоя снимка в отделен прозорец, само кликнете върху нея, хиперлинковете водят към сайтове с повече инфо за местата. Надявам се да съм полезна, приятно четене и хубава седмица   bouquet

https://itinerariumvitae.wordpress.com/2015/06/28/%D0%BA%D1%80%D … 0%B0%D1%80%D0%B4/

Общи условия

Активация на акаунт