КРУИЗИ /тема 5/

• 78 483
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
mim4eto_84 Според мен е хубав маршрутът, ако искате да обикаляте е програма на макс, без дни в морето. Fantasia беше първият кораб, на който се качихме и много ни хареса, надявам се обслужването да се е запазило същото, мога да ти пратя снимки от кораба  Peace Ако искаш инфо за Генуа, Валета, Тунис, Барселона, Марсилия пиши или разгледай тема 4, там много са коментирани тези пристанища  Wink

# 46
  • sofia
http://contitrans-m.com/index.php?m=70&lang=1&id_promo=367
Това е промоцията
Тук има нещо подобно на моя Трансатлантически, за тези, които се интересуват от Бразилия

# 47
  • Sofia
Ще взема да ви изпусна, ей!
Bled, ако ти попадне наистина изгоден маршрут с Израел и Египет за октомври, свиркай, моля те! Hug

# 48
Благодарности  и от мен за новата тема Sunglasses
Гледам промоцията на Контитранс,вчера и Блу сийс пратиха промоции по пощата- но и на двете компании промоциите за круиза ,който аз следя,са по-скъпи от офертата на Круиз.бг,която не е на промоция Thinking Странно нещо са това промоциите ooooh!

# 49
Хубави промоции, жалко че нямам 20 дни за Рио ...

# 50
  • Варна
Само да кажа, че безплатната вода от автоматите в бюфета не става за пиене - според мен е преработена морска вода... Няколко пъти ми миришеше на море, само дето не е солена... Mr. Green Безплатното кафе от машините за отявени кафеджии като нас с ММ, също е "гола-вода".... Така че, внимавайте какво пиете... Mr. Green

Това НЕ Е ВЯРНО!!!
В корабните дестилатори се преработва морска вода и се получава чист дестилат който е негоден за пиене и е само за санитарни нужди.На брега в специални резервоари се зарежда вода за питейни нужди и от нея се готви , правят се напитки и се зареждат автоматите с безплатна вода.Друг е въпроса доколко тя е вкусна , това зависи от водопроводната вода в съответния град откъдето се зарежда.Водата която си купуваме ни е различно вкусна и зависи от капризите на всеки човек.И от водите които си купувам в България ми харесват 2-3 , другите са ми блудкави.Да не говорим за водата във водопроводите на различните градове колко е различна.

# 51
  • Варна
Аз мисля, че съм правила разказ в темата. Дойдохме си към 14-15 декември 2014. Виж постовете ми, ако не намериш ще ти пусна на лични един разказ, но за мен Бразилия е едно голямо разочарование. Хората са гадни, храната също. Плодовете се режат на едни мръсни маси и вярвай ми екзотика няма в това Simple Smile
На плажа не можеш да си оставиш раницата и да се изкъпеш, защото някое хлапе ще притича с нея в ръка. На бабите им дърпаха синджири и очила от тях.
Уругвай и Аржентина обаче, там отиди, страхотно е, как са устроени само...

Впечатленията от дадена държава са силно субективни.
Бразилия е огромна страна с невероятни контрасти.Има места с много мизерия и престъпност има и много с лукс и хигиена , има вериги фаст фууд , има и съвсем прилични ресторанти.Така е и в цяла Латинска Америка Simple Smile

# 52

Ще напиша личния си опит - Карнивал, Кюнард, Селебрити, Принцес - децата пътуват, като 3/4 пътник на по-ниска цена, Коста, еМеСЧи - безплатно. На 4 от компаниите имаме доста клубни точки и въпреки това никога не са ни предлагали доп. отстъпка.

И моят личен опит - с Royal Caribbean и ние платихме само такси за дъщеря ни, които бяха някаква много минимална сума.

# 53
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Блед,приятно пътуване по любимата ми дестинация Скандинавия!
За сега следя темата само,опит имаме само от мини круиза Стокхолм -Хелзинки.

# 54
  • София

Трябваше още да увеличиш шрифта и да го сложиш в червено, едвам го видях ???
Но това, тя не го твърди, просто предполага, според нея, а не че е факт.
Явно предположенията са забранени.
Скъпи ми peterky2002, толкова глупости си написал по темите, че ако някой ходеше по теб/както ти правиш/ и намираше кусури, като теб, щеше в чудо да се видиш. А и често ти го казват....
Два поста цитираш, и все намираш кусур, а къде сте когато хората питат.
И не се отнася само за теб.....

Много станахме умните, знаещите, разбиращите, философите и т.н.
Влизат си някои по темите от време на време, раздават познания, най-вече търсят когато някой сбърка, да го пляснат набързо и си излизат.
А когато се задават съществени въпроси, когато хората имат нужда от помощ, никакви ги няма.
А други все са си тук, като lunna pateka и гледат как да помогнат без да търсят под вола теле.

Друг като lyuba84, полезна във всяка тема, написала, че не и харесва Бразилия и хоп пак, ама не е така, контрасти имало.
Бразилия е пълна скръб, макар че и аз съм писала за нея.
Но да не плашим хората, защото не всеки ходи само по лъскавите хотели и плажове, уж лицето.
Мръднеш ли малко встрани, губиш ума и дума.

Аман от правилно мислещи хора, които съвсем скоро казаха, че океана е ТАВА, мъдро.
А точно в този сезон, и на същото място наш журналист едва на загуби живота си в ТАВАТА.
Да не говорим какви случай знае историята.

Ще напиша личния си опит - Карнивал, Кюнард, Селебрити, Принцес - децата пътуват, като 3/4 пътник на по-ниска цена, Коста, еМеСЧи - безплатно. На 4 от компаниите имаме доста клубни точки и въпреки това никога не са ни предлагали доп. отстъпка.

И моят личен опит - с Royal Caribbean и ние платихме само такси за дъщеря ни, които бяха някаква много минимална сума.

Juste
И аз си мислех вчера да допълня много повече информацията, относно децата на 1 стр.
Но, нейсе...
Нормален човек ми каза вчера на лични " какво се напъваш, стоиш по цяла нощ да пуснеш страницата, за да ти каже някой накрая не си прецизна, я си гледай кефа и пътуването"
Така и реших да направя...
На 1стр. има над 50 компании, много от тях возят децата до определена възраст без пари.
А тук се говори само за две ???
KIDS, FRIENDS FAMILY CRUISE FOR FREE
Такива надписа излизат непрекъснато, но кой да ги гледа...
А вариантите са толкова много, не съм по линковете ???
Но нека оставим тези разсъждения на отдавна списващите в темата, те знаят повече.
И се намесват само тогава, когато си мислят, че другите не са прави, но грешат.

Ще взема да ви изпусна, ей!
Bled, ако ти попадне наистина изгоден маршрут с Израел и Египет за октомври, свиркай, моля те! Hug

Tari
За тези дестинации има десетки круизи, но не всички стават, само една малка част, повечето са твърде скъпи.
Ще се погрижа да разбереш за най-добрите и изгодни......

http://contitrans-m.com/index.php?m=70&lang=1&id_promo=367
Това е промоцията
Тук има нещо подобно на моя Трансатлантически, за тези, които се интересуват от Бразилия

Любче Трансатлантика, както и преди казвах, са си направо без пари.
Не забравяйте, че на тези смешни цени има и борден кредит.
Другите промоции, гледат да ги пробутат между тях.
Направо се разтърсих за полети !!!

mim4eto_84
Добър е круиза, щом ти харесва не го мисли...

rudi
Благодаря ти  Hug

# 55
мимчето 84 каква е цената за тази дата?
На мен контитранс не ми се отваря..
Да напомня и тук -моля ако някой види круиз от Варна или Бругас да ми пише.  Peace

# 56
росии Погледни и в сайта crusit.bg, там също текат някакви промоции, но не знам ти на коя компания следиш...

# 57
  • Варна
Нормален човек ми каза вчера на лични " какво се напъваш, стоиш по цяла нощ да пуснеш страницата, за да ти каже някой накрая не си прецизна, я си гледай кефа и пътуването"
Така и реших да направя...

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Ха дано си отдъхнем малко

# 58
 sereiadomar ,
веднага погледнах и се обърках още повече от смисъла на думата "промоция" Crossing Arms
Там е ,с хайде 30 ев по скъпа от круиз.бг/чиято цена даже не е промо както казах/,обаче много ме заитригува офертата,която примерно на нормална цена е 650 евра ,а на промоционална е 700,ама с борден кредит 50 евро ooooh! Аз ли не схващам кое му е промото...незнам  Embarassed

Да цитирам все пак,някой може да ме поправи Wink

https://crusit.bg/kruizi/pregled-na-kruiz/?id=397&region=1&a … on=2&escape=1

# 59

Много станахме умните, знаещите, разбиращите, философите и т.н.

Добре, че си го написала и от собствено име, че иначе щях да помисля, че злобееш и иронизираш.   bouquet  Mr. Green

Не че нещо, но Петър има една идея повече опит от теб с корабите и вероятно е обиколил света поне два-три пъти с тях. Та някак си когато говори по тези теми го чета с внимание и уважение.
Добре ти казаха по нагоре да не се вземаш като последна инстанция. Не е полезно за темата...а и не полезно за здравето да се отъждествяваш със и да живееш за форума. Всеки пише и отговаря на когото и когато сметне че има желание. Който е постоянно тук е или служител на форума, или има друга финансова изгода, или няма личен живот.

Последна редакция: ср, 18 фев 2015, 18:09 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт