КРУИЗИ /тема 5/

• 77 117
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
След като повечето от нас вече си букнаха летните и есенни круизи, билетите за самолетите или влака са закупени, хотелите за крайно и първоначално пристанище също,  време е да помислим от сега и  за ЧНГ 2016.
Някой от вас посрещал ли е Нова Година на круиз? Какви са опциите? Най хубавите са като че ли на Роял Карибиън, но тръгват от Флорида, далечко и скъпичко.

# 586
  • sofia
Пътечке, разказвай, къде ще почивате.
Ние на море в Бг обичаме да ходим, като стане септември започваме да се ослушваме за кораби и почивки навън.
НГ със сигурност в БГ и Коледа.
Но януари знаете, Доменикана и карибски круиз, решено е

# 587
Ние тази година малко сменяме плана - края на август ще заведем децата на море в Испания, Коста Бланкa... После може би за Коледа или ако не след Нова година - на круиз сами с ММ.. Peace  За круиза съм се ориентирала към тези от UK с включени полети от Лондон, на нас ни е близо и май излизат по-изгодно като цяло...
Чакам Блед да сподели за сайтовете за букване на тези круизи, но като се завърне от нейното плаване.... Hug Че сега няма време при тези красоти, които показва... Grinning Peace

lyuba84, вие какъв круиз ще търсите? За мен по принцип най-хубавото време за круиз е ноември или декември, но за Коледа и НГ са малко по-скъпи... Но пък началото на декември е супер, особено за топлите страни... Laughing

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 00:33 от lunna pateka

# 588
Ние тази година малко сменяме плана - края на август ще заведем децата на море в Испания, Коста Бланкa... После може би за Коледа или ако не след Нова година - на круиз сами с ММ.. Peace  За круиза съм се ориентирала към тези от UK с включени полети от Лондон, на нас ни е близо и май излизат по-изгодно като цяло...
Чакам Блед да сподели за сайтовете за букване на тези круизи, но като се завърне от нейното плаване.... Hug Че сега няма време при тези красоти, които показва... Grinning Peace

lyuba84, вие какъв круиз ще търсите? За мен по принцип най-хубавото време за круиз е ноември или декември, но за Коледа и НГ са малко по-скъпи... Но пък началото на декември е супер, особено за топлите страни... Laughing
На коя круиз линия са тези с полета от Лондон, горещо ме заинтригувахте?

# 589
  • sofia
Пътечке, иска ми се круиз, който да е без визи и да тръгва от Доменикана, защото искам 1 седмица там да изкараме преди това.
Не знам дали е възможно де

# 590
domino25, круизите може да са на много круизни компании и да бъдат с полет от Англия... Блед ще ни каже и кои сайтове да гледаме... Аз знам за сега само един Cruisenation.com

lyuba84, хайде проучвай как стоят нещата и да споделиш после... И аз искам такива екзотични дестинации и Карибите също... Peace

# 591
  • София
Влизам да кажа, че днес уиз имат промо 2 билета на цената на един. Аз закупих за нашия круиз вече

# 592
Влизам да кажа, че днес уиз имат промо 2 билета на цената на един. Аз закупих за нашия круиз вече

само дето предната вечер са повишили цените, винаги така правят преди "промоция"  Sad

# 593
  • София
Може. Аз нашите полети ги следя и цените бяха същите. И мен ме учуди, мислех че ще ги повишат, но точно нашите си бяха същите.

# 594
Може. Аз нашите полети ги следя и цените бяха същите. И мен ме учуди, мислех че ще ги повишат, но точно нашите си бяха същите.

Супер, за моите дестинации реално нямаше промяна в цената, ще чакам други намаления...

# 595
  • София
 сега погледнах пак информативно и цената за нашите дати е скочила над двойно. Но аз запазих рано сутринта, че нямах време и явно тогава още не са ги вдигнали. Както и да е, до нашия круиз има още много време - септември. Първо ще летим до Рим, ще постоим 4 дни там, после полет до Барселона, след което от Барселона с norwegian epic  ще пътуваме до саутхемптън. От Саутхемптън до Лондон там два дни престой и пак в София. Нямам търпение  Grinning

# 596
  • София
сега погледнах пак информативно и цената за нашите дати е скочила над двойно. Но аз запазих рано сутринта, че нямах време и явно тогава още не са ги вдигнали. Както и да е, до нашия круиз има още много време - септември. Първо ще летим до Рим, ще постоим 4 дни там, после полет до Барселона, след което от Барселона с norwegian epic  ще пътуваме до саутхемптън. От Саутхемптън до Лондон там два дни престой и пак в София. Нямам търпение  Grinning

Супер! Party Пише, че полетът от Лондон е включен. До София ли? newsm78

# 597
  • София
не, аз си го запазих тази сутрин от промото на уиз. От агенция взехме само круиза, нощувките и полетите аз ги организирах

# 598
  • София
не, аз си го запазих тази сутрин от промото на уиз. От агенция взехме само круиза, нощувките и полетите аз ги организирах

Питам, защото пише, че полетът от Лондон е включен в цената...

# 599
Относно Марсилия - самото пристанище си има фри шатъл Marseille fos се казва и не се заплаща нищо.
Ние предния път взехме за 9€ в двете посоки на Коста, който е до старото пристанище.
На Мсч 15€ не ми се даваха, та ползвахме Marseille fos
И ние вече можем да се похвалим с първия си круиз в Средиземно море. Благодаря на всички които ми дадоха съвети тук и на лични - помогнахте ми.
Специално за шатъла в Марсилия искам да споделя, че на МСЧ вече е 16.90 евро в двете посоки, а за тези, които не са го закупили, алтернативата е ходене пеш около 1 км до изхода на пристанището и оттам - с градския транспорт. На информацията при слизане от кораба ни казаха, че фри шатъл няма, но не разбрахме дали точно за този ден или по някаква друга причина. Така че по тази дълга маркирана пешеходна пътека вървяхме не само ние, слизащите за един ден, но и натоварени с куфари хора, за които круизът приключваше и дори семейства с малки деца в колички. Това и на отиване и на връщане.
 Ако някой има конкретни въпроси ще отговоря. Бяхме с Армония на МСЧ по маршрут Ла Специя, Марсилия, Майорка, Малта, Месина, Салерно.

Общи условия

Активация на акаунт